- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.494
- 548
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #7.501
bn cebimde ceviz badem taşımaya başladım sabahları işe gelene kadar idare ediyo beni tavsiye ederim :)Sabah mide bulantısı ile uyandım gün içinde olan bulantım geçti ama sabahları bazen hafif bazen şiddetli devam ediyor bugun işe de başladım 1 haftadır evde raporlu yatıyordum araba kullanırken acaba nerde dursam da bi kussam diye yer aradım :) sonra cantada hazırladığım peynir ekmek geldi aklıma da ışıklarda lokma lokma yiyerek geldim işe sağlıklı mutlu haftalr olsun inş
İyi haberlerini bekliyoruz canım :)Yarın randevum var en son 7 haftada gitmiştim şimdi 9+4 olduk bakalım büyümüşmü benim minnakım çok heyecanlıyım uykum gelmiyo yaa
Ben avrupada küçük bi ülkedeyim burda yeşil erilÇok bilmiyorlar sadece kırmızı erik var artık Türk marketinde çıkınca alırımOranında vardır illaki sen bi ara bakalaım:) hangi ülkedesin
Marketten çıkınca alırım gerçi durdurulamaz bi istek değil ilk hamileliğimde daha hamileliği öğrenmeden ist sam izmire gidiyorduk arabayla canım o kadar çiğköfte istedi ki nerdeyse çocuk gibi ağlayacaktım eşimde bi daha ki benzinliyle varsa alalım dedi halbuki yoktur deyip içinden beni oyalamış orda vardı gerçektenresmen cama yapıştım:)İki aya çıkar canım :) o zaman yersin sende az sabret :)
Günaydın canım, ben de seninle aynı şekildeyim kusamıyorum kussam rahatlıcam ama olmuyorgünaydın kızlar..bugün işe başladım ve bulantıyla beraber acaba düşer bayılırmıyım korkusu ile geldimher koku nefesimi kesiyor..bulantı hissi o kadar zorluyor ki sıcak basıyor havasız geliyor başım dönüyor düşmemek için zorluyorum kendimi..ben zaten çıkaramam hiç..sanırım kusan arkadaşlar rahat çıkarabildikleri için kusuyorlar yoksa benimkinin şiddeti beni havasız bırakıp bunaltıyor..zaten terleyemem de hep böyle bunalırım ancak ne garip bi insanım ben ya neyse iç açıcı bi günaydın olmadı ama resmen gün sayıyorum Allahım şu günler geçsede azıcık tadını çıkarabilsem diye..okuyorum yazdıklarınızı ne güzel iştahlı iştahlı yiyorsunuz canınız çekiyor filan..maşallah inş bende o günlere ererim!
demek bi tek bnm eşim değilmiş2-3 gündür benim de bulantılarım azaldı sonunda, son 2 aydır ilk defa dün sulu yemek yiyebildim. Paso makarna patates çubuk kralerle yaşıyodum içim kurudu, içimde çocuk kuricaktı artık yaniaşerme konusunda geçen dizide bişey görüp canım çekti bi, ama inanın kocam bu hamileliğimde de benden çok aşeriyo bazen çocuk onun göbekte mi diye şüpheleniyorum ya
Günaydın canım, ben de seninle aynı şekildeyim kusamıyorum kussam rahatlıcam ama olmuyorben coraspin ve progestan kullanıyorum. Onlar tansiyonu düşürürmüş. Doktor söylemişti bana, ki zaten benim de tansiyonum hep düşük. 8 e 5, 9 a 5 falan çıkıyor hep. Zaten hamilelikte düşük olması da normal bir durum. Ara ara tansiyonunu da ölçtür, muhtemelen halsizlik yaşadığın zamanlar düşüyordur. Ben de soğuk soğuk terliyorum, afedersin ama ağzıma ekşi ekşi su geliyor. Bitse de şu dönemler yemek yiyebilsem keşke.[/QU
aynı durumdayız canım tansiyonum da zaten düşüktür o anlarda iyice düşüyor bende eminim..kan sulandurucu iğne kullanıyorum bende sabahları da bir yudum suyla troid ilacı içiyorum aç karnına..o su zaten midemi berbat etmeye yetiyorherkesin yavaş yavaş geçiyor bizim de geçer belki yani inş
benim kızımda 3 yaşına girecek martta.buda 2. gebeliğimiz. ne güzel tesadüffTeşekkür ederim :)
