- 7 Ocak 2018
- 27.433
- 79.680
- 598
- 35
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #11.241
Ayyyyy bende cok severim kelle pacayiiiiDevit3 ve decavit yazdı bana sanıyorum daha almadım 2.3tanr kaldı vitaminim yarın alırım yeni vitaminleri. Folikasit 12.haftaya kadar yetiyor
Banada yazdı her hamileye yazıyorlarmış d vitamini takviyesi için kış hamilelerine özellikle.
O kadar unutkanımki sana o görüntüden tahmin yapmıştım sanki benbende 15mart ikili test ve detaylı usg
Walla ben yiyorum çokta seviyorum Marmaris büfenin amerikanlı ciğerli sandviçi favorimben hiç bir zararı olacağını düşünmüyorum hergün yemiyoruz sonuçta ve ben çok severim kelle paça çorbasını geçen kendim yaptım içtim doğal kolajen hemde
Insallah canim bende carsamba gidicem 2 li teste ya bu arada 2 li test fiyati ne kadar ben hastaneyi aradim sordum ama bilmiyoz dediler anlamadim callaSağol kuzum valla biz de çok şaşırdık ama kerata yüzünü dönmedi Çarlamba ikili tarama testi için gitcem tekrar. İnşallah görürüz yüzünü de
Ayyy maşallah ben erkek diyorumKızlar dünkü görüntü sırtını dönmüş ama bi tahmininiz olur mu cinsiyetle ilgili
Poposunun küçüklüğüne bakılırsa bu erkek poposu benceKızlar dünkü görüntü sırtını dönmüş ama bi tahmininiz olur mu cinsiyetle ilgili
Ayyyyy bende cok severim kelle pacayiiii
Canım benim kurum anlaşmalı hastane olduğu için ücret ödemiyorum o yüzden sormadımInsallah canim bende carsamba gidicem 2 li teste ya bu arada 2 li test fiyati ne kadar ben hastaneyi aradim sordum ama bilmiyoz dediler anlamadim calla
Genellikle kendimiz yapiyoruz canim bazende aksam canimiz istiyor disardan soyluyoruz.. bende bugun biraz mutfagi temizledim hemen belim agridi uzaniyorum esim de daha yatiyor kalkinca bizde disari gidicez yemegeKendiniz mi yapıyorsunuz evde
Ben sevmem normalde ama canım çekti geçen gün sonra pistir kim bilir nasıl yapıyorlardır diye vazgeçtim.
Bugün de biraz iş yaptım yoruldum eşim dışardan yiyelim dedi tamam dedim ama şimdiden midem bulanıyor
Anladim cnm sagol.Canım benim kurum anlaşmalı hastane olduğu için ücret ödemiyorum o yüzden sormadım
Ellerinie sağlık canım. Ev işi öyle nankör ki iki gün yapma mahfoluyor her yer. Akşam için de afiye olsunnGenellikle kendimiz yapiyoruz canim bazende aksam canimiz istiyor disardan soyluyoruz.. bende bugun biraz mutfagi temizledim hemen belim agridi uzaniyorum esim de daha yatiyor kalkinca bizde disari gidicez yemege
Cnm ben özel hastaneye gidiyorum dün yaptırdım ikili test 45 lira ödedim. Anlaşmalı sanırım bir kısmını devlet karşılıyorInsallah canim bende carsamba gidicem 2 li teste ya bu arada 2 li test fiyati ne kadar ben hastaneyi aradim sordum ama bilmiyoz dediler anlamadim calla
Sagol cnm. Ya 1 aydir kayinvalidem vardi hic mutfaga girmedim o yapiyordu yemegi isi kizi okula gotur etute gotur extra bisey yapamiyordu. Cuma gunu gitti bende bugun kahvaltidan sonra bir el atim dedim 3 saat surdu resmen heryeri cifledim bitti ama bende bittim. Ya bu hamileligimde hemen belim agriyor anlamadim. Sana da afiyet olsun canimEllerinie sağlık canım. Ev işi öyle nankör ki iki gün yapma mahfoluyor her yer. Akşam için de afiye olsunn
Anladim canim cok sagol ben internette bi kac yerde baktim ama oralar istanbul filan diyordu 300 400 den bahsediyorlardi ben adanadayim anladim o zaman oralar niye oyle pahali kiCnm ben özel hastaneye gidiyorum dün yaptırdım ikili test 45 lira ödedim. Anlaşmalı sanırım bir kısmını devlet karşılıyor
Cnm ya bide acmi tok mu yaptirdin testiCnm ben özel hastaneye gidiyorum dün yaptırdım ikili test 45 lira ödedim. Anlaşmalı sanırım bir kısmını devlet karşılıyor
Ben tok gitcem bana öyle dedi doktorCnm ya bide acmi tok mu yaptirdin testi
Burda kaç haftalık belli olmuyor nubuEki Görüntüle 2118899 Kızlar Merhaba! Bende yeni katıldım 12 haftalık hamişim bebeğimin cinsiyetini henüz ögrenemedim reamini atsam bir yorum yaparmısınız sizce kızmı erkek mi??
Hep o usg ile mi bakıyor yoksa ikili test için ayrıntılı usg görüntüSü mü o, çok net ama maalesef görünmüyor bişey haftası büyükse sanki testisler görünen diyeceğim ama küçükse testisler 14.15haftada iniyor diye biliyorhmKızlar dünkü görüntü sırtını dönmüş ama bi tahmininiz olur mu cinsiyetle ilgili
Afiyet olsun yaprak ciğere bayılırım:)Bende yiyeyim o zaman ya çokta istiyo yani canım. Dediğin gibi her gün yemiyoruz
Tok karnına yaptırdım canım,kontrollere de tok karnına gel diyor doktorumCnm ya bide acmi tok mu yaptirdin testi
Burda kaç haftalık belli olmuyor nubu
Hep o usg ile mi bakıyor yoksa ikili test için ayrıntılı usg görüntüSü mü o, çok net ama maalesef görünmüyor bişey haftası büyükse sanki testisler görünen diyeceğim ama küçükse testisler 14.15haftada iniyor diye biliyorhm
Afiyet olsun yaprak ciğere bayılırım:)
Memoriale gidiyorum canım ben hastane değiştirdim acıbademde muayene 100, ikili için 60 lira yani 160 ödüyorsun. Memorialde yaptırdım ben ikiliyi muayeneye 130, ikili test için 80 lira verdim yani toplam 210 a mal olduInsallah canim bende carsamba gidicem 2 li teste ya bu arada 2 li test fiyati ne kadar ben hastaneyi aradim sordum ama bilmiyoz dediler anlamadim calla
Aç tok fark etmiyor kan testi için ama tok git bebeğin hareketli olursa cinsiyeti tahmin ederCnm ya bide acmi tok mu yaptirdin testi
Hep usg ile bakılıyor canım ikili testte ense kalınlığı ve burun kemiği uzunluk olarak ölçülüyor sonra iç organların kan akışına sesine baktı doktor iyi problem yok dedi birde kan verdik sonucu bir haftaya çıkarmış. Cinsiyeti görebilmek için baya 15 dk falan ultrasonda uğraştı. Bebek dönsün diye ultrason probuyla karnına vuruyor falan öyleBurda kaç haftalık belli olmuyor nubu
Hep o usg ile mi bakıyor yoksa ikili test için ayrıntılı usg görüntüSü mü o, çok net ama maalesef görünmüyor bişey haftası büyükse sanki testisler görünen diyeceğim ama küçükse testisler 14.15haftada iniyor diye biliyorhm
Afiyet olsun yaprak ciğere bayılırım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?