- 18 Nisan 2017
- 158
- 89
- 98
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #7.441
Ay valla bende ya(
Doktorum bi vitamin verdi bana 2 gun once. O biraz geldi. 2 gundur hic cikarmiyorum. Mide bulantim da biraz hafifledi gibi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay valla bende ya(
Teşekkür ederim. Belki 5 olurİlk yavrularımız olacak eğer kalırsa size yazacağım mutlaka söz verdiğim 2kişi war biride babaya düşüyor zaten bende belki birini daha istiyorum 4olursa bakalım kısmet![]()
Merhaba aramızda bir gün var benim de sat 29 kasım. Allah sağlıkla kucağımıza aldırsın inş
Doktorum bana içinde b vitamini ve zencefil olan bi ilaç vermişti ama kullanmaya gerek kalmadan hafifledi bulantımDoktorum bi vitamin verdi bana 2 gun once. O biraz geldi. 2 gundur hic cikarmiyorum. Mide bulantim da biraz hafifledi gibi.
Doktorum bana içinde b vitamini ve zencefil olan bi ilaç vermişti ama kullanmaya gerek kalmadan hafifledi bulantım
Darısı başına canım Allahım hepimize nasip etsin sağlıkla kucağımıza almayi inşallahCanim sen baya yol almışsın darısı bize ben daha kalp atışını duymadım bu carsamba gidecegim insallah hayırlısıyla duyarım.
CNm ya seninde hayırlı olsun bebişinHayırlı olsun bebeğiniz benimde mide bulantım çoktu ama azaldı bu hafta rahatladım çok şükür
Ne verdi cnmm söylermisinDoktorum bi vitamin verdi bana 2 gun once. O biraz geldi. 2 gundur hic cikarmiyorum. Mide bulantim da biraz hafifledi gibi.
Ne verdi cnmm söylermisin
Premesis gibi birşey ismi doğal olduğu için bebeğe zararı da yok diğer ilaçlar gibiNe verdi cnmm söylermisin
Canim neyi soylemezsen normal yapabilirsin dedi ya i anlayamadim ben? Tup bebek oldugunu mu?Cok şükür gebeligim sorunsuz ilerliyor canm ama bu grip vakasi nasil etkiler bilemiyorum 11.haftadayim crs ikili teste gidicem bu arada sana bsy sormak istiyorum ben tup bebek yaptirdigim doktora normal dogum mu sezeryan mi diye sorduğumda eger takip yapan ve dogumunu gerceklestircek olan doktora bunu soylemezsen normal yapabilirsin ancak ogrenirlerse sezeryana alicaklardir dedi senin bu konuda bir bilgin var mi
Yok canım tam bence benim arkadaşta iğne kullanıyor 6. Haftada başladı geç değil iyi
Benim yazlık şarköyde haftasonlarıda fırsat oldukça gideriz biz, siz nedesiniz Tekirdağ’da ? Yeni mi dr olmuş oraya mı yeni gelmiş? Canım sonuçta bunun eğitimini aldı bence güvenebilirsin.
Ben saraydayim canim. Doktor 2 senelik doktor buraya da yeni geldi. Ama tabi iyi yerlerde ihtisas yapmis.
Geriden gelir gelmez gebelik her zaman sat ne göre hesaplanır belki dr un cihazından belki bebeğin yavaş gelişmesindendir geri olması ama her zaman sat baz alınır bence sende öyle yap
Ben gün içinde kaç kere oluyor sayamıyorum 1saniye bi kalbim ağzımda atıyor sanki Ama bi kaç kişide daha war normal sanırım yinede yarın mesaj atacağım dr a![]()
Ban kullanıyorum cnm sulandırı hap kalp atısı duydugumuz gun basladıkMerhaba hanımlar kan sulandırıcı kullanan varsa kaçıncı hafta başladınız?
Sat tarihimiz aynı kalp atışını duydun mu ben doktora gitçem de ne zaman gitsem kalp atışı İçinYok canım tam bence benim arkadaşta iğne kullanıyor 6. Haftada başladı geç değil iyi
Cnm antibiyotik kullanmadın mı kullanmadan geçti mi benim Boğaz’ımın ağrısu kulağıma vuruyor çok kötüGeçen hft çok hastaydım. Sıcak suya limon bal yaptım. Boğazım için sirke ile gargara iyi geldi. Burun tıkanıklığada papatya buğusu yaptım. Bol şifalar. Geçmiş olsun.
Evet tup bebek oldugunu normal gebelerden farkin kalmadi artik hersey yolunda bunu belirtmezsen normal yapabilirsin dediCanim neyi soylemezsen normal yapabilirsin dedi ya i anlayamadim ben? Tup bebek oldugunu mu?
Eğer ilaç kullanmıyorsanız hiçbir sakıncası yok diyor. İlaç kullananlarda farklı etkiler yapabiliyormuş. Aksine çok faydalı ve gebeliğin her döneminde öneriliyor.
Meyve suyu pek tercihim değil kendisini yemeyi tercih ediyorum :) tek başına yiyorum valla,eşim tuhaf bakıyor :)Ben tüp transferinden sonra portakalla sıkıp içiyordum c vitamimi sonuçta ama ekşi çok önerilmiyor aslında ya belki ondan ben tek yiyemem zaten