2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Doktor benide bir ay sonra çağırdı sormadim ama ikili test için sanırım 3 aylık oluyorum o zaman

Kızlar neden tansiyon aleti alıyorsunuz . Hamileyken düşük tansiyonlu olmak normal değil mi ? Biri beni andinlatsin :)

Aynen öyle sonuçta bilmiyorduk :) hamileyken evi dip köşe süpürüp temizlemişim haberim yok, şimdi elime almıyorum süpürgeyi :)

En güzelini yapıyosun boşver, senden kıymetli değil :)

Benim bide düşük riskim var, elimi sürmüyorum hiçbişeye. Ne temizlik, ne yemek, ne çamaşır bulaşık. Bütün gün yatıyorum valla bazen sıkıcı oluyo ama dayanacağız mecbur :KK66:

protestan .kullanıyorum canım hibor iğne. vajinal jel.exsrofem.bemiks.folik asit inşallah bir şey olmaz malesef evdeki görümcemden dolayı sürekli stres yasiyorum

Kızlar neden tansiyon aleti alıyorsunuz . Hamileyken düşük tansiyonlu olmak normal değil mi ? Biri beni andinlatsin :)

Benim kilodan kaynaklı gebelikte tansiyon hastası olma riskim yüksek. Normalde düşüktü ama hamilelikte normal seviyede çıkmaya başladı. İlerleyen dönemlerde iyice yükselebilir. Evde bulunsun zarar gelmez :)

Diğer arkadaşlar da düşük olduğu için alacak sanırım.

D

Ikkat et bide maksimum 65 diyodun bak olmuyor dimi.. ben 59.6 da hamile kaldim suan 60.1 im.. bu dogumumda az kilo alirim insallahhhh
ürüyüşe başladım kuzu ekmeğide azalttım baya vermem bundan sonra ama almam da uamrım. 65 ilk 3 aylık hedefimdi :p:p:p işte hayaller hayatlar :D

ürüyüşe başladım kuzu ekmeğide azalttım baya vermem bundan sonra ama almam da uamrım. 65 ilk 3 aylık hedefimdi :p:p:p işte hayaller hayatlar :KK70:
Aayyyyyy 3 aylik hedeff miydiii himmm iyiymis o zaman:deli: ya bende ekmek cok yiyorum normalde de cok yerdim simdi yemek yiyemedigim icin ekmek cok yiyorum. Ama insallah 3 aydan sonra midem bulantilarim gecince daha saglikli beslenicem. Bugun doktora gidicem 3 te insallah kanama alani kalmamistir yaaaa

Aayyyyyy 3 aylik hedeff miydiii himmm iyiymis o zaman:deli: ya bende ekmek cok yiyorum normalde de cok yerdim simdi yemek yiyemedigim icin ekmek cok yiyorum. Ama insallah 3 aydan sonra midem bulantilarim gecince daha saglikli beslenicem. Bugun doktora gidicem 3 te insallah kanama alani kalmamistir yaaaa
İnşallah kalmamıştır canım güzel haberlerle gelirsin inşallah :)
Kızlar geldik biz şükür iyiyiz 1 hafta önden gidiyoruz :dua: cinsiyetimizide söyledi doktorumuz kızımız olacak Allah nasip ederse ikili tarama testimizde ultrasyonda ölçümler gayet iyi çıktı kan sonucumuz haftaya çıkacak :anneadayı::anneadayı::anneadayı: bizde durumlar böyle ..:emir_bebek::emir_bebek:
Ne güzel haberlerr :) cinsiyetleri de erkenden öğreniyoruz darısı başımıza inşallah :)

Kızlar geldik biz şükür iyiyiz 1 hafta önden gidiyoruz :dua: cinsiyetimizide söyledi doktorumuz kızımız olacak Allah nasip ederse ikili tarama testimizde ultrasyonda ölçümler gayet iyi çıktı kan sonucumuz haftaya çıkacak :anneadayı::anneadayı::anneadayı: bizde durumlar böyle ..:emir_bebek::emir_bebek:
Tebrikler.. saglikla sihhatle kucaginiza almak nasip olsun insallah..

Back