- 3 Temmuz 2014
- 142
- 100
- 123
- 37
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #11.481
yaaaa çok sevindiiiimmmmmKızlar dr dan geliyorum
İkili tarama yapıldı herşey normal şükür
Kan sonucumu da yarın alıcam
Veeee bir kızım vardı şimdi bir de pipili geliyormuşşşş![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaaaa çok sevindiiiimmmmmKızlar dr dan geliyorum
İkili tarama yapıldı herşey normal şükür
Kan sonucumu da yarın alıcam
Veeee bir kızım vardı şimdi bir de pipili geliyormuşşşş![]()
Beyaz peynir bende çok yiyorum baktımda şimdi 1 haftada 400 gr peyniri bitirmişimBurda okuduklarımdan sonra 2 gündür kaşar peyniri de yiyorum. Yarasın inşallah bebişlerimize
![]()
Kızlaaar ben de kontrolden geldim bebiş 11+3 çıktı 4.5 cm miş ikili için haftaya çağırdı cinsiyet de %80 erkek dedi bakalım ben hep kız hissediyordum hepimizin Eki Görüntüle 2119569 bebekleri sağlıklıca gelsin inşallah![]()
yaaaa çok sevindiiiimmmmmhadi darısı benim başıma canım allah banada nasip etsin inşallahh cinsiyetleride tutturmuşuzdurr
![]()
Ben nerdeyse yarım ekmeğe yakın ekmeğim içine bolca tulum ve beyaz peynir koyuyorum evden çıkmadan bir haşlanmış yumurta yiyorum uyku isteğinden dolayı evde kahvaltıya vakit olmuyor işyerinde de ekmek arasını yiyorum. Kaşar peynire de başlamam lazım tabii. Yaa pekmez olarak nasıl bir pekmez almalıyım üzüm pekmezin vardı merkette satılanlardan ama dolapta şekerlenmiş keçiboynuzu mu alsam
Çok teşekkür ederim canım sevgi türe yi bende duymuştum hatta baktım ama yakın zamanda randevusu yok ne yazık kiCanım merhaba ben Ankara Keçiören eğitim araştırma hastanesi ne gidiyorum Zeliha atak ve sevgi türe herkes tarafından övülen ve sevilen doktorlar bende mutlaka onlara randevu bulmaya çalışıyorum tavsiye ederim
Cnm korkma benimde dusuk tehlike, doktor heran dusebilir dedi yat dinlen bana da progestan verdi bir de igne verdi gercekten yatinca geciyor senin de gecer insallahTünaydın kızlar, bugün biraz mutsuzum.. kontrolden geldim. 10+2 deyim. Kanaman olmuş dedi. Dıştan olan bir şey olmadıği için bilmediğimi söyledim. Karın ağrım var ama bi kaç gündür.. daha dikkatli ol ağır kaldırma dedi.. Düşük tehdidi denilebilir dedi. O cümleyi duyunca moralim bozuldu zaten. Progestan yazdı fitil olarak kullan dedi. bu tarz bir şeyle karşilaşan oldu mu korkmali miyim gercekten
Çok dikkatli olmaya çalışıyorum canım. Çok ayakta kalmamak için fırsat oldukça oturuyorum. Nöbet dışında çok yorulmuyorum çocuklar da çok yardım ediyorlar her şeye sağ olsunlarÖğretmen hamişler kimler acaba? :) okul ve hamilelik nasıl geçiyor?
korkma canım benim kanamam ilk başta başladı rahim etrafı komple kanama vardı dışada vurmuştu progestam iğne hap kullandım 12+5 deyim neredeyse ilk öğrendiğimden beri kullanıyorum yeni bıraktım
Kızlar daha belli olmuyordur da ondandır herhalde. Yani tecrübeli anneler daha iyi bilir tabiBu arada listede erkekler açık ara önde gidiyor nerde bu kız anneleri![]()
BeeennnÖğretmen hamişler kimler acaba? :) okul ve hamilelik nasıl geçiyor?
