2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Tünaydın güzel anneler
Ben bebişim için dün kumbara yaptım her gün eşimle ayrı ayrı 5-10-20 ne olursa atacağız. :super:
Bizim gibi para biriktiremeyenlere güzel fikir olur belki :)
Ben de hamilelik takvimi diye bir uygulama indirdim nasıl beslenmen gerekiyor, o hafta neler oluyor falan anlatıyor. Her haftanın videosu var. Bir de bebiş her hafta bir yazı yazıyor

Bu hafta da bunu yazmış :))

9. haftamdayım:) Anne bu hafta boyum yaklaşık 2,5 cm oldu size göre hala çok küçüğüm ama hızlıca büyümeye devam ediyorum. Boynum ve başım iyice belirginleşti hatta ağzımı bile açıp kapayabiliyorum. Ultrasonografide hareketlerimi izleyebilirsin ama henüz hareketlerimi hissedemiyorsun sana duyurmaya gücüm yetmiyor ama çok değil birkaç haftaya kadar beni hissedeceksin. Unutma sen ne kadar mutlu olursan bende o kadar mutlu oluyorum. Sizi seviyorum.
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

amin canım egepole ben hiç gitmedim aslında tüm işlemlerimi hep tınaztepe de hallettim ama hayırlısı bakalım
abimin eşi egepolde doğum yapmıştı kızlar. doktoru egepol ve kent ile anlaşmalıydı. bana sorarsanız egepolü tercih edin derim, kent gereksiz pahalı ve yeni doğan için yetersiz demişti 2015te. ben de şimdi aynı doktora başlayacağım. ileriki zamanlarda sorarım hala aynı hastanelerle mi anlaşmalı diye. 2015te egepolden çok memnun kalmıştık ama.

Selam arkadaslar 13.haftadayim ara ara beyaz akintim oluyor sizce bu normal mi ? Tup bebek oldugu icin herseye cok dikkat ediyorum sizlere de bi sormak istedim

Selam arkadaslar 13.haftadayim ara ara beyaz akintim oluyor sizce bu normal mi ? Tup bebek oldugu icin herseye cok dikkat ediyorum sizlere de bi sormak istedim
Akıntı genelde normal derler. Poragestan fitil ya da jel kullanıyorsan o da yapar. Ben fitil kullanıyorum bazen su gibi bazen beyaz akıntı oluyor.

Tünaydın güzel anneler
Ben bebişim için dün kumbara yaptım her gün eşimle ayrı ayrı 5-10-20 ne olursa atacağız. :super:
Bizim gibi para biriktiremeyenlere güzel fikir olur belki :)
Ben de hamilelik takvimi diye bir uygulama indirdim nasıl beslenmen gerekiyor, o hafta neler oluyor falan anlatıyor. Her haftanın videosu var. Bir de bebiş her hafta bir yazı yazıyor

Bu hafta da bunu yazmış :))

9. haftamdayım:) Anne bu hafta boyum yaklaşık 2,5 cm oldu size göre hala çok küçüğüm ama hızlıca büyümeye devam ediyorum. Boynum ve başım iyice belirginleşti hatta ağzımı bile açıp kapayabiliyorum. Ultrasonografide hareketlerimi izleyebilirsin ama henüz hareketlerimi hissedemiyorsun sana duyurmaya gücüm yetmiyor ama çok değil birkaç haftaya kadar beni hissedeceksin. Unutma sen ne kadar mutlu olursan bende o kadar mutlu oluyorum. Sizi seviyorum.
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
bende bunu kulanıyorm o yazıları okumak cok keyifli oluyo :emir_bebek:
kumbara mantıklıymş aslında bende yapaym dogumdan sonra acarız:halay:

Kızlar bişey soracam kocanızla cinsel durumunuz nasıl ben zaten kaçardım bu işten hep şimdi komple gitti 3 aydır adamın yüzüne bakmıyorm resmen sürekli bi hasta uyuşuk gibiyim doktorda zaten yasak demişti .adam triplerde herkes bi tarafa bakıyor evde ihmal ediyorm ama sıfır istek resmen siz ne durumdasınız

bende bunu kulanıyorm o yazıları okumak cok keyifli oluyo :emir_bebek:
kumbara mantıklıymş aslında bende yapaym dogumdan sonra acarız:halay:

Evet buradaki yazıları bile bizi mutlu ediyorsa o minik tekmeleri sabırsızlıkla bekliyor olacağım :dua:
Ben doğumdan 1 ay once önce açıp odası için harcamayı düşünüyorum. :KK76:

Kızlar bişey soracam kocanızla cinsel durumunuz nasıl ben zaten kaçardım bu işten hep şimdi komple gitti 3 aydır adamın yüzüne bakmıyorm resmen sürekli bi hasta uyuşuk gibiyim doktorda zaten yasak demişti .adam triplerde herkes bi tarafa bakıyor evde ihmal ediyorm ama sıfır istek resmen siz ne durumdasınız
:KK48:bizde de yasak, zaten yapasım da yok:oops:
Bizimki şimdilik ses çıkarmıyor 3 sene sonra gelen bebekte bir şey desin bakalım kafasını kırarım sanirim:sinirli::KK53:

Tam sayı vermeyeyim ama çoooook desem yeterli olur sanırım :anneadayı::KK200:
valla canım burada en kilolu benimdir diye düşünüyorum
hele 40 lı rakamları gördüm hepten şok oldum

canım dr un neden yasak dedi?
ben kızımda 36. haftaya kadar gayet aktiftik zaten 36. haftadan sonra dr lar önermiyor
bunda da gayet aktifiz herhangi bir tehlike olmadığı sürecede devam edeceğiz

selam arkadaşlar nasılsınız?
bende bulantılar devam ediyor ama yemek yedikten sonra
ayrıca bulantıya rağmen aşırı bir iştah var

Evet buradaki yazıları bile bizi mutlu ediyorsa o minik tekmeleri sabırsızlıkla bekliyor olacağım :dua:
Ben doğumdan 1 ay once önce açıp odası için harcamayı düşünüyorum. :KK76:
ben o da yapmıcam beşik vs seyleri de dedeler alck o yüzden sanrım ihtiyacım olmaz gerisinide ben alırım sonucta onun için calışıyorm artık:anne:

dr git
valla canım burada en kilolu benimdir diye düşünüyorum
hele 40 lı rakamları gördüm hepten şok oldum

canım dr un neden yasak dedi?
ben kızımda 36. haftaya kadar gayet aktiftik zaten 36. haftadan sonra dr lar önermiyor
bunda da gayet aktifiz herhangi bir tehlike olmadığı sürecede de
dr gittiğimde 5 haftalıktı bişey demedi aslında normal dedi ben yerleşme kanaması oldum deyince ilişki yasak dedi bunun üstüne benimde canıma minnet sanırım :) eşimde çekiniyor bişey olur diye açıkçası ama gerginiz evde

Back