- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #11.261
Ben o görüntüyü gönderen arkadaşın usg si detaylı mı diye sordum görüntü çok net ya ondan sürekli o usg ile mi bakıyor dr dedim:)))))Hep usg ile bakılıyor canım ikili testte ense kalınlığı ve burun kemiği uzunluk olarak ölçülüyor sonra iç organların kan akışına sesine baktı doktor iyi problem yok dedi birde kan verdik sonucu bir haftaya çıkarmış. Cinsiyeti görebilmek için baya 15 dk falan ultrasonda uğraştı. Bebek dönsün diye ultrason probuyla karnına vuruyor falan öyle
Aynen canım ben böyle değildim bu hafta da başladı midemden maf oldum su çok güzel içiyordum 2 gündür içemiyorumSu içemiyorum bende yaa midem bulanıyor bi bardak içsem. Anca çok susayıp içersem 1bardaj içiyorum ne olacak böyle kızlar ya idrarım kokuyor artık su içmediğim için(((
Su içemiyorum bende yaa midem bulanıyor bi bardak içsem. Anca çok susayıp içersem 1bardaj içiyorum ne olacak böyle kızlar ya idrarım kokuyor artık su içmediğim için(((
İlk kez bu ultrasonla baktı canım ikiliyi çarşamba yapcakBurda kaç haftalık belli olmuyor nubu
Hep o usg ile mi bakıyor yoksa ikili test için ayrıntılı usg görüntüSü mü o, çok net ama maalesef görünmüyor bişey haftası büyükse sanki testisler görünen diyeceğim ama küçükse testisler 14.15haftada iniyor diye biliyorhm
Afiyet olsun yaprak ciğere bayılırım:)
Sagol cnm tesekkurlerBende hep başkalarının sorularına atlamışım ama dün yaptıran biri olarak cevap vereyim dedim
Memoriale gidiyorum canım ben hastane değiştirdim acıbademde muayene 100, ikili için 60 lira yani 160 ödüyorsun. Memorialde yaptırdım ben ikiliyi muayeneye 130, ikili test için 80 lira verdim yani toplam 210 a mal oldu
Aç tok fark etmiyor kan testi için ama tok git bebeğin hareketli olursa cinsiyeti tahmin eder
Hep usg ile bakılıyor canım ikili testte ense kalınlığı ve burun kemiği uzunluk olarak ölçülüyor sonra iç organların kan akışına sesine baktı doktor iyi problem yok dedi birde kan verdik sonucu bir haftaya çıkarmış. Cinsiyeti görebilmek için baya 15 dk falan ultrasonda uğraştı. Bebek dönsün diye ultrason probuyla karnına vuruyor falan öyle
Aynenb encede goruntu cok net bizimkiler hic oyle olmuyor ayrintili mi acaba bende merak ettimBen o görüntüyü gönderen arkadaşın usg si detaylı mı diye sordum görüntü çok net ya ondan sürekli o usg ile mi bakıyor dr dedim:)))))
Cnm ben normalede suyu cok severim en az 3 litre icerdim ama hamile olunca icemiyorum yaaaBende çok içemiyorum midem kalkıyor yemeklerden sonra susarsam içiyorum eşim gözümün önüne koyuyor az az içiyorum günde 1 lt içersem iyi içtim diyorum yani
Kızlar dünkü görüntü sırtını dönmüş ama bi tahmininiz olur mu cinsiyetle ilgili
İzmir kent hastanesi nagihan saz a gidiyorum canımYa bu çok iyi hangi hastane hangi doktor :) ücretleri nedir muaune?
Geçen kendim yaptım ama genelde bilindik bi yerden yeriz gidip. Doğal kolajen sende yeKendiniz mi yapıyorsunuz evde
Ben sevmem normalde ama canım çekti geçen gün sonra pistir kim bilir nasıl yapıyorlardır diye vazgeçtim.
