- 9 Kasım 2015
- 264
- 158
- 53
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #7.461
Kızlar havuç suyu gebelikte çok faydalı doktor önermişti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kolay gelsin canım
Mutlu yaşları olsun kızınızın. Ama çok eziyet etmişsiniz kendinize bu zamanda. Allah kolaylık versin.
Nice seneleri olsun benim kızımında 24ü restoranda yapmayı planlıyorum evde uğraşamam sanırım
Aynisi bana da oluyor ama amaaaan bosver yaz gelcek nasilsa o zman mevsiminde taze taze yersin simdi yesen hormonlu ilaclu olcak diyorum :) guya kendimi oyaliyorumKızlar dün benim mevsimi olmayan bir meyve canım çekti rüyamda eşim kütür kütür yiyordu canınız çekmesin diye söylemiyorum ama aradık bulamadık isteğimde geçti sayılır olsa iyi olurdu ama başka şeylerle unutmaya çalıştım sıkıntı olur mu illa yemek gerekir mi?
Bizim kendi restoranımız canım çalışan çocuklara aldırıp süsletiyorum heryeri, çok güzel olmuş değmiş gerçekten daha küçükmüş senin büyüdükçe sığmıyorlar evlereTeşekkür ederim :)
Teşekkür ederim :) saolsun annem yardım etti baya temizliğe falan . Ama tabi süslemeler falan baya uğraştım, olsun kızımın anıları güzel olaun istedim :)
Teşekkür ederiz :) restoran da bana zor geldi, 1. Yaşını restoranda kutlamıştık evden bi ton süs götür oraları süsle falan o da yormuştu. Bu 3. Yaşı, bari dedim dinlene dinlene günlere böle bile süslerim falan ama nerdeee ben de hep yumurta kapıya dayanınca başlıyo telaşesi işlerin :)
Pastası hariç süslemesine kadar tepelere çıka çıka kendim uğraştım. Değdi ama mutlu oldu kızım :)Eki Görüntüle 2109806
Anladım galiba ne olduğunu bende istedim aynısını :) bi manava sorduk getirtti 5 tane vardı içinde 40 tl :)Kızlar dün benim mevsimi olmayan bir meyve canım çekti rüyamda eşim kütür kütür yiyordu canınız çekmesin diye söylemiyorum ama aradık bulamadık isteğimde geçti sayılır olsa iyi olurdu ama başka şeylerle unutmaya çalıştım sıkıntı olur mu illa yemek gerekir mi?
Meyve suyu pek tercihim değil kendisini yemeyi tercih ediyorum :) tek başına yiyorum valla,eşim tuhaf bakıyor :)
m cnmmLady feliz diye bi vitamin camin. Icinde zencefil ve b6 vitamini bulunuyo. Doktoruna bi danis insallah onay verirse kullan. Bana iyi geldi
aol cnmmmPremesis gibi birşey ismi doğal olduğu için bebeğe zararı da yok diğer ilaçlar gibi
Binamızın bahcesinde ağacıda var hemde meyveside mükemmel ama daha çiçek bile açmadı :)Anladım galiba ne olduğunu bende istedim aynısını :) bi manava sorduk getirtti 5 tane vardı içinde 40 tl :)
Bişey olmaz canım burada deprem bile oluyor çık korkuyorum Allah korudun artıkınKızlar iyi geceler,2 seferdir oluyor belki sizlerde yaşıyorsunuzdur belki de komik gelecek ama pinpirikleniyorumoğlum ve arkadaşı saklanmışlar beni korkuttular habersiz olduğum için çok korktum irkildim ,bişey olmuşmudur diye korktum,sizlerin başına böyle bişey geldi mi ya da doktorunuza sordunuz mu?
Olmaz inş Allah korusun düşük olsa belli olur ama bebek sıvının içinde herşeyden etkilenmiyor Rabbim koruyor onlarıKızlar iyi geceler,2 seferdir oluyor belki sizlerde yaşıyorsunuzdur belki de komik gelecek ama pinpirikleniyorumoğlum ve arkadaşı saklanmışlar beni korkuttular habersiz olduğum için çok korktum irkildim ,bişey olmuşmudur diye korktum,sizlerin başına böyle bişey geldi mi ya da doktorunuza sordunuz mu?
Ay geçen benimde oldu reklamda gördüğüm birşeyi hemen canım çekti kızımda böyle değildi bunda aş eriyorum resmenKızlar benim de reklam ne görürsem onu çekiyor ama unutmaya çalışıyorum bakmamaya çalışıyorum
Aynen ben de oğlumda böyle değildim bunda herşeyde gözüm kalıyor düşünmemeye çalışıyorumAy geçen benimde oldu reklamda gördüğüm birşeyi hemen canım çekti kızımda böyle değildi bunda aş eriyorum resmen