- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #11.521
Benim arada boş bulunup gerinince kramp giriyor karnıma eski hamilelikte 30 haftalarda çok girerdi magnezyum kullanmıştımKızlar sol tarafımda sancı var sabahtan beri vardı şimdi biraz daha fazla nefes aldıköa daha çok oluyor tam karnımın yan tarafı kalça kemiğine yakın.Var mı öyle sancısı olan belimde ağrıyor
İlkokul canım bir de bazen gücüm olmuyor çocuklarda çok uyanık durmuyorlarİlkokulsa daha da zordur ya da ortaokul
Canım gaz sancısıdır sıkılma ayağını sıcak tutKızlar sol tarafımda sancı var sabahtan beri vardı şimdi biraz daha fazla nefes aldıköa daha çok oluyor tam karnımın yan tarafı kalça kemiğine yakın.Var mı öyle sancısı olan belimde ağrıyor
Nub ve içime doğan çıktı kız bekliyoruz rüyamda erkek bebek görmüştüm ama tersi olur derler çin takvimi falan tutmadıBu lısteye bende bakıyorum cınsıyetler ne durumda die bende cıkmıyor lıste var ılk sayfada ama cınsıyetler yok... kac erkek kac kız olduk bıde anneler cın tavmını rub teorılerı rüyalarınıx falan cıktımı cınsıyet konusunda deyın hele bı
Yani çok erken bende karnımın bi çok yerinde o kıpırtıları hissediyorum ama bugün bebeğin olduğu yer çok farklıydıKızlar göbeğimin alt kısmında ağırlık var kıpırtı gibi gaz mı kese mi bilemedim.Dsha 10. Haftada anlaşılmaz daha erken değil mi
Gaz o zaman evet erken dahaYani çok erken bende karnımın bi çok yerinde o kıpırtıları hissediyorum ama bugün bebeğin olduğu yer çok farklıydı
Ve Aleykümselam canımSelamünaleyküm kızlar. Bugün Dr kontrolüm var ve ikili test olacak.. Bu sonuç 1 haftada mı çıkıyor yoksa özel ve normal hastahane fark ediyor mu sonuçların erken yada geç çıkmasında.
Ben hamileliğin ilk günlerinden beri kaşar peynir yiyebiliyorum sadece kahvaltıda. Her gittiğimde ileri çıktı bebeğim maşallah. Bence de kaşar peynirden olabilirArkadaşlar perşembe günü kontrole gittim .
Bebeklerim 11+3 olmalıydı ama 12 haftalik cikti . Ben şu aralar kasar peynirine taktım çok yiyorum . Nette okudum hamile kadının bebeğinin gelişimini hizlandiriyormus .
Ne kadar doğru bilmiyorum ama sizlerde deneyin gerçekten çok merak ediyorum . Eğer öyleyse hergun yiyekkk :))
Üstteki anketi diyorlar da orası sadece bizim grup mu??? Yani ikiz Kızı , bir oğlu bir kızı olan kim ikiz? Bence genel bi anketBu lısteye bende bakıyorum cınsıyetler ne durumda die bende cıkmıyor lıste var ılk sayfada ama cınsıyetler yok... kac erkek kac kız olduk bıde anneler cın tavmını rub teorılerı rüyalarınıx falan cıktımı cınsıyet konusunda deyın hele bı
Şu an var mı nasıl oldun?Ayy kızlar bende ogretmenim ve bugun dersim en yogun oldugu gün. Ders esnasında 3-4 kere müthiş sancim oldu. Çok korktum ya yatıyorum şimdi. Dua edin bana lütfen.
Üstteki anketi diyorlar da orası sadece bizim grup mu??? Yani ikiz Kızı , bir oğlu bir kızı olan kim ikiz? Bence genel bi anket
Şu an var mı nasıl oldun?[/QUOTE. Aaaa o anketmı dedıklerı anladım sanırım bencede genel
ben kent hastanesine gidiyorum izmir de. ilk gebeliğimde de ordaydım ertesi gün çıkmıştı sonuçlar . bu sferde doktorum yine aynı gün ya da ertesi gün alırız sonuçları dedi. ama aydında arkadaş özel hastaneye gidiyor 1 hafta bekledi sonuçlar için geçen ay . sanırım hastaneler arasında fark var
DEVLETTE YAPTIRDIM 15 Günde çıkar dedi özeldeki doktorum 1 haftada çıkar demişti
Verdik tahlili bir haftada çıkarmış. Gittiğim yer özel. Ense kalınlığı gayet iyi dedi ve hiç durmadı yerinde çok hareketli maşallah cinsiyet bir ay sonra geldiğinizde daha net olur ama erkek gibi dedi Topiğe bir erkek daha geliyor nasipseBende özel e gidiyorum benim 1 hafta oldu doktor hala dönüş yapmadı sanırım hastaneye ve yogunluga göre değişiyor
Keşke okul hiç olmasa.. ben böyle elimi çeneme koysam camın kenarında otursam ve sadece bebekle ilgili şeyler düşünüp hayal kursamÖğretmen hamişler kimler acaba? :) okul ve hamilelik nasıl geçiyor?
Bu lısteye bende bakıyorum cınsıyetler ne durumda die bende cıkmıyor lıste var ılk sayfada ama cınsıyetler yok... kac erkek kac kız olduk bıde anneler cın tavmını rub teorılerı rüyalarınıx falan cıktımı cınsıyet konusunda deyın hele bı
Ayy kızlar bende ogretmenim ve bugun dersim en yogun oldugu gün. Ders esnasında 3-4 kere müthiş sancim oldu. Çok korktum ya yatıyorum şimdi. Dua edin bana lütfen.
O anket dıe dusunmemıstım anladım sımdı baktımda genel bencede o
Verdik tahlili bir haftada çıkarmış. Gittiğim yer özel. Ense kalınlığı gayet iyi dedi ve hiç durmadı yerinde çok hareketli maşallah cinsiyet bir ay sonra geldiğinizde daha net olur ama erkek gibi dedi Topiğe bir erkek daha geliyor nasipse
aynen ya hani kız senesiydi bu sene erkekler önde inş kız olur benim ya hayırlısıyla sağlıkla.rüyamda erkek gördm doktorum da surviovor sahraydı ne alakaysa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?