- 9 Mart 2015
- 7.404
- 10.651
- 248
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #7.421
Gerçekten mi ? Delirmişcesine yiyorum ben greyfurt. Araştırayım bakalım.Cnm bence greyfurt yeme ilk aylarda dusuk yapabiliyormus
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten mi ? Delirmişcesine yiyorum ben greyfurt. Araştırayım bakalım.Cnm bence greyfurt yeme ilk aylarda dusuk yapabiliyormus
Arastir ben oyle duymustumGerçekten mi ? Delirmişcesine yiyorum ben greyfurt. Araştırayım bakalım.
Eğer ilaç kullanmıyorsanız hiçbir sakıncası yok diyor. İlaç kullananlarda farklı etkiler yapabiliyormuş. Aksine çok faydalı ve gebeliğin her döneminde öneriliyor.Arastir ben oyle duymustum
Canım aspirin mi ben 4. Haftada başladımMerhaba hanımlar kan sulandırıcı kullanan varsa kaçıncı hafta başladınız?
Iyi o zaman afiyet olsunnnEğer ilaç kullanmıyorsanız hiçbir sakıncası yok diyor. İlaç kullananlarda farklı etkiler yapabiliyormuş. Aksine çok faydalı ve gebeliğin her döneminde öneriliyor.
Iğne için ben 4+4 biraz geç kaldım galibaCanım aspirin mi ben 4. Haftada başladım
İlk yavrularımız olacak eğer kalırsa size yazacağım mutlaka söz verdiğim 2kişi war biride babaya düşüyor zaten bende belki birini daha istiyorum 4olursa bakalım kısmethasret0587 forumlarda arama yaparken mesajınıza denk geldim. Ben kızkardeşim için British shorthair yavru arıyorum. kedi bakımı konusunda deneyimlidir ve kedilere bayılır. Sahiplendirmeyi düşünürseniz benle irtibata geçer misiniz? bu arada ben de 2018 Temmuz anneleri grubundayım :) merak ettiğiniz birşey olursa cevaplamaya çalışabilirim :) tüm Eylül 2018 annelerine sorunsuz bir hamilelik dilerim
![]()
Umarim hersey yolunda gider normal olur pcoslu oldugum icin daha da cok istiyorum normal doğumu rahmin temizlenmesi acisindan buyuk onem tasiyor belki sonraki gebeliklerimde tedavi olmam gerekmez gerci dondurulmuslarim var ama nasip bakalim basta bende gizlicem doktorumdan nabiz yoklamasi yapar sonra açıklarım belki ya da hic dememBizim normal hamileden hiç bir farkımız yok bebeğiminizde ama doktorlar gercekten duydu mu hemen sezeryan diyorlar kızımda ilk kd doktorumu bana 12. Haftada sezeryan dediği için bırakmıştım sonraki doktorum herşey yolunda olduğu sürece normal demişti. 38 e kadar normali bekledik ancak o hafta kontrolümde suyumun azaldığını ve bunun riskli olduğunu söyledi istersen suni sancı ile normal doğum yapabilirsin dedi ancak benim hiç açılmam ve sancım yoktu. Baş hemşirede aile dostumuzdu suni sancıyla en az 18 saat sancı çekersin sana tavsiyem sezeryan dedi ve ben kendi isteğimle sezeryan oldum. Tehlike geçtikten sonra kd doktoruna tüp bebek demesende olur sececeğin doktor gercekten kaliteliyse zaten sırf bu nedenden sana sezeryan dememeli
Tüp bebek olduğu için transferden sonra kullanmaya başladım her gün göbekte bir tane iğne şeklinde 9. Haftada kanama olunca kesti doktorum artık kullanmayacağız dediMerhaba hanımlar kan sulandırıcı kullanan varsa kaçıncı hafta başladınız?