Toplamda 20 saat dersim var benim de, 1 günüm boş, aşırı yoğun değil ama merdiven çıkmak yoruyor beni okulda. 4 kat merdiven çıkıyorum. Lisede olduğum için çocuklarda çok yormuyor allahtan.Beeennnvalla 8 saat dersim olan günler biraz yoruluyorum bir de nöbet tabi
ama bugüb sanki merdiven çıkarken bile halim yoktu. İnşallah gitgide artmaz
![]()
Nöbet beni de çok zorluyor canım. Onun dışında ders saatlerim az yorulmuyorum. Kanamam olduğu dönemde nöbet tutmak istemediğimi söyledim ama resmi bir görev olduğu için rapor istiyorlar. Sonrasinda da risk kalktı nöbet tutuyorum. Derslerde oturmaya çalışsam da ilkokulda pek mümkün olmuyor. Bulanti koku hassasiyeti oldukça azaldı oncesinde çocuklar bile kokuyordu banaÖğretmen hamişler kimler acaba? :) okul ve hamilelik nasıl geçiyor?
Oyy geçmiş olsun cnm, ilkokul öğretmenliği zor cidden, allah kolaylık versin. 4 gün dersim var benim, lisedeyim ben, çocuklar yormuyor, derste oturuyorum çoğu zaman ayakta kalmamaya çalışıyorum, merdiven çıkmak yoruyor beni. Geçen hafta rağorluydum bende başladım bugünÇok dikkatli olmaya çalışıyorum canım. Çok ayakta kalmamak için fırsat oldukça oturuyorum. Nöbet dışında çok yorulmuyorum çocuklar da çok yardım ediyorlar her şeye sağ olsunlarBugün ve yarın raporluyum faranjit ve griple boğuşuyorum okula gidip riske atmak istemedim evde istirahat ediyorum Çarşamba iş başı inş:) senin nasıl gidiyor branş öğretmeni misin? Ben Sınıf öğretmeniyim ilkokul 2. Sınıf:)
Aynen canım nöbet günü yoruluyorum çok üstelik 4 saat dersim olmasına rağmen o gün. 6. ayımızda tatile giricez çok iyi bir döneme denk geldik aslında :) 2 ay yaz tatili sonrası doğum izni ohh :)Nöbet beni de çok zorluyor canım. Onun dışında ders saatlerim az yorulmuyorum. Kanamam olduğu dönemde nöbet tutmak istemediğimi söyledim ama resmi bir görev olduğu için rapor istiyorlar. Sonrasinda da risk kalktı nöbet tutuyorum. Derslerde oturmaya çalışsam da ilkokulda pek mümkün olmuyor. Bulanti koku hassasiyeti oldukça azaldı oncesinde çocuklar bile kokuyordu bana.Simdiden sonrasi kolay asıl zoru 30. haftadan sonra başlıyor ki biz de tatilde olacagiz
Aynen canım ben de lisedeyim. 19 saat dersim var ve 2 günüm boş çok şükürToplamda 20 saat dersim var benim de, 1 günüm boş, aşırı yoğun değil ama merdiven çıkmak yoruyor beni okulda. 4 kat merdiven çıkıyorum. Lisede olduğum için çocuklarda çok yormuyor allahtan.
aynen ya hani kız senesiydi bu sene erkekler önde inş kız olur benim ya hayırlısıyla sağlıkla.rüyamda erkek gördm doktorum da surviovor sahraydı ne alakaysa :)Bu arada listede erkekler açık ara önde gidiyor nerde bu kız anneleri![]()
Öyle diyorsun da doğum öncesi iki aylık iznimiz boşa gitmiş oluyor değil miAynen canım nöbet günü yoruluyorum çok üstelik 4 saat dersim olmasına rağmen o gün. 6. ayımızda tatile giricez çok iyi bir döneme denk geldik aslında :) 2 ay yaz tatili sonrası doğum izni ohh :)