• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar herkese günaydın. Ben şuan hafta olarak 9+5 im. Benim tüm belirtilerim bir anda kayboldu ya çok endişeleniyorum :KK43: göbek kaç haftadan sonra çıkıyor? Yani rahmimde azıcık sertlik hissediyorum ama henüz büyüme yok. Göğüs hassasiyetim de bir gidiyor bir geliyor, bulantım da aynı şekilde. Haftaya çarşamba kontrolüm var, sabırsızlıkla bekliyorum. 10-11. haftada olan arkadaşlar karnınızda sertlik hissediyor musunuz? Yoksa daha erken mi?
Ben 11. haftamin icindeyken birden bulantim, sık idrara çıkmalarım ve göğüs hassasiyetim kesilince forumlardan okuduklarimin da etkisiyle bebegin kalbinin durduğunu düşündüm. Kontrole kadar kendimi buna öyle çok inandirdim ki sabah muayeneye belki doktor kürtaja alir diye aç gittim. Yavrumun kalbi o kadar hızlı atıyordu ki boşu boşuna onu da strese soktum diye kendime çok kızdım. Evvel Allah, hicbirseyciginin olmadigini düsün, sıkıntı yapma. Belirtilerin kesilmesi de gidip gidip geri dönmesi de çok olağan. Sevgiler...

Bende yarın alıcam kakao yağı bebe yağı da alıcam mustela da bakıcam. Valla benim bu hafta göbek biraz belli oldu ya hele yemek yiyince. Canım bişey sorcam yatıyordum biraz önce tv yi de kapadım böyle küçük baloncuk gibi bi patlama oldu altta bikak dk sonra aynısı sağda oldu garip bişeydi ama pıt pıt diye acaba bebekle ilgili olabilir mi dedim ama erken dimi daha çok ilginçti ama
Al al şimdiden başla ki çatlamasın göbekler :) bendede oluyor o dediğin şey,normalde olmazdı öyle şeyler karnımda ama bebekle alakalı bişey değil. Henüz çok erken. İlk defa hissettiğinde onu mutlaka anlayacaksın zaten acaba mı demeyeceksin :) az kaldı inşallah o günlere,allah görmeyi nasip etsin..

Bugün aklıma kemalpaşa tatlısı geldi,bizim ablayı arayıp yapar mısın dedim. Yapmış,mis gibi olmuş. Şimdi onu gömüyorum. Şeker komasına girene kadar yerim artık:işsiz:

Al al şimdiden başla ki çatlamasın göbekler :) bendede oluyor o dediğin şey,normalde olmazdı öyle şeyler karnımda ama bebekle alakalı bişey değil. Henüz çok erken. İlk defa hissettiğinde onu mutlaka anlayacaksın zaten acaba mı demeyeceksin :) az kaldı inşallah o günlere,allah görmeyi nasip etsin..

evet başlamak lazım. Dimi çok erken daha aslında hareket ediyor ama çom ufak daha. İnşallah öyle merak ediyorum ki..içimde olduğunu hissetmek istiyorum karnımı seviyorum konuşuyorum ama karnımda bir bebek olduğunu idrak edemiyorum bu şekilde

evet başlamak lazım. Dimi çok erken daha aslında hareket ediyor ama çom ufak daha. İnşallah öyle merak ediyorum ki..içimde olduğunu hissetmek istiyorum karnımı seviyorum konuşuyorum ama karnımda bir bebek olduğunu idrak edemiyorum bu şekilde
Ayy arkadaşım inşaallah tez vakitte hisseder sağsalim kucağına alırsın. Çok güzel bi duygu hareket etmesi ben ilkte biraz çekiniyordum içimde bi canlı hareket edecekdiye zaten hamilelerin karınlarıda tuhaf gelirdi dokunamazdım falan. Ama kendi bebeğin içinde hareket etmesi güzel gerçekten. Harekete başlayınca ben doktora gitmek için gün saymıyordım artık.
Doğumdan sonra da biraz tuhaf olmuştum.bebekten ayrılıyorsun bi anlamda karnındayken daha farklı bir bağ ve sadece ikiniz arasında.
doğunca böyle bir tıhaf oluyor.
inş uzun uğraşlardan sonra finalin çok güzel olur dostum çünki zorlu yollardan geçmişsin .