Bugün de biraz iş yaptım yoruldum eşim dışardan yiyelim dedi tamam dedim ama şimdiden midem bulanıyor
Benimde belim ağrıyor biraz ayakta kalsam falanSagol cnm. Ya 1 aydir kayinvalidem vardi hic mutfaga girmedim o yapiyordu yemegi isi kizi okula gotur etute gotur extra bisey yapamiyordu. Cuma gunu gitti bende bugun kahvaltidan sonra bir el atim dedim 3 saat surdu resmen heryeri cifledim bitti ama bende bittim. Ya bu hamileligimde hemen belim agriyor anlamadim. Sana da afiyet olsun canim
Benim hiç bulantım olmadı sadce suya karşı bi hassasiyet var midemde iki bardak peşpeşe içemiyorum asla anında içtiğime pişman oluyorumAynen canım ben böyle değildim bu hafta da başladı midemden maf oldum su çok güzel içiyordum 2 gündür içemiyorum
1lt içsem şükür hiç içmediğim oluyo anca vitamin için 1bardakBende çok içemiyorum midem kalkıyor yemeklerden sonra susarsam içiyorum eşim gözümün önüne koyuyor az az içiyorum günde 1 lt içersem iyi içtim diyorum yani
Ama usg renkli sanırım normallerinden değilİlk kez bu ultrasonla baktı canım ikiliyi çarşamba yapcak
Kağıtta 4D yazıyor ama nedir ben de bilmiyorum daha acemiyim ama renkli evet bir tek onu biliyorumGeçen kendim yaptım ama genelde bilindik bi yerden yeriz gidip. Doğal kolajen sende ye
Benimde belim ağrıyor biraz ayakta kalsam falan
Benim hiç bulantım olmadı sadce suya karşı bi hassasiyet var midemde iki bardak peşpeşe içemiyorum asla anında içtiğime pişman oluyorum
1lt içsem şükür hiç içmediğim oluyo anca vitamin için 1bardak
Ama usg renkli sanırım normallerinden değil
Okula gidebiliyor musun,biz okuldan kapıyoruz çocuklar azıcık hasta olsun bana geçiyor.limonlu çay içiyorum,burnuma okyanus suyu sma toparlanacağım bir türlüGeçmiş oldun sanada, banada. Dökülüyor vücudum benımdeKivi, portakal, limon, bal kusacam artık bunları yemekten. Offff napsak ki başka. Evde parolda yok, vücudumun agrısını alsa dıye içecektım ama bıtmiş o da.
Maşallah çok tatlı. Takla mi acacakti acabaSağol kuzum valla biz de çok şaşırdık ama kerata yüzünü dönmedi Çarlamba ikili tarama testi için gitcem tekrar. İnşallah görürüz yüzünü de
Evet kuru popo bu :) kucucuk. Erkek bence de kesin.Doktorumuz erkeğe benziyor dedi ama kesin birşey demek için erken dedi. Bakalım hayırlısı Sağlıkla kucaklarımıza alalım da
Hayir ilac kullanabiliyorsunuz. Ben kullandim 11. Haftaya kadar kustugum icin. Premesis bitkisel icinde zencefil ve B vitamini olan ilac verdi doktorum cok sukur kusmalarim bitti hafif bulantilarim kalmisti sadece. 12. Haftada tamamen bitti hatta ilac kaldi birazKızlar gripten çok tıkanığım bir de ayağa kalktıkça kusuyorum mikrop mu kaptım acaba hiç birşey yiyemiyorum acile gitsem ilaçta kullanamıyoruz
Yok kullanmıyorum canım bu kadar değildi griple arttı kusmalarım.doktora gittiğim zaman soracağım sağolasınHayir ilac kullanabiliyorsunuz. Ben kullandim 11. Haftaya kadar kustugum icin. Premesis bitkisel icinde zencefil ve B vitamini olan ilac verdi doktorum cok sukur kusmalarim bitti hafif bulantilarim kalmisti sadece. 12. Haftada tamamen bitti hatta ilac kaldi biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?