2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ben genesisteki umit ekmene gitmek istiyorum. Ama su anda sarayda sevinc hanima gidiyorum. Optimedde yeni geldi.
Çorluda vatan hastanesinde orhan ataşer çok iyi bir doktordur, annem de rahim ameliyatını olmuştu ana ayrıca akraba arkadaş bir çok hamile arkadaşım da o doktora gitti. Tavsiye ederim. Genesis e giden arkadaşlarım da oldu ama hangi doktor bir bilgim yok

Sabah 5’te oldu bir kez peçeteye, sonra kahverengiye dönünce aramadım ben de :/ Bir de baktım adet günüme denk geliyormuş bugün, ondan olabilir deniyor. Ağrım olursa arayıp sorarım dedim :/

Aynen benim de kısa süreli 1-2 saniye oluyor gün içinde birkaç kez. Kafein de tüketmem aslında hormonlardan herhalde.

Benim de oğlum scottish fold ama kısır :) bir de chinchilla kızımız var, normalde de çok tombul ve karnı şiş olduğu için anlayamadık, benim sorunlarım biterse inş ona da sıra gelecek gideceğiz veterinere Hoppa
hasret0587 hasret0587 forumlarda arama yaparken mesajınıza denk geldim. Ben kızkardeşim için British shorthair yavru arıyorum. kedi bakımı konusunda deneyimlidir ve kedilere bayılır. Sahiplendirmeyi düşünürseniz benle irtibata geçer misiniz? bu arada ben de 2018 Temmuz anneleri grubundayım :) merak ettiğiniz birşey olursa cevaplamaya çalışabilirim :) tüm Eylül 2018 annelerine sorunsuz bir hamilelik dilerim :anneadayı:

Kizlar grip icin ne onerirsiniz crs gunu ikili taramaya gitcektim bu halde nasil olcak bilemiyorm hic dermanim yok

Selam millet eşim oğlumla alışverişe gitti benimde karın ağrım var sanırım adet döngüsünden kaynaklı yatınca geçti çok açım ama hiç kalkasın yok yerimden :işsiz:

Kizlar grip icin ne onerirsiniz crs gunu ikili taramaya gitcektim bu halde nasil olcak bilemiyorm hic dermanim yok
Canım bende geçen hafta griple uğraştım yatak döşek yattm bol bol dinlen meyve ye ha bı de kendini hasta değilmiş gibi düşün :) 1 hafta içinde geçiyor dikkat et ama ateşin çok yükselmesin tehlikeli olabiliyormus hamilelikte

Selam millet eşim oğlumla alışverişe gitti benimde karın ağrım var sanırım adet döngüsünden kaynaklı yatınca geçti çok açım ama hiç kalkasın yok yerimden :işsiz:
Aynıyım canım benimde sol kasığım ağrıyor herhalde yerleşiyorlar dinlenmeye çalış

Canım bende geçen hafta griple uğraştım yatak döşek yattm bol bol dinlen meyve ye ha bı de kendini hasta değilmiş gibi düşün :) 1 hafta içinde geçiyor dikkat et ama ateşin çok yükselmesin tehlikeli olabiliyormus hamilelikte
Her gun elma portakal ve greyfurt yiyorum düzenli olarak balli süt bal limon cayi içiyorum ama nasil yakalandim anlamadim burun tikanikligi ve bogaz kasintisi mahvediyor ins hemen gecer

Selam kızlar bugün burada hava çok güzeldi kayınvalidemin 2.ölüm yıldönümüydü mezarında dua okuttuk sonra arkadaşları falan eşimin teyzesü.eniştesi yer ayırtmıştık yemeği de dışarda verdik kayınpederim öyle istedi geçen sene evde okutmuştuk sonra eve geldim yattım dinlendim eşimde banyo lavabo yıkadı sağolsun. Benim bulantılar pek yok ağrılarımda azaldı inşallah herşey yolundadır

Selam kızlar bugün burada hava çok güzeldi kayınvalidemin 2.ölüm yıldönümüydü mezarında dua okuttuk sonra arkadaşları falan eşimin teyzesü.eniştesi yer ayırtmıştık yemeği de dışarda verdik kayınpederim öyle istedi geçen sene evde okutmuştuk sonra eve geldim yattım dinlendim eşimde banyo lavabo yıkadı sağolsun. Benim bulantılar pek yok ağrılarımda azaldı inşallah herşey yolundadır
Ohh ne güzel azalıyor benim arada bir bulantım oluyor, özellikle midemi zorlarsam. Ağrılarım da yorulduğum zaman oluyor, dinlenmeye çalışıyorum, adet dönemim geldiği için onun ağrıları da var hafif, malum adet olamıyoruz

Kızlar bişey sorucam, dün geceden beri ben de çarpıntı başladı, ara ara oluyor, sürekli derin nefes alma isteği duyuyorum. Aranızda böyle olan var mı?

Geçen hft çok hastaydım. Sıcak suya limon bal yaptım. Boğazım için sirke ile gargara iyi geldi. Burun tıkanıklığada papatya buğusu yaptım. Bol şifalar. Geçmiş olsun.

