2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kolay gelsin canım

Teşekkür ederim :)

Mutlu yaşları olsun kızınızın. Ama çok eziyet etmişsiniz kendinize bu zamanda. Allah kolaylık versin.

Teşekkür ederim :) saolsun annem yardım etti baya temizliğe falan . Ama tabi süslemeler falan baya uğraştım, olsun kızımın anıları güzel olaun istedim :)

Nice seneleri olsun benim kızımında 24ü restoranda yapmayı planlıyorum evde uğraşamam sanırım:kahve:
:KK45:

Teşekkür ederiz :) restoran da bana zor geldi, 1. Yaşını restoranda kutlamıştık evden bi ton süs götür oraları süsle falan o da yormuştu. Bu 3. Yaşı, bari dedim dinlene dinlene günlere böle böle süslerim falan ama nerdeee ben de hep yumurta kapıya dayanınca başlıyo telaşesi işlerin :)

Pastası hariç süslemesine kadar tepelere çıka çıka kendim uğraştım. Değdi ama mutlu oldu kızım :)
56934FA2-C8CD-4459-A65C-A0B219DFA271.jpeg

2-3 gündür benim de bulantılarım azaldı sonunda, son 2 aydır ilk defa dün sulu yemek yiyebildim. Paso makarna patates çubuk kralerle yaşıyodum içim kurudu, içimde çocuk kuricaktı artık yani :D aşerme konusunda geçen dizide bişey görüp canım çekti bi, ama inanın kocam bu hamileliğimde de benden çok aşeriyo bazen çocuk onun göbekte mi diye şüpheleniyorum ya :D

Kızlar dün benim mevsimi olmayan bir meyve canım çekti rüyamda eşim kütür kütür yiyordu canınız çekmesin diye söylemiyorum ama aradık bulamadık isteğimde geçti sayılır olsa iyi olurdu ama başka şeylerle unutmaya çalıştım sıkıntı olur mu illa yemek gerekir mi?

Kızlar dün benim mevsimi olmayan bir meyve canım çekti rüyamda eşim kütür kütür yiyordu canınız çekmesin diye söylemiyorum ama aradık bulamadık isteğimde geçti sayılır olsa iyi olurdu ama başka şeylerle unutmaya çalıştım sıkıntı olur mu illa yemek gerekir mi?
Aynisi bana da oluyor ama amaaaan bosver yaz gelcek nasilsa o zman mevsiminde taze taze yersin simdi yesen hormonlu ilaclu olcak diyorum :) guya kendimi oyaliyorum

Teşekkür ederim :)

Teşekkür ederim :) saolsun annem yardım etti baya temizliğe falan . Ama tabi süslemeler falan baya uğraştım, olsun kızımın anıları güzel olaun istedim :)

Teşekkür ederiz :) restoran da bana zor geldi, 1. Yaşını restoranda kutlamıştık evden bi ton süs götür oraları süsle falan o da yormuştu. Bu 3. Yaşı, bari dedim dinlene dinlene günlere böle bile süslerim falan ama nerdeee ben de hep yumurta kapıya dayanınca başlıyo telaşesi işlerin :)

Pastası hariç süslemesine kadar tepelere çıka çıka kendim uğraştım. Değdi ama mutlu oldu kızım :)Eki Görüntüle 2109806
Bizim kendi restoranımız canım çalışan çocuklara aldırıp süsletiyorum heryeri, çok güzel olmuş değmiş gerçekten daha küçükmüş senin büyüdükçe sığmıyorlar evlere

Anladım galiba ne olduğunu bende istedim aynısını :) bi manava sorduk getirtti 5 tane vardı içinde 40 tl :)

Meyve suyu pek tercihim değil kendisini yemeyi tercih ediyorum :) tek başına yiyorum valla,eşim tuhaf bakıyor :)

Ben ekşi meyve yiyemiyorum maalesef ama suyu olursa içiyorum portakalla karıştırıyordum onu da. yaz gelsin tatlı meyveler çıksın diye bakıyorum:KK45:

Slm kızlar bugün benim de ilginçtir bulantım azaldı ilk defa doğru dürüst çorba filan yiyebildim.hala et yumurta tiksiniyorum ayrı..raporda bitti yarın iş başı resmen 3 gündür evden çıkmadan yatıyorum ondan mı düzeldi biraz bilmiyorum inş yarın da iyi olurum!

Kızlar iyi geceler,2 seferdir oluyor belki sizlerde yaşıyorsunuzdur belki de komik gelecek ama pinpirikleniyorumoğlum ve arkadaşı saklanmışlar beni korkuttular habersiz olduğum için çok korktum irkildim ,bişey olmuşmudur diye korktum,sizlerin başına böyle bişey geldi mi ya da doktorunuza sordunuz mu?

Kızlar ben de mandalina çok yemek istiyorum ama bana gaz yapıyor yiyemiyorum yazdım ama canınız çekerse :işsiz:

Kızlar iyi geceler,2 seferdir oluyor belki sizlerde yaşıyorsunuzdur belki de komik gelecek ama pinpirikleniyorumoğlum ve arkadaşı saklanmışlar beni korkuttular habersiz olduğum için çok korktum irkildim ,bişey olmuşmudur diye korktum,sizlerin başına böyle bişey geldi mi ya da doktorunuza sordunuz mu?
Bişey olmaz canım burada deprem bile oluyor çık korkuyorum Allah korudun artıkın

Olmaz inş Allah korusun düşük olsa belli olur ama bebek sıvının içinde herşeyden etkilenmiyor Rabbim koruyor onları

Kızlar herşeyden bebeğe bişey olur korkusu kendi başına stres yaratıyor! Asıl stres en kötü neden...depremden korkudan irkilmeden aşermeden bebeğe bişey olmaz ama yarattığı stresten olur dikkatli ve sakin olmalıyız..az evvel eşime gerildim bir konuda o dakikadır bulantım ve kasık ağdım başladı anında! Kendimi telkin edip sakinleştirmeye çalışıyorum kasık ağrım geçti şu an ama bulantı hayırlı olsun

Back