2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Benim de gözümde hep arpacık çıktı sol gözümde çıktı 2-3 kez ama dışarıdan bir şey yoktu içeriden acıyordu gözümün altı geçen haftada sağ gözümde çıktı ama o baya kızardı şişti bir şey kullanmadım geçti demek ki kuruluk göz sorunları oluyor hamilelikte

Bir bardak ılık suya yarım limon sık , 1 tatlı kaşığı bal ekle karıştır iç hergun . Öyle iyi geliyor ki şıp diye kesiyor . Geçmiş olsun arkadaşım durumunu bildir arada
Bende aynısına limon ılık su tuz katıyorum gerçekten iyi geliyor yapacak arkadaş ballada tuzlada denesin çok iyi geliyor katılıyorum

Kızlar geldik biz şükür iyiyiz 1 hafta önden gidiyoruz :dua: cinsiyetimizide söyledi doktorumuz kızımız olacak Allah nasip ederse ikili tarama testimizde ultrasyonda ölçümler gayet iyi çıktı kan sonucumuz haftaya çıkacak :anneadayı::anneadayı::anneadayı: bizde durumlar böyle ..:emir_bebek::emir_bebek:
Böyle güzel haberler geldikçe çok mutlu oluyorum maşallah prensesinede canım kaçıncı haftada söyledi doktorun :KK200:

Kızlae bende de çok acayip bir şey var beni çok rahatsız ediyor. Çok fazla tükürük salgısı var sanki ağzımda ya böle midemi bulandırıyo sizlerden böyle birşey yaşayan var mı??

Kızlae bende de çok acayip bir şey var beni çok rahatsız ediyor. Çok fazla tükürük salgısı var sanki ağzımda ya böle midemi bulandırıyo sizlerden böyle birşey yaşayan var mı??
Benim de sanki genzimde birikmiş gibi bir his var sürekli midemi bulandıran o. Sürekli su içiyorum, sürekli tuvalete gidiyorum bu yüzden.

Canım ben kusmak istediğimde oluyor o. Böyle midem bulanmaya başlayınca tükürük salgımda artıyor

Kızlar yaa neden geçmiyor şu bulantılar dahada kötü oldum işimi yapamıyorum. Öğlen et yedim yemekhanede onu çıkarmamak için kendimi zorluyorum başım dönüyor resmen rapor alıp iki hafta gelmeyesim var :((( nasıl yapacaksam dersler başladı

Arkadaşlar içinizde alkol kullanan mutlaka vardır. Doktorlarınıza sordunuz mu? Yrn bı partıye gıdeceğim, bir kadeh şarap zarar verır miki ?? Üç ayımı doldurdum. Bır hft önden gıdıyoruz. Soran danışan varsa bilgilendırırse sevinirim.

Canım ilk hamileliğimde doktorum haftada bir kadeh kırmızı şarap içebilirsin demişti. Yine de alkol konusunda temkinli olmak lazım çok çok çok canın çekiyorsa birkaç yudum ağzında döndürerek yudumlayabilirsin bence

Eki Görüntüle 2114562
Bizde bu sabah gittik ikili için 12+5 sıkıntı yok elhamdulillah.ayağıyla o bölgeyi kapattığı için kesin bişey diyemem ama kıza benziyor dedi doktor ben bişey sormadan :) hayırlısı artık sonraki kontrole kadar bekleyeceğiz

Maşallah nasıl da büyük görünüyor :)

Kızlar yaa neden geçmiyor şu bulantılar dahada kötü oldum işimi yapamıyorum. Öğlen et yedim yemekhanede onu çıkarmamak için kendimi zorluyorum başım dönüyor resmen rapor alıp iki hafta gelmeyesim var :KK43:(( nasıl yapacaksam dersler başladı

Neden geçmiyor derken derkeeeen günler geçiyor . Bende bazen söylenip duruyorum neden diye . Dur şunu da deneyim bunu da deneyim derken 16. Haftaya 5 haftam kaldı . İnsan bu günleri de unutuyor . Bı atlatsak Allah'ın izniyle

Kızlar yaa neden geçmiyor şu bulantılar dahada kötü oldum işimi yapamıyorum. Öğlen et yedim yemekhanede onu çıkarmamak için kendimi zorluyorum başım dönüyor resmen rapor alıp iki hafta gelmeyesim var :KK43:(( nasıl yapacaksam dersler başladı
Benim ara ara oluyor artık , bi gün yok bulantım ertesi gün hop başlıyor. Leblebi çok rahatlatıyor bulantımı, hem onu yiyince daha da çok su içme isteği oluyor. Dün rapor aldım 3 günlük, bu haftayı kapadım, keşke evde olsam diyorum ama sonra da canım sıkılıyor.

Bende de vardı hep o korku, kayıplar yaşayanları duyup görünce ya bana da olursa düşüncesi aklımdan çıkmıyordu. Dün bacak ağrım olduğu için gittim ultrasonda bakalım dedi kalp atışını duydum ohh çok şükür dedim. Kesinlikle sen de yaşayacakmışsın gibi düşünme. Yıllardır elime yasin kitabı alıp dua okumazdım ama hamilelikte kötü rüyalar görmeye başlayınca yatmadan önce dua okuyup yatmaya başladım ve rahat uyudum. Sen de dene istersen insan rahatlıyor

Bende öyle rüyalar görüyorum canım bilinçaltına işlediği için. Bende korkuyorum belirti vermemesi kanama falan olmaması korkutuyor insanı ama sürekli kaygı içinde de olmuyor ilk zamanlarda ağrı falan oluyordu bari şimdi ağrılarda hafifledi insan anlayamıyor. Senin cumartesi günüymüş benim taa önümüzdeki salı değil ondan sonraki salıya nasıl geçecek bilmiyorum iyiydi en son kalp atışları diyorum neyse ki çalışıyorum kafam dağılıyor Allah'a emanet

O bendede var 11 haftalık oldum ama inanamıyorum bile hala sanki 7,8 haftalık hamileymişim gibi tekrar aynı şeyleri yaşamaktan kürtajdan kötü haber almaktan korkuyorum bu yüzden gece kabus görüyorum öyleki eşimin bile psikolojisi iyi değil oda öyle rüyalar görüyor ultrasona girerken gözlerimi açmıyorum doktor iyi derse açıyorum bilmiyorum çok zor bi an önce doğsalar sağ salim kucaklarımıza alsak inşallah ama şunu söyleyebilirimki kötü bi rüya gördüğünde üstünde durma bilinçaltımdır de hayırlara vesile olsun de inşallah bebeklerimiz rabbime emanet

Dün gece aynı rüyayı gördüm. Kontrole gıdıyorum, yalnızım birde, dr söylüyor... Yalnız değilsin yani.
Sagolun kizlar demek ki yalniz degilim. Insallah bosa cikar bu korkularimiz.

O kadar yoruldum ki işi bırakmak istiyorum kendimi hep kötü hissediyorum baş ağrısı, mide bulantısı, kusma birde o sırada akademik çalışma yap derse gir. Oraya git buraya git dayanamıyorum artık
Aynı durumdayım. İşe gelmekten nefret ettim herkes herşey leş gibi kokuyo resmen. Burnum K9 köpeklerden iyi koku alıyo içim dışıma çıkıyo akşama kadar

Kizlar ben doktordan geldim bebisim kipir kipir haftasiyla uyumlu dedi doktor dusuk tehlikem de kalmadi ama doktor yine de dikkatli ol dedi. 2 li test icin 15 gun sonra baska bir hastaneye renkli ultrasona gonderdi....bakalim hayirlisi artik
Masallah canim gozun aydin. Kacinci haftadasin?

Kizlar yaa benim bilincaltimdq hep bebegin kalbi duracak korkusu var haftada bir mtlaka kanamali dusuk ruyasi goruyorum dun gece yine gordum sabah da sevimlipanduf arkadasi duyunca cok uzuldum tabi. Cumartesi kontrolum nasil gececk zaman bilemiyorum. Napsam bilmiyorum boyle stres de bebege daha cok zarar verir biliyorum ama iste engel olamiyorum hep bir korkunvar icimde .tuple 3.denemede ancak sonuc alabildik bir sey olursa bir daha kimbilir nolur dusuncesi daha da korkutuyor beni:KK57:
Bende hep kötü rüyalar görüyorum hamilelikle alakalı. Psikolojimiz bozuldu valla. Allah hayırlısını versin olacak şeyin önüne geçemeyiz ama stres de çok zararlı napıcaz bilmiyorum valla

Back