2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar yazmamak için o kadar direndim ki canlarınızı sıkmak istemedim çünkü burada ne okusak kendimize yoruyorduk(en azından ben öyleydim) geçen hafta bugün 14 şubat günü kontrolüm vardı kalp atışları durmuş bebeğimin ve hiç anlamamışım kanama vs de olmadı hiç beklemediğim bişiydi yıkıldım inanmadım kürtaj olmak istemedim hastaneden resmen kaçtım inkar ettim almalarına izin veremezdim o benimdi allahtan eşim yanımdaydı kalp atışları sıralı 5-6 gün olmuş demişti doktor sizi zehirleyebilir en kısa zamanda gelin kürtaj için dedi doktoru beklettik hastanede 14 şubat saat 6 da aldılar bebeğimi benden hastaneye girer girmez ben bayılmıştım zaten hiç hatırlamıyorum uyandığımda da ağlıyordum, 1 hafta geçti üzerinden toparlanamıyorum olmuyor biliyorum nasibi yoktu ama söz geçiremiyorum kendime 1 haftadır ne uyuduğumu biliyorum ne yediğimi ne içtiğimi, Allah daha büyük imtihanlar vermesin ama bunu da düşmanıma bile vermesin, arada bi bakıyorum grubunuza eylül annesi olamayacağım artık ama attığınız ultrason fotolarını goruyorum oyle seviniyorum ki, dua edin olur mu sizlerin duaları çok makbul dua edin önce toparlanıyım sonra sağlıklı bebek için :dua:
Allah sabir versin canim ne denilir inan bilmiyorum. Burda hep güzel seyler yazsak da paylassak da aklimizin bi kenarinda ne yazikki kaybetme korkusu, bir endise var. Allah kimseye göstermesin. Size de en hayirli zamanda bu acinizi hafifletecek haberler duymayi nasip etsin.

Kızlar geldik biz şükür iyiyiz 1 hafta önden gidiyoruz :dua: cinsiyetimizide söyledi doktorumuz kızımız olacak Allah nasip ederse ikili tarama testimizde ultrasyonda ölçümler gayet iyi çıktı kan sonucumuz haftaya çıkacak :anneadayı::anneadayı::anneadayı: bizde durumlar böyle ..:emir_bebek::emir_bebek:

Ayy kız mı geliyor hadi gözünüz aydın canım. :halay::21:Herşeyde iyiymiş Maşallah kan sonuçları da iyi çıkar inşallah. Ben daha 1.5 hafta sonra gidicem çok meraklanıyorum hem ne halde olacağını, iyi mi nasıl hem de cinsiyeti.

Ayy kız mı geliyor hadi gözünüz aydın canım. :halay::21:Herşeyde iyiymiş Maşallah kan sonuçları da iyi çıkar inşallah. Ben daha 1.5 hafta sonra gidicem çok meraklanıyorum hem ne halde olacağını, iyi mi nasıl hem de cinsiyeti.
Sağol canım aynen bir heycanla gittik baktık şükür herşey iyi gözüktü cinsiyette de bastırın doktorlarınızı iyice baksınlar :)

Benim kilodan kaynaklı gebelikte tansiyon hastası olma riskim yüksek. Normalde düşüktü ama hamilelikte normal seviyede çıkmaya başladı. İlerleyen dönemlerde iyice yükselebilir. Evde bulunsun zarar gelmez :)

Diğer arkadaşlar da düşük olduğu için alacak sanırım.
canım kaç kilosun ki kilodan tansiyonun yükseliyor

Kızlar geldik biz şükür iyiyiz 1 hafta önden gidiyoruz :dua: cinsiyetimizide söyledi doktorumuz kızımız olacak Allah nasip ederse ikili tarama testimizde ultrasyonda ölçümler gayet iyi çıktı kan sonucumuz haftaya çıkacak :anneadayı::anneadayı::anneadayı: bizde durumlar böyle ..:emir_bebek::emir_bebek:
ay çok sevindim canım sağlıkla gelsin bebiş
Canım benim sabahları özellikle işe gelince gözüm kararıyor yani siyah karıncalanıyor ve bu bildiğin 30 dakika falan sürüyor. Bugün ayağımı kaldırdım yukarı yattım sonrada tuzlu ayran içtim geçti. Tansiyonumda düşük çıkıyor ondan herhalde diyorum
canım tansiyonun düşüyordur

Ayyy bebısler büyüyor cınsıyetler bellı oluyor kızımızda hayırlı olsun :21: kız olsun camurdan olsun bız karı koca kızlara aşıgız :KK37:
bencede kız olsun çamurdan olsun

canım merhaba bende tedavi ile hamile kaldım sat 2 Aralık ama benim yumurtalar ilaçlara geç cevap verdi ve çatlatma iğnesi geç yapıldı. doktorum çatlatma iğnesini baz alarak satı 5 Aralık a çekti. Sende ultrasonları takip et hep sat ile 2-3 günlük fark oluyorsa ultrasonu baz al.
Benim de sat tarihim yok kuzum ya beni menapoza soktular öyle tedaviye başladık bizde, ilaçlara 18 aralıkta başladık, 29 aralıkta yumurtalarım k
Benim de adetim düzensizdi hatta millet 28 günde bir adet olurken bende 28.gün döllenme olmus. Oyüzden ilk utrasonda doktor ölcünce ne dediyse onu baz aldim ben.
Ama benim ultrasonda 5 gün ileri atlamış neyi baz alacağımı şaşırdım bende

