2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar sol tarafımda sancı var sabahtan beri vardı şimdi biraz daha fazla nefes aldıköa daha çok oluyor tam karnımın yan tarafı kalça kemiğine yakın.Var mı öyle sancısı olan belimde ağrıyor

Kızlar sol tarafımda sancı var sabahtan beri vardı şimdi biraz daha fazla nefes aldıköa daha çok oluyor tam karnımın yan tarafı kalça kemiğine yakın.Var mı öyle sancısı olan belimde ağrıyor
Benim arada boş bulunup gerinince kramp giriyor karnıma eski hamilelikte 30 haftalarda çok girerdi magnezyum kullanmıştım
Sancılar normal olabilir üşüttün mü acaba yerlere çok mu çıplak ayak bastın rahim büyüyor baskı yapabilir anaormal olduğunu düşündüğün birşeyse doktora biz yaz ayaklarını sıcak tut

Canım gaz sancısıdır sıkılma ayağını sıcak tut

Nub ve içime doğan çıktı kız bekliyoruz rüyamda erkek bebek görmüştüm ama tersi olur derler çin takvimi falan tutmadı

Kızlar göbeğimin alt kısmında ağırlık var kıpırtı gibi gaz mı kese mi bilemedim.Dsha 10. Haftada anlaşılmaz daha erken değil mi

Ben hamileliğin ilk günlerinden beri kaşar peynir yiyebiliyorum sadece kahvaltıda. Her gittiğimde ileri çıktı bebeğim maşallah. Bence de kaşar peynirden olabilir

Üstteki anketi diyorlar da orası sadece bizim grup mu??? Yani ikiz Kızı , bir oğlu bir kızı olan kim ikiz? Bence genel bi anket
Ayy kızlar bende ogretmenim ve bugun dersim en yogun oldugu gün. Ders esnasında 3-4 kere müthiş sancim oldu. Çok korktum ya yatıyorum şimdi. Dua edin bana lütfen.
Şu an var mı nasıl oldun?

DEVLETTE YAPTIRDIM 15 Günde çıkar dedi özeldeki doktorum 1 haftada çıkar demişti

Bende özel e gidiyorum benim 1 hafta oldu doktor hala dönüş yapmadı sanırım hastaneye ve yogunluga göre değişiyor
Verdik tahlili bir haftada çıkarmış. Gittiğim yer özel. Ense kalınlığı gayet iyi dedi ve hiç durmadı yerinde çok hareketli maşallah cinsiyet bir ay sonra geldiğinizde daha net olur ama erkek gibi dedi Topiğe bir erkek daha geliyor nasipse

Canım ben o teorili testlere bakmadım hiç ama rüyamda ultrasonda doktor pipisini gösterip bak oğlan olcak diyordu hatta 4-5 yaşlarında büyümüş halini bile gördüm geçen ay, bugün de oğlum olucağını öğrendim 12+0 ım :)

Ayy kızlar bende ogretmenim ve bugun dersim en yogun oldugu gün. Ders esnasında 3-4 kere müthiş sancim oldu. Çok korktum ya yatıyorum şimdi. Dua edin bana lütfen.

Geçmiş olsun canım dinlen bol bol, ayaklarını azcık yukarda kalcak şekilde uzan

O anket dıe dusunmemıstım anladım sımdı baktımda genel bencede o

Genel değil kızlar bize ait anlet orası, ben de bugün cinsiyeti işaretledim orada. O bir kız bir erkek seçen yada iki kız seçen belki denemek için yada yanlışlıkla basmıştır veya ilki kızdo şimdi erkek yada tam tersi anlamıştır o yüzden basmıştır :)

Ben dr bugün erkek olduğunu öğrendim ikili taramada :)
Gözün aydın canım sağlıkla gelsin oğluşun :)

Ya bu kaşar meselesini ben ilk kızma hamileyken her sabah yerdim ve hep önde çıkardı. Gerçi şimdi bazı gün hiçbişey bazı gün sağlıksız besleniyom yine de 4 gün ileri çıktı bugün.
İlkinde ama bebeğimin kilosu da güzel gelişmişti, ciddi sağlıklı beslenmiştim.
Her sabah portakal suyu, ceviz, yumurta, kaşar peyniri
Her akşam ya balık ya et yanında yeşil sevzesiyle birlikte
Proteinle kalsiyumu bir almadım mesela çok dikkat ettim vs vs
Artık mideler izin veridği zamanlarda hep sağlıklı beslenmek sağlıklı yağlar yemek gerek, omega3 gibi, kuruyemişler gibi, özellikle kaju ve avokado çok iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…