2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Maşallah bazılarınız akşam yemeklerini çok çeşit yiyebiliyor, ben 1 çeşit yiyebiliyorum onu da zorla azıcık :KK43: allahtan çok fazla meyve tüketebiliyorum
Bende tek çeşit yiyorum tuzlu kuru şeyler peynirli tost peynir ekmek türleri :) henüz normal yemekler midem almiyor

Herkese merhaba kızlar. Dışarıda hava çok güzel sanki mayıs ayı gibi, yürüyüş yapmak bize iyi gelebilir bu havada :KK66: Kanaması olan arkadaşlarınızın da sıkıntısı bir an önce geçsin inşallah. Sanırım ilk 3 ay gebelikte en pimpirikli olunan ay. Bir an önce karnımızın büyüyeceği aylar gelsin inşallah sağlıkla :) Benim tahmini Doğum tarihim Eylül’ün son günü, benden önde olan arkadaşları çok şanslı görüyorum ne güzel 8-9. Haftalardasınız. Benim de bugün 7 bitti tam olarak. Bundan önceki iki hamileliğimde de yedinci haftayı hiç görememiştim. Umarım bunu sağlıkla tamamlarım.
İnşallah canım. Sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip etsin Allah inşallah

Herkese merhaba kızlar. Dışarıda hava çok güzel sanki mayıs ayı gibi, yürüyüş yapmak bize iyi gelebilir bu havada :KK66: Kanaması olan arkadaşlarınızın da sıkıntısı bir an önce geçsin inşallah. Sanırım ilk 3 ay gebelikte en pimpirikli olunan ay. Bir an önce karnımızın büyüyeceği aylar gelsin inşallah sağlıkla :) Benim tahmini Doğum tarihim Eylül’ün son günü, benden önde olan arkadaşları çok şanslı görüyorum ne güzel 8-9. Haftalardasınız. Benim de bugün 7 bitti tam olarak. Bundan önceki iki hamileliğimde de yedinci haftayı hiç görememiştim. Umarım bunu sağlıkla tamamlarım.
Neresi orası İstanbul yağmur rüzgar çok soğuk:( bende 8idoldurdum bugün yarın takviminde 9yazacak, bu hafta Koç Üniversitesi hastanesinden randevu alıp hastane keşfi yapacağım hemde minnoşu görürüm

Okulda unutuyorum, bağırıyorum bazen sonra korkuyorum birşey olur muki diye. Nöbet işi zorluyor beni. Belim çok ağrıdı geçen hafta