2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Aayyyyyy 3 aylik hedeff miydiii himmm iyiymis o zaman:deli: ya bende ekmek cok yiyorum normalde de cok yerdim simdi yemek yiyemedigim icin ekmek cok yiyorum. Ama insallah 3 aydan sonra midem bulantilarim gecince daha saglikli beslenicem. Bugun doktora gidicem 3 te insallah kanama alani kalmamistir yaaaa
mide bulantın geçince bırakırsın ekmegi kuzum acele etme
doktordan da hayıırlı haberlerle gel inşallah :dua::dua: bizede haber ver emi

Kızlar geldik biz şükür iyiyiz 1 hafta önden gidiyoruz :dua: cinsiyetimizide söyledi doktorumuz kızımız olacak Allah nasip ederse ikili tarama testimizde ultrasyonda ölçümler gayet iyi çıktı kan sonucumuz haftaya çıkacak :anneadayı::anneadayı::anneadayı: bizde durumlar böyle ..:emir_bebek::emir_bebek:
yaaa cok sevindim canııımm:KK200::KK200: ne güzel cinsiyetler erkenden öğreniliyo bende mi gitsem özele acaba :KK64::rolleyes::rolleyes:

Kızlar neden tansiyon aleti alıyorsunuz . Hamileyken düşük tansiyonlu olmak normal değil mi ? Biri beni andinlatsin :)
Canım benim sabahları özellikle işe gelince gözüm kararıyor yani siyah karıncalanıyor ve bu bildiğin 30 dakika falan sürüyor. Bugün ayağımı kaldırdım yukarı yattım sonrada tuzlu ayran içtim geçti. Tansiyonumda düşük çıkıyor ondan herhalde diyorum

Kızlar geldik biz şükür iyiyiz 1 hafta önden gidiyoruz :dua: cinsiyetimizide söyledi doktorumuz kızımız olacak Allah nasip ederse ikili tarama testimizde ultrasyonda ölçümler gayet iyi çıktı kan sonucumuz haftaya çıkacak :anneadayı::anneadayı::anneadayı: bizde durumlar böyle ..:emir_bebek::emir_bebek:
Ayyyy cok guzel cnm... yaa kac haftaliksin cinsiyeti ogrendin ki

Oyy oyyy ne güzel:) sağlıkla büyüsün doğsun, darısı bizlere inşallah :)

hayırlısı olsun canım :KK200: darısı bizim başımıza:KK68:

Kızlar benim tüp bebek, son adet tarihim yok çünkü menapozla yapıldı, 1 ocakta transfer oldu..şimdi 1 ocağa göre embriyo 15 günlük sayılıyo benim bebeğin 9+2 olması lazım ama ultrasolnda 9+5 çıktı...hangisini baz alıcaz dr 9+5 dedi direk...
Benim de adetim düzensizdi hatta millet 28 günde bir adet olurken bende 28.gün döllenme olmus. Oyüzden ilk utrasonda doktor ölcünce ne dediyse onu baz aldim ben.

Back