2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Eki Görüntüle 2114562
Bizde bu sabah gittik ikili için 12+5 sıkıntı yok elhamdulillah.ayağıyla o bölgeyi kapattığı için kesin bişey diyemem ama kıza benziyor dedi doktor ben bişey sormadan :) hayırlısı artık sonraki kontrole kadar bekleyeceğiz
ya maşallah çok güzel ve net görünüyor :) ben de bir an önce bu haftalara gelsem keşkeeeee

Arkadaşlar içinizde alkol kullanan mutlaka vardır. Doktorlarınıza sordunuz mu? Yrn bı partıye gıdeceğim, bir kadeh şarap zarar verır miki ?? Üç ayımı doldurdum. Bır hft önden gıdıyoruz. Soran danışan varsa bilgilendırırse sevinirim.
İçmemen daha doğru ama çok nadir 1 kadehe şaraba izin verebiliyor doktorlar. Geçen hafta alkollü bi ortamda( kimse hamile olduğumu bilmiyor) mecburen içiyor gibi yapmak Zorunda kaldım :) eşimle kadehleri değiştik devamlı,arada bi içiyormuş gibi yaptım falan :) bitane cigara yaktım malesef,içmesem herkes anlayacaktı banada bahane lazımdı galiba falan filan :)

İçmemen daha doğru ama çok nadir 1 kadehe şaraba izin verebiliyor doktorlar. Geçen hafta alkollü bi ortamda( kimse hamile olduğumu bilmiyor) mecburen içiyor gibi yapmak Zorunda kaldım :) eşimle kadehleri değiştik devamlı,arada bi içiyormuş gibi yaptım falan :) bitane cigara yaktım malesef,içmesem herkes anlayacaktı banada bahane lazımdı galiba falan filan :)
Senin yöntemde iyiymiş ;)

Arkadaşlar içinizde alkol kullanan mutlaka vardır. Doktorlarınıza sordunuz mu? Yrn bı partıye gıdeceğim, bir kadeh şarap zarar verır miki ?? Üç ayımı doldurdum. Bır hft önden gıdıyoruz. Soran danışan varsa bilgilendırırse sevinirim.
Doktora sormadım hiç ama içebilirsin diyeceğini sanmıyorum. İnternetten araştır bi istersen canım şarabı. Açıkçası ben yılbaşı akşamı alkol almıştım hamileymişim bilmiyordum tabi :)

S Sevimlipanduf canım sana ve eşine sabır diliyorum. Paikolojik yardım almak seni rahatlatabilir. Düşündükçe düşüncelerin içinde boğulursun. Ömrü bu kadarmış kuzumun öyle düşün
Yakın zamanda kendini toparlarsın umarım ve sağlıklı bir gebelikle birlikte sağlıklı bir doğum yapmanı dilerim

Doktora sormadım hiç ama içebilirsin diyeceğini sanmıyorum. İnternetten araştır bi istersen canım şarabı. Açıkçası ben yılbaşı akşamı alkol almıştım hamileymişim bilmiyordum tabi :)

Off ben de alkol, sigara, oryal, saç boyaları, ağrı kesiciler.. Allah ne verdiyse :KK22:
Ama öğrenene kadar yaptıkların sorun olmuyor diyorlar hep. Kendimi böyle avuttum :)

Bence drlar bir iki sigara ya da bir kadeh olabilir desede yapılmamalı çünkü az zarar ya da çok zarar farketmez ,sen ne alıyorsan bebeğinde onu alıyor senden,partide eminim başka içeceklerde vardır ;)

Benim de almam lazım, biraz baktım ama hangisinden alayım karar veremedim :KK64: Dijital tartılar gibi olmasın, onların da hepsi farklı ölçüyor. Hangisine güveneceğini şaşırıyosun.
Marka vermek yasak mı acaba. Annemler Aldı tansiyon aleti hatta doktor önerdi onlara bu markayı alın diye. Şimdi dikkat ediyorum gittiğim doktorlarda bile o marka tNsiyon aletiyle ölçüyorlar.

Bizim tup bebek ve daha once kimyasal da olmustu sirf o yuzden kesinlikle kimseye soylemeyin demistik ama kv sayesinde butun sulale duydu tabiki. Onlar da heyecanli diye knsan bir sey diyemiyor tabi ama ben 14-15.haftalara kadar kimseye soylemek istemiyordum ama maalesef herkes duydu su an:bicak:
Artık vardır bir hayır dicez yapıcak bişey yok canım. Belki duyanlardan bi dua eden olur diye iyi yönden düşünücez.

arkadaşlar tansiyon aleti olarak omron marka koldan ölçenleri tavsiye ederim..bilekten ölçenler tamamen uyduruk ürünler..bildiğim en yanılmaz ve iyi marka omron..yıllardır annem şimdi de eşim için evimizde var klasik aletle de ölçer kıyaslarım hiç şaşmaz...ama pilleri zayıflarsa doğru çıkmaz pillerini zayıfladıkça bitmeden yenilemeniz gerek...
Evet bende bu markayı söyleyecektim. Gittiğim doktorlarda bile çoğunlukla bu markanın ürünüyle ölçüyorlar.

Off ben de alkol, sigara, oryal, saç boyaları, ağrı kesiciler.. Allah ne verdiyse :KK22:
Ama öğrenene kadar yaptıkların sorun olmuyor diyorlar hep. Kendimi böyle avuttum :)
Aynen öyle sonuçta bilmiyorduk :) hamileyken evi dip köşe süpürüp temizlemişim haberim yok, şimdi elime almıyorum süpürgeyi :)

Kızlar bogazlarım çok kötü grip oldum burnumda akıyor doktora gittim bir sürü ilaç verdi ama kullanmak istemedim çünkü katagori c yazıyor içeriklerinde almadım onları. Pulmoll pastil ve okyanus suyu aldım iyi beslenmeye c vitamini almaya çalışıyorum. İnş geçer daha kötü olmadan.

S Sevimlipanduf canım çok üzüldüm Rabbim sabır ve dayanma gücü versin. Allah evlat acısı göstermesin daha ceninken bile inşallah bir sonraki gebeliğin sağlıkla dünyaya gelir.

Canlarım güzel annelerim hepinize çok teşekkür ederim 1 haftadır soğumuyordu içim, dayanamayıp yazdım sizlere ama ne güzel umut oldunuz bana gerçekten bi tek benim başıma gelir sanıyor insan o an ama tek olmadığımı gösterdiniz bana Allah razı olsun hepinizden, hepiniz bebeklerinizi sağlıkla huzurla kucaklarınıza alın inşaallah, bende en kısa zamanda sizlere güzel haberler veririm umarım :dua:

Back