2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ben o görüntüyü gönderen arkadaşın usg si detaylı mı diye sordum görüntü çok net ya ondan sürekli o usg ile mi bakıyor dr dedim:)))))

Kızlar gripten çok tıkanığım bir de ayağa kalktıkça kusuyorum mikrop mu kaptım acaba hiç birşey yiyemiyorum acile gitsem ilaçta kullanamıyoruz

Su içemiyorum bende yaa midem bulanıyor bi bardak içsem. Anca çok susayıp içersem 1bardaj içiyorum ne olacak böyle kızlar ya idrarım kokuyor artık su içmediğim için(((

Su içemiyorum bende yaa midem bulanıyor bi bardak içsem. Anca çok susayıp içersem 1bardaj içiyorum ne olacak böyle kızlar ya idrarım kokuyor artık su içmediğim için(((
Aynen canım ben böyle değildim bu hafta da başladı midemden maf oldum su çok güzel içiyordum 2 gündür içemiyorum

Bende çok içemiyorum midem kalkıyor yemeklerden sonra susarsam içiyorum eşim gözümün önüne koyuyor az az içiyorum günde 1 lt içersem iyi içtim diyorum yani

İlk kez bu ultrasonla baktı canım ikiliyi çarşamba yapcak

Sagol cnm tesekkurler

Bende çok içemiyorum midem kalkıyor yemeklerden sonra susarsam içiyorum eşim gözümün önüne koyuyor az az içiyorum günde 1 lt içersem iyi içtim diyorum yani
Cnm ben normalede suyu cok severim en az 3 litre icerdim ama hamile olunca icemiyorum yaaa

Geçmiş oldun sanada, banada. Dökülüyor vücudum benımde Kivi, portakal, limon, bal kusacam artık bunları yemekten. Offff napsak ki başka. Evde parolda yok, vücudumun agrısını alsa dıye içecektım ama bıtmiş o da.

Geçen kendim yaptım ama genelde bilindik bi yerden yeriz gidip. Doğal kolajen sende ye
Benimde belim ağrıyor biraz ayakta kalsam falan
Aynen canım ben böyle değildim bu hafta da başladı midemden maf oldum su çok güzel içiyordum 2 gündür içemiyorum
Benim hiç bulantım olmadı sadce suya karşı bi hassasiyet var midemde iki bardak peşpeşe içemiyorum asla anında içtiğime pişman oluyorum

1lt içsem şükür hiç içmediğim oluyo anca vitamin için 1bardak
İlk kez bu ultrasonla baktı canım ikiliyi çarşamba yapcak
Ama usg renkli sanırım normallerinden değil

Kağıtta 4D yazıyor ama nedir ben de bilmiyorum daha acemiyim ama renkli evet bir tek onu biliyorum

Okula gidebiliyor musun,biz okuldan kapıyoruz çocuklar azıcık hasta olsun bana geçiyor.limonlu çay içiyorum,burnuma okyanus suyu sma toparlanacağım bir türlü

Kızlar gripten çok tıkanığım bir de ayağa kalktıkça kusuyorum mikrop mu kaptım acaba hiç birşey yiyemiyorum acile gitsem ilaçta kullanamıyoruz
Hayir ilac kullanabiliyorsunuz. Ben kullandim 11. Haftaya kadar kustugum icin. Premesis bitkisel icinde zencefil ve B vitamini olan ilac verdi doktorum cok sukur kusmalarim bitti hafif bulantilarim kalmisti sadece. 12. Haftada tamamen bitti hatta ilac kaldi biraz

Yok kullanmıyorum canım bu kadar değildi griple arttı kusmalarım.doktora gittiğim zaman soracağım sağolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…