Tabi tabi muammer ustada yeriz ama bir tane kesmez 3-4 tane yeriz. :kk77:
Tabi canım bizi 1/2kesmezzz:eğlence:
çok haklısın canım. Bende rahmimden operasyon geçirdiğim için doktor normal doğum yapamayacağımı söyledi, sezeryana hazırlıyorum kendimi önemli olan ne şekilde doğum yaptığın değil doğum sürecini sıkıntısız atlatmak. Allah hepimize sağlıklı evlat ve hayırlı doğum nasip etsin
Ne operasyonu geçirdin bende geçirdim mart ayında geçen sene o yüzden bende sezaryen olacağım:KK49:

Günün son haberi benden gelsin bugün doktora gittim kontrole bebişi gördüm büyümüştü daha belirgindi bu defa:KK68: o çıkıntıyı üstten gördük ve dr benim tahminim erkek dedi. Yinede 15martta ikili teste gireceğim o zman kesin söyleyeyim dedi ama bu görünen pipişkoya benziyor dedi:rolleyes: benimde rüyamda gördüğüm ve hissiyatım oydu inşallah değişmez:dua: allahım sağlıkla hayırla versin:halay:

Ayy arkadaşım inşaallah tez vakitte hisseder sağsalim kucağına alırsın. Çok güzel bi duygu hareket etmesi ben ilkte biraz çekiniyordum içimde bi canlı hareket edecekdiye zaten hamilelerin karınlarıda tuhaf gelirdi dokunamazdım falan. Ama kendi bebeğin içinde hareket etmesi güzel gerçekten. Harekete başlayınca ben doktora gitmek için gün saymıyordım artık.
Doğumdan sonra da biraz tuhaf olmuştum.bebekten ayrılıyorsun bi anlamda karnındayken daha farklı bir bağ ve sadece ikiniz arasında.
doğunca böyle bir tıhaf oluyor.
inş uzun uğraşlardan sonra finalin çok güzel olur dostum çünki zorlu yollardan geçmişsin .

Ben çok hayalini kurdum senelerdir uğraştım bıkmadan şimdi içimde ama bir tuhaflık mı var bende diyorum içimde kalbi atan organları oluşan bebeğim var ama içimde olduğunu idrak edememek orda olduğunu bazen unutmak garip geliyor ama hareketlenince farklı olacak demek ki. ben daha şimdiden eşimden kıskanıyorum çok seviyor karnımı ben taşıyorum onu diyorum deli miyim ne eh karında ancak büyüyor yeni yeni anlıyorum orda olduğunu.Yaradanın bize bahşettiği en özel şey inşallah sağlıkla kucağıma alırım 3 hafta oldu daha haftaya gidicem çok merak ediyorum

Bio oil sürüyorum canım ben her gün göğüs, karın , basen bölgelerime. Kakao yağı ve Hindistan cevizi yağı da aldım bugün geldi kargom, ama onları 1-2 ay sonra başlasam geç mi olur ki diyorum karar veremedim. Bi de lierac alıcaz arkadaşlarım 4. Aydan itibaren kullan dediler o askıda bekliyor şimdilik :/ tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi zamanlama konusunda?
Ben lierac a başladım canım 12+6. Ne kadar erken o kadar iyi diye düşünüyorum. Annem çok çatlamış bana benziyosundur al sür dedi. Korktum aldım hemen de başladım

Ben çok hayalini kurdum senelerdir uğraştım bıkmadan şimdi içimde ama bir tuhaflık mı var bende diyorum içimde kalbi atan organları oluşan bebeğim var ama içimde olduğunu idrak edememek orda olduğunu bazen unutmak garip geliyor ama hareketlenince farklı olacak demek ki. ben daha şimdiden eşimden kıskanıyorum çok seviyor karnımı ben taşıyorum onu diyorum deli miyim ne eh karında ancak büyüyor yeni yeni anlıyorum orda olduğunu.Yaradanın bize bahşettiği en özel şey inşallah sağlıkla kucağıma alırım 3 hafta oldu daha haftaya gidicem çok merak ediyorum
Bende öyle bir bağ kuramadım sanki belki sürekli endişe hali ne olacak korkusu olduğu için bilemiyorum zor bulunca mı öyle oluyor acaba.ama geçen salı gittim 10+4 te hareketini görünce farklı oldum daha çok yakınlaştık sanki:)