28 Ağustos görünüyor normalde sata göre ama bebiş 8 gün geride görünüyor ultrasonda ona göre hesaplanırsa eylül başına denk geliyor malum ne zaman doğacağı belli olmuyor erkende doğuyor geç te :) dün aşağı eğlencedeydim akrabamz var orda bende senin gibi Ankara'yı çok seviyorum
Bende bu şekilde karışıklık olur haftanızı sata göre ayarlayın benimki 5 gün geri gösteriyordu ama şimdi 4 gün ileri. Otomatik hesaplayıcı 5 eylül gösteriyor takvime o şekilde girdim ne zaman doğacağını Allah bilir ama bence 28 Ağustos girin

Allah kabul etsin herşey yolunda bence Allaha emanetler. Burasıda 18 dereceydi saatlerce dışardaydık geldik uyudum uyandım :) insan halsiz düşüyor hemen

Ohh ne güzel azalıyor benim arada bir bulantım oluyor, özellikle midemi zorlarsam. Ağrılarım da yorulduğum zaman oluyor, dinlenmeye çalışıyorum, adet dönemim geldiği için onun ağrıları da var hafif, malum adet olamıyoruz

azalarak bitecek herhalde ağrımda çok yorarsam kendimi.ayakta kalırsam oluyor merak içindeyim ne durumda diye.

benimde arada oluyor canım mesela gece su içerken nefessiz kalıyorum yetmiyor nefes gibi nasıl ağzımdan çektiğimi bilmiyorum anneme kızardım annem plastik su şişesini sıkarak su içer nefes alamıyorum der ben cam şişeyi sıkamıyorum da çarpıntı da arada oluyır kan akışı hızlanıyormuş ondan galiba

Her gun elma portakal ve greyfurt yiyorum düzenli olarak balli süt bal limon cayi içiyorum ama nasil yakalandim anlamadim burun tikanikligi ve bogaz kasintisi mahvediyor ins hemen gecer
Merhaba nasılsın? Bogaz ağrısı olmuştu benimde 7. Haftamda bana zencefilli şeker çok iyi gelmişti 2-3 günde bogazım rahatlamıştı

Merhaba nasılsın? Bogaz ağrısı olmuştu benimde 7. Haftamda bana zencefilli şeker çok iyi gelmişti 2-3 günde bogazım rahatlamıştı
Cok şükür gebeligim sorunsuz ilerliyor canm ama bu grip vakasi nasil etkiler bilemiyorum 11.haftadayim crs ikili teste gidicem bu arada sana bsy sormak istiyorum ben tup bebek yaptirdigim doktora normal dogum mu sezeryan mi diye sorduğumda eger takip yapan ve dogumunu gerceklestircek olan doktora bunu soylemezsen normal yapabilirsin ancak ogrenirlerse sezeryana alicaklardir dedi senin bu konuda bir bilgin var mi

Cok şükür gebeligim sorunsuz ilerliyor canm ama bu grip vakasi nasil etkiler bilemiyorum 11.haftadayim crs ikili teste gidicem bu arada sana bsy sormak istiyorum ben tup bebek yaptirdigim doktora normal dogum mu sezeryan mi diye sorduğumda eger takip yapan ve dogumunu gerceklestircek olan doktora bunu soylemezsen normal yapabilirsin ancak ogrenirlerse sezeryana alicaklardir dedi senin bu konuda bir bilgin var mi
Bizim normal hamileden hiç bir farkımız yok bebeğiminizde ama doktorlar gercekten duydu mu hemen sezeryan diyorlar kızımda ilk kd doktorumu bana 12. Haftada sezeryan dediği için bırakmıştım sonraki doktorum herşey yolunda olduğu sürece normal demişti. 38 e kadar normali bekledik ancak o hafta kontrolümde suyumun azaldığını ve bunun riskli olduğunu söyledi istersen suni sancı ile normal doğum yapabilirsin dedi ancak benim hiç açılmam ve sancım yoktu. Baş hemşirede aile dostumuzdu suni sancıyla en az 18 saat sancı çekersin sana tavsiyem sezeryan dedi ve ben kendi isteğimle sezeryan oldum. Tehlike geçtikten sonra kd doktoruna tüp bebek demesende olur sececeğin doktor gercekten kaliteliyse zaten sırf bu nedenden sana sezeryan dememeli

Cnm bence greyfurt yeme ilk aylarda dusuk yapabiliyormus

Kızlar bişey sorucam, dün geceden beri ben de çarpıntı başladı, ara ara oluyor, sürekli derin nefes alma isteği duyuyorum. Aranızda böyle olan var mı?
Bu durum bende yaklaşık 2 hafta önce olmuştu.aldığım nefes yetmiyordu sanki Hatta pencereyi açıp derin derin nefes almıştım. O gün baya kola içmiştim ve 3 kat merdiven çıkmıştım (asansör çalışmadığı için mecbur her gün çıkıyorum )kolayi kestim biraz uyudum çok şükür bir daha olmadi...

Back