- 9 Mart 2015
- 7.404
- 10.651
- 248
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #7.481
Yakında çiçek açar :) olsada şöyle oturup 1 kiloyu yesem tuzlaya tuzlaya :)Binamızın bahcesinde ağacıda var hemde meyveside mükemmel ama daha çiçek bile açmadı :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yakında çiçek açar :) olsada şöyle oturup 1 kiloyu yesem tuzlaya tuzlaya :)Binamızın bahcesinde ağacıda var hemde meyveside mükemmel ama daha çiçek bile açmadı :)
Bende bu ara ekşiye düşkünlük var o yüzden sardım greyfurta :) ekşi,tuzlu herşeye bayılıyorum. Tatlı aklıma bile gelmiyor. Halbuki ilk hamileliğimde kilolarca yiyordum tatlıyı 23 kiloyu almak öyle kolay olmadı yani :))Ben ekşi meyve yiyemiyorum maalesef ama suyu olursa içiyorum portakalla karıştırıyordum onu da. yaz gelsin tatlı meyveler çıksın diye bakıyorum
Sen zorla insanı aşerdirirsin heeeeYakında çiçek açar :) olsada şöyle oturup 1 kiloyu yesem tuzlaya tuzlaya :)
Çok haklısın cnm şimdi sen yazınca hakverdimKızlar herşeyden bebeğe bişey olur korkusu kendi başına stres yaratıyor! Asıl stres en kötü neden...depremden korkudan irkilmeden aşermeden bebeğe bişey olmaz ama yarattığı stresten olur dikkatli ve sakin olmalıyız..az evvel eşime gerildim bir konuda o dakikadır bulantım ve kasık ağdım başladı anında! Kendimi telkin edip sakinleştirmeye çalışıyorum kasık ağrım geçti şu an ama bulantı hayırlı olsun
Varmı acaba girdim siteye sepete ekleme yapmadı whatsap yazdım görmediler sabaha cevap verirler belkiAşerip kocaları yollara sürmek tarihe karıştı bi sürü aşerme hamilelik siteleri açılmış pis boğazımız ne çekiyorsa tıklıyoruz geliyor. Erik çekerse Silifke sepetiydi sanırım bi site war orda yarım kilosu 15tl baktım as önce ama ben aşermenin biraz kişinin psikolojisiyle alakalı olduğuna inandığımdan hiç aşermedim öyle
Kullanmadım, dediğim şeyleri yaptım sık sık. Bol bol portakal ve mandalına tukettım.Cnm antibiyotik kullanmadın mı kullanmadan geçti mi benim Boğaz’ımın ağrısu kulağıma vuruyor çok kötü
Grip YÖK Boğaz enfeksiyonu var sanırım
SEEH22 Kac haftalikti? hiçbir belirtisi olmadı mı? mesela koku hassasiyeti falan gidiyor diyorlar doğru mu?H Cok zor suan ben de ilki düşük olduğu için endise icindeyim. Rabbim yeniden nasip ediyor ama psikolojisi kötü... Insallah en kisa zamanda Rabbim tekrar nasip eder, üzülme desem de insan üzülüyor biliyorum zor ne desem teselli etmeyecek, alan da veren de O demekten başka birsey diyemiyorum bu konularda artik ben
4. Haftada öğrendim öğrenir öğrenmek başladım ben canimMerhaba hanımlar kan sulandırıcı kullanan varsa kaçıncı hafta başladınız?
Canım benim de canım istiyor ama zaten iki aya çıkar diyorum kendi kendime. Biz Erzurumdayız, burada büyük bir markette erikten karpuza her şey var oralarda da vardır mutlaka. Ama yemezsen de çocuğum eksik olur falan diye düşünme sakın hurafe onlar.Kızlar dün benim mevsimi olmayan bir meyve canım çekti rüyamda eşim kütür kütür yiyordu canınız çekmesin diye söylemiyorum ama aradık bulamadık isteğimde geçti sayılır olsa iyi olurdu ama başka şeylerle unutmaya çalıştım sıkıntı olur mu illa yemek gerekir mi?
Uuuu kızıma hamileyken çok yedim üzerine tuz serpe serpe :) eşime yazayım da akşam gelirken alsınBende bu ara ekşiye düşkünlük var o yüzden sardım greyfurta :) ekşi,tuzlu herşeye bayılıyorum. Tatlı aklıma bile gelmiyor. Halbuki ilk hamileliğimde kilolarca yiyordum tatlıyı 23 kiloyu almak öyle kolay olmadı yani :))
Oranında vardır illaki sen bi ara bakalaım:) hangi ülkedesinYaa kızlar canım çekti ben bide yurtdışındayım öyle siparişte veremem:)
Bende oğlumda deli gibi ekşi yiyordum
Resmen bidon bidon turşu bitirdim ekşinin hertürlüsü de kesmiyordu yani
İki aya çıkar canım :) o zaman yersin sende az sabret :)Yaa kızlar canım çekti ben bide yurtdışındayım öyle siparişte veremem:)
Bende oğlumda deli gibi ekşi yiyordum
Resmen bidon bidon turşu bitirdim ekşinin hertürlüsü de kesmiyordu yani
cooookk sevindimmmmMüjdeee
Pazartesi artış var mı tekrar vereceğim