Kızlar nub a göre bakarmısınız
Ben erkeğe benzettim ama üstten olduğu için görüntü açıyı göremiyorum
Çünkü benim geç döllenme oldu. Bu da her muayenede belli ediyor kendini. Tahmini doğum tarihi eylüle sarkıyor. 5 eylül hatta. Ama dediğin gibide olabilir bakalım burda tahmini doğum tarihi 1 eylül olan bile var belli olmaz herkes her zaman tam 40. Haftada doğurmuyor çoğumuz ağustosta doğum yapabiliriz :halay: bı de ben eylül u çok seviyorum 2 gün için beni mı kovcan kız yoksa :KK53:
Bende ilk hamileliğimde mart anneleri grubundaydım 6marttı tahmini Doğum ben 24 şubat doğurdum diğerinde de hazşran annelrrindeydim yine mayıs 29da doğurdum hiç ayımın annesi olamadım buna kısmetse:dondurma: o yüzden sorun değil ha ağustos ha eylül:))))
Eki Görüntüle 2118001 ben geldiiiimm kızlar 12+0 randevudan geldim her şey güzel çok şükür ikiliyide yaprtırdım sonuç bekliyorum bakalım.. Cinsiyet tahmini alıyım sizlerden pipi yoktu Eki Görüntüle 2118002 genital bölgeye baktı nuba göre kıza benzetti dikey değil yatay . :) tabi bir oğlum olunca bu haberi duymak bana dünyaları verdi çok istiyordum birde kızım olsun diye inşallah 10 gün sonra netlesecek :KK49:
Detaylı mı o usg ne güzel çıkmış ama kabartınwar o görüntüde bilemedim ben diğer usg kız görünüyor ama
Göz ağrısı ışığa hassasiyet çekenler var mi? Gözlerim ağrıyor cok. Bizim lamba 4lu. Esime lambalari azalttirdim bir tanesi yaniyor o bile cok geliyor. Rahatsızlık veriyor.
Hamilelikte normal olduğunu okudum bi kaç yrde

Ben 11. haftamin icindeyken birden bulantim, sık idrara çıkmalarım ve göğüs hassasiyetim kesilince forumlardan okuduklarimin da etkisiyle bebegin kalbinin durduğunu düşündüm. Kontrole kadar kendimi buna öyle çok inandirdim ki sabah muayeneye belki doktor kürtaja alir diye aç gittim. Yavrumun kalbi o kadar hızlı atıyordu ki boşu boşuna onu da strese soktum diye kendime çok kızdım. Evvel Allah, hicbirseyciginin olmadigini düsün, sıkıntı yapma. Belirtilerin kesilmesi de gidip gidip geri dönmesi de çok olağan. Sevgiler...
Çok haklısın canım. Boşuna strese girmeye gerek Yok. Valla her şey Allahtan, o ne derse o olacak istediğim kadar çabalayım önüne geçemem bazı şeylerin. Hakkımızda hayırlısı hepimizin.

Günün son haberi benden gelsin bugün doktora gittim kontrole bebişi gördüm büyümüştü daha belirgindi bu defa:KK68: o çıkıntıyı üstten gördük ve dr benim tahminim erkek dedi. Yinede 15martta ikili teste gireceğim o zman kesin söyleyeyim dedi ama bu görünen pipişkoya benziyor dedi:rolleyes: benimde rüyamda gördüğüm ve hissiyatım oydu inşallah değişmez:dua: allahım sağlıkla hayırla versin:halay:
Ay hadi maşallah ya ne güzel :) sende bi kız bi erkek var ne güzel, bu ponçik de sağlıkla gelsin de. Ama anneler hissediyor bence, erkek dedin dedin geliyor valla :) bana da herkes erkek diyor çevremde ve ben de erkek hissediyorum. Çarşamba gidicem o zaman 10+3 olucam belki görür bi ihtimal erkekse.

ama onda hissediyosun diyolar yani acı yokm ama bişeyler yapıldıgını hissediyomşsun öyle duymustm ben
bu konuya bir yorumda benden gelsin bari :) bende mecburi ve en acilinden sezeryan olanlardanim ve canım cook tatlıdir ama inan ne acı hissediyorsun ne başka bişey çok keyifli:) ben spinal oldum ama bunda ssvd istiyorum Rabbim nasip ederse tabiki olmazsa sağlık olsun kızım iyi olsun yeter:)

Kızlar otobüste hastaneye gidip gelirken hasta hapşıran insanlardan grip kaptım :( Burun tıkalı başım fena ağrıyor. Nefes almak zor oluyor hep ağızdan. Sicak limonlu su ictim ama fayda etmedi. Ne yapayım geçirenler nolur yardım edin tavsiye verin :KK43::KK61::KK42::cry:

Back