Teşekkür ederim :) saolsun annem yardım etti baya temizliğe falan . Ama tabi süslemeler falan baya uğraştım, olsun kızımın anıları güzel olaun istedim :)
Teşekkür ederiz :) restoran da bana zor geldi, 1. Yaşını restoranda kutlamıştık evden bi ton süs götür oraları süsle falan o da yormuştu. Bu 3. Yaşı, bari dedim dinlene dinlene günlere böle böle süslerim falan ama nerdeee ben de hep yumurta kapıya dayanınca başlıyo telaşesi işlerin :)
Pastası hariç süslemesine kadar tepelere çıka çıka kendim uğraştım. Değdi ama mutlu oldu kızım :)Eki Görüntüle 2109806
canım tsh en fazla 2.5 olması gerekiyor hamilelikte..bende ilk bebeğimi pıhtılaşma ve troid yüzünden kaybettim dr zede oldumB bebegimleben Canım tirodin kaçtı? Benim 2,49 çıkmıştı da doktor ilaç yazar mı diye düşünüyorum. Çarşamba gidicem bakalım sorucam ilaç verecek misiniz diye. Gerçi whatsapp tan yazmıştım normal dedi ama yine içime sinmiyor. 2. düşüğümde tiroidim 3,80 miş ve eski doktorum beni hiç bilgilendirmemiş
biraz uzun yazdım korkutmak istemem ama ihmal etme sen drların rahat davranışları yüzünden benim yaşadıklarımı yaşama isterdim..en basiti tsh t3 t4 anti tpo baktırıp drun karşısına geç otsh yüksekse acilen iyi bir dr bul derim ben..değilse şükür deriz bişey yapmazsın ama o tsh 2.49 da kalmamıştır hele de ilkinde de troid sorunun ortaya çıkmışsaB bebegimleben Canım tirodin kaçtı? Benim 2,49 çıkmıştı da doktor ilaç yazar mı diye düşünüyorum. Çarşamba gidicem bakalım sorucam ilaç verecek misiniz diye. Gerçi whatsapp tan yazmıştım normal dedi ama yine içime sinmiyor. 2. düşüğümde tiroidim 3,80 miş ve eski doktorum beni hiç bilgilendirmemiş
canım yanıltmak istememem ama t3-t4 değerlerine de bakılması gerek normalse bir şey yapmaya gerek yok benim hamilelik öncesi ilaç kullanırken biraz düşmüştü bir ara ilaç fazla geldiğinde olabiliyor..ama onlarda yani t3-t4 düşük yada yüksekse hipertroidi olma ihtimalin olabilir..o değerlerin kaç?yada yapılmadıysa yaptırıp dr a göstermelisin..normal gelirse sıkıntı olmaz diye biliyorumArkadaşlar benim tiroid 0,19 çıktı bu kadar düşük olan var mı aranızda? Varsa ilaç bişey kullanıyor mu ki pek bilgim yok düşük olması iyi mi yoksa
Canım eğer riskli gebeliğin yoksa istediğin yere gidersin. Yolculuklarda 2 saatte bir durup 10 dakika kadar dolaşmak gerekiyor sadece. Onun dışında hiç problem olmaz. Ben 9 aya kadar gezenlerdendim,bundada öyle olacak inşallah. Haftaya kontrolümde 12 saatlik uçak yolculuğu için fikir danışacağım :)şimdi arkadaşlar özellikle doğum yapmış tecrübeli arkadaşlara sormak istiyorum..eşimle tatil planlıyoruz yani aslında 3 yıldır çeşitli nedenlerle gitsek bile deniz güneş yüzü göremeden tatillerimiz telef olduğundan benim çok ihtiyacım var deniz tuzu ve güneşe...ancak çok ağırlaşmadan gitmek gerekir diye düşündüm..istanbuldan da son 2-3 ayda uzak kalmak korkutuyor beni açıkçası...o yüzden haziran başı-ortası gibi 26 haftalık filan oluyorum antalyaya arabamızla gidebilirmiyiz sizce?bu beni çok sıkıntıya sokar mı?araba yolculuğu özellikle..birde tabii o haftalarda istanbuldan çok uzakta olmuş olucam..o kadar uzağa o şekilde gitmek riskli ise, temmuzda egeye daha yakın bir yere mi gidelim?çünkü egede haziranda deniz zor,ben sıcak su severim.. ama bebekte iyice büyümüş olacak temmuz başında 29-30 oluyorçok kararsız kaldım rezervasyon yaptırmam gerekiyor bugün yarın eğer antalyaya gideceksek, arkadaşlar yaptırmış hadi diyorlar ama ben henüz hamileliğimi söylemediğim için kimseye napsam bilemedim size sormak istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?