Saol canımTüp bebek olduğu için transferden sonra kullanmaya başladım her gün göbekte bir tane iğne şeklinde 9. Haftada kanama olunca kesti doktorum artık kullanmayacağız dedi
Yok canım tam bence benim arkadaşta iğne kullanıyor 6. Haftada başladı geç değil iyiIğne için ben 4+4 biraz geç kaldım galiba
Benim yazlık şarköyde haftasonlarıda fırsat oldukça gideriz biz, siz nedesiniz Tekirdağ’da ? Yeni mi dr olmuş oraya mı yeni gelmiş? Canım sonuçta bunun eğitimini aldı bence güvenebilirsin.Kizlar bir sey danismak istiyorum size. Ben de tekirdag merkezde bir doktora gidecektim aslinda yani cok guvendigim buranin en iyi doktorlarindan biri. Biraz uzak kaliyor bize. Ama ilk haftalarda kanama olunca kendi ilcemizde baska bir doktora basladik . Simdi bu kadin doktordan cok memnun kaldik aslinda cok ilgili ama tecrubesi yok pek. Burda da daha yeni yani ilk hastalari biziz. Nasil dogum yaptirtir bilemiyorum. Kafam cok karisti siz olsaydiniz nasil dogum yaptirttiginj bilmediginiz ama cok ilgili bir hekime mi giderdinjz yoksa emin oldugunuz digerine mi![]()
Geriden gelir gelmez gebelik her zaman sat ne göre hesaplanır belki dr un cihazından belki bebeğin yavaş gelişmesindendir geri olması ama her zaman sat baz alınır bence sende öyle yapAy canım insallah valla çok merak ediyorum :) sürekli rüyamda erkek bebek görüyorum seninle aramızda 1 hafta var demi 11+5 im ben şu an
Ben gün içinde kaç kere oluyor sayamıyorum 1saniye bi kalbim ağzımda atıyor sanki Ama bi kaç kişide daha war normal sanırım yinede yarın mesaj atacağım dr aKızlar bişey sorucam, dün geceden beri ben de çarpıntı başladı, ara ara oluyor, sürekli derin nefes alma isteği duyuyorum. Aranızda böyle olan var mı?
Merhaba 2012 mart anneleri forumdaydım bende.
2018 eylül annesi olacağım kısmetse bende.
SAT 24 Aralık.
Merhaba ben de eylül annesi olucam inşallah 8 haftalik hamileyim. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Bende 23 aralık dr gittin mi
merhaba arkadaşlar,
Allah nasip ederse inşaalah bende eylül annesiyim 9+4 :) Allah tüm bebek bekleyenleri sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin.
Herkese selam Eylül anneleri sizde benim gibi her sabah uyanır uyanmaz bebekle ilgili araştırmalar yapıp merak gidermeye çalışıyor musunuz ?
Bende eylül annesiyim henüz kalbinin attığı nıı duyamadk inş oda olur ilk çocuğum
SAT 21 ARALIK
Ahanda gebedaş buldum kendime![]()
Benim gibi berbat durumda olan varmı çok kötü mide bulantısı afedersiniz kusma baya var ve karın ve sırt ağrısı çok fena serum vurulacak yerim kalmadı![]()
Ne iğnesi canımYok canım tam bence benim arkadaşta iğne kullanıyor 6. Haftada başladı geç değil iyi
Ay valla bende yaBende senin gibiyim. Mide bulantisindan ayaga kalkamaz hale geldim. Bende serum cok yedim. Halada bulantilarim tam gaz devam ediyo
Merhaba aramızda bir gün var benim de sat 29 kasım. Allah sağlıkla kucağımıza aldırsın inşSelam kizlar. Allah nasip ederse bende eylül annesiyim 10+3 gunluk hamileyim. Allahim evladi olmayan herkese evlat sahibi olmayi. Evladi olanlarada hayirli saglikli ömürler dilerim insallah. SAT : 28 kasim
Hayırlı olsun bebeğiniz benimde mide bulantım çoktu ama azaldı bu hafta rahatladım çok şükürBenim gibi berbat durumda olan varmı çok kötü mide bulantısı afedersiniz kusma baya var ve karın ve sırt ağrısı çok fena serum vurulacak yerim kalmadı![]()