S Sevimlipanduf Rabbim sabır verzin tez zamanda bebiş nasip etsin...benimde her günüm kötü düşünceyle geçiyo..şimdi kanama alanı çıktı coraspirini bıraktım aklım içende noluyoda şuan..Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah

Canım benim korkma nolur o oyle aklına geldi düşündün diye olmuyor ki benim aklımın ucundan geçmedi bebeğe kıyafetler alıyorum, Doğum yapacağım hastaneyi annemlerin oradan seçeriz bi hafta annemlerde kalırız diye planlar yapıyoruz rüyalarımda güzel kız bebekler goruyorum herşey çok normaldi yani, düşünüp de üzme kendini de bebeğini de, hem tüp bebeklerde sağlıklı olan yumurtalarla sağlıklı kromozomlar eşleştiriliyor oyle değil mi o yüzden korkma
Oyle canim da iste o belli olmuyor. Burdan sonrasi allahin isi. Insallah her sey yolundadir. Ama belli ki yolundaysa da 9 ay boyle gececek. Ne zormus. Insallah sen de en kisa zamanda tekrar mujdeli haberi alirsin. Ama bence arastirmalari yaptirmalisin allah korusun bi sorun varsa tekrar tekrar ayni seyi de yasayabilirsin ki umarim oyle degildir canim.

Eki Görüntüle 2114562
Bizde bu sabah gittik ikili için 12+5 sıkıntı yok elhamdulillah.ayağıyla o bölgeyi kapattığı için kesin bişey diyemem ama kıza benziyor dedi doktor ben bişey sormadan :) hayırlısı artık sonraki kontrole kadar bekleyeceğiz
Canim masallah cok guzel:anneadayı:

Kızlar yazmamak için o kadar direndim ki canlarınızı sıkmak istemedim çünkü burada ne okusak kendimize yoruyorduk(en azından ben öyleydim) geçen hafta bugün 14 şubat günü kontrolüm vardı kalp atışları durmuş bebeğimin ve hiç anlamamışım kanama vs de olmadı hiç beklemediğim bişiydi yıkıldım inanmadım kürtaj olmak istemedim hastaneden resmen kaçtım inkar ettim almalarına izin veremezdim o benimdi allahtan eşim yanımdaydı kalp atışları sıralı 5-6 gün olmuş demişti doktor sizi zehirleyebilir en kısa zamanda gelin kürtaj için dedi doktoru beklettik hastanede 14 şubat saat 6 da aldılar bebeğimi benden hastaneye girer girmez ben bayılmıştım zaten hiç hatırlamıyorum uyandığımda da ağlıyordum, 1 hafta geçti üzerinden toparlanamıyorum olmuyor biliyorum nasibi yoktu ama söz geçiremiyorum kendime 1 haftadır ne uyuduğumu biliyorum ne yediğimi ne içtiğimi, Allah daha büyük imtihanlar vermesin ama bunu da düşmanıma bile vermesin, arada bi bakıyorum grubunuza eylül annesi olamayacağım artık ama attığınız ultrason fotolarını goruyorum oyle seviniyorum ki, dua edin olur mu sizlerin duaları çok makbul dua edin önce toparlanıyım sonra sağlıklı bebek için :dua:
Ahh canımm çok geçmiş olsun kıyamam sana. Rabbim tez zamanda kucağını doldursun inşallah. Ben 23 haftalıkken kaybetmiştim ilk bebeğimi acını çok iyi anlıyorum. Arayı uzatma hemen başla çalışmalara toparlanınca. Allah sabrını versin kuzum

Kızlar gözlerde karıncalanma oluyormu sizde. Böyle siyah noktalar halinde karıncalanma oluyor resmen kör oluyorum bir süre. Sonrada baş ağrısı başlıyor :KK43:
Evet oluyor. Zaten 10. Haftalardan itibaren görme duyumuzda %10 azalma oluyor gozlerimizde de kuruluk meydana geliyor gözümüzdeki o sıvı azaliyor.

S Sevimlipanduf geçmiş olsun arkadaşım ben de kasım ayında bi kayıp yaşadım bir kez adet gördükten sonra tekrar geldi bebek kendini üzme stres yapma hayırlısıyla yeniden gelecek bebeğin sağlıklıca. Ben de hep okumuştum forumları kürtajdan sonra zor değil aksine kolay oluyor canını sıkma

Normalde benim de 5 marttaydı kontrolüm ama bugün kaygılanıp gittim 2 3 gün geriydi önce gününü yakaladı bugünde 4 gün öne geçmiş 12 Mart’ta ikili teste çağırdı cinsiyet tahmini de yaparız dedi bakalım. Bu arada benim de tansiyonum yüksek çıkıyor doktor bi tansiyon aleti alıp ölç hergün dedi

Back