- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.740
- 598
- 36
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #9.501
Doktor benide bir ay sonra çağırdı sormadim ama ikili test için sanırım 3 aylık oluyorum o zaman
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz 160 liraya almıştık diye hatırlıyorum omron m2 modeli.İnternetten baktım bu markaya ama çok pahalı 300-400 tl civarı. Pahalı geldi bana
Çok yavaş geçiyor bencede,18 gün sonra kontrolüm hergün gün sayıyorumbirazda grip gibiyim
Doktor benide bir ay sonra çağırdı sormadim ama ikili test için sanırım 3 aylık oluyorum o zaman
Usg de leke bolgesi gordu buna ragmen progestan filan vermedi mi? Hamile oldugun icin tansiyon ilaclari kullanmani onermiyorlar onun yerine yarim limonu sık ic tansiyonun dengelenicektir. Birde tuz dan stresten uzak dur :)
canım sarımsak ve limon tansiyonu düşürür
onlardan tüket
Aynen öyle sonuçta bilmiyorduk :) hamileyken evi dip köşe süpürüp temizlemişim haberim yok, şimdi elime almıyorum süpürgeyi :)
Ikkat et bide maksimum 65 diyodun bak olmuyor dimi.. ben 59.6 da hamile kaldim suan 60.1 im.. bu dogumumda az kilo alirim insallahhhhalmşm valla saglık ocagındaki tartıda 62 gösterdi![]()
Kızlar neden tansiyon aleti alıyorsunuz . Hamileyken düşük tansiyonlu olmak normal değil mi ? Biri beni andinlatsin :)
Epilasyon aleti kullanabilirsin.. lazer ise ne hamilelik ne emzirme doneminde yapilmiyor..Lazer epilasyona hamilelik öncesi gidiyordum. Hamilelik düşüncesinden sonra bıraktım ama tabi fazla gidemediğim için tam sonuç alamadım. O zaman ağdaya mecbur kalıyoruz![]()
Sari kantaron yagi basima geldigi icin kullandim ve yok oldu.. surup memecik denen cikintiyi iceri iteceksin :/Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim kızlar deniycem bakalım![]()
teşekkür ederimTansiyonunu doğal yollarla düşürmeye çaluş canım. Sarımsak ve limon tansiyonu düşürür
ürüyüşe başladım kuzu ekmeğide azalttım baya vermem bundan sonra ama almam da uamrım. 65 ilk 3 aylık hedefimdiD
Ikkat et bide maksimum 65 diyodun bak olmuyor dimi.. ben 59.6 da hamile kaldim suan 60.1 im.. bu dogumumda az kilo alirim insallahhhh
Aayyyyyy 3 aylik hedeff miydiii himmm iyiymis o zamanürüyüşe başladım kuzu ekmeğide azalttım baya vermem bundan sonra ama almam da uamrım. 65 ilk 3 aylık hedefimdiişte hayaller hayatlar
![]()
Teşekkürler cevap için :)Epilasyon aleti kullanabilirsin.. lazer ise ne hamilelik ne emzirme doneminde yapilmiyor..
İnşallah kalmamıştır canım güzel haberlerle gelirsin inşallah :)Aayyyyyy 3 aylik hedeff miydiii himmm iyiymis o zamanya bende ekmek cok yiyorum normalde de cok yerdim simdi yemek yiyemedigim icin ekmek cok yiyorum. Ama insallah 3 aydan sonra midem bulantilarim gecince daha saglikli beslenicem. Bugun doktora gidicem 3 te insallah kanama alani kalmamistir yaaaa
Ne güzel haberlerr :) cinsiyetleri de erkenden öğreniyoruz darısı başımıza inşallah :)Kızlar geldik biz şükür iyiyiz 1 hafta önden gidiyoruzcinsiyetimizide söyledi doktorumuz kızımız olacak Allah nasip ederse ikili tarama testimizde ultrasyonda ölçümler gayet iyi çıktı kan sonucumuz haftaya çıkacak
bizde durumlar böyle ..
![]()
Insallah cnm cok sagolİnşallah kalmamıştır canım güzel haberlerle gelirsin inşallah :)
Ne güzel haberlerr :) cinsiyetleri de erkenden öğreniyoruz darısı başımıza inşallah :)
Tebrikler.. saglikla sihhatle kucaginiza almak nasip olsun insallah..Kızlar geldik biz şükür iyiyiz 1 hafta önden gidiyoruzcinsiyetimizide söyledi doktorumuz kızımız olacak Allah nasip ederse ikili tarama testimizde ultrasyonda ölçümler gayet iyi çıktı kan sonucumuz haftaya çıkacak
bizde durumlar böyle ..
![]()