2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canim neyi soylemezsen normal yapabilirsin dedi ya i anlayamadim ben? Tup bebek oldugunu mu?

Kızlar boğazım ağrıyor kulağıma vuruyor sanırım antibiyotik kullanmam gerekecek benim gibi olanlar yeni antibiyotik kullananlar var mı
İlaç kullanmak istemiyordum yarın doktora gitçem

Geçen hft çok hastaydım. Sıcak suya limon bal yaptım. Boğazım için sirke ile gargara iyi geldi. Burun tıkanıklığada papatya buğusu yaptım. Bol şifalar. Geçmiş olsun.
Cnm antibiyotik kullanmadın mı kullanmadan geçti mi benim Boğaz’ımın ağrısu kulağıma vuruyor çok kötü
Grip YÖK Boğaz enfeksiyonu var sanırım

Eğer ilaç kullanmıyorsanız hiçbir sakıncası yok diyor. İlaç kullananlarda farklı etkiler yapabiliyormuş. Aksine çok faydalı ve gebeliğin her döneminde öneriliyor.

Ben tüp transferinden sonra portakalla sıkıp içiyordum c vitamimi sonuçta ama ekşi çok önerilmiyor aslında ya belki ondan ben tek yiyemem zaten

Ben tüp transferinden sonra portakalla sıkıp içiyordum c vitamimi sonuçta ama ekşi çok önerilmiyor aslında ya belki ondan ben tek yiyemem zaten
Meyve suyu pek tercihim değil kendisini yemeyi tercih ediyorum :) tek başına yiyorum valla,eşim tuhaf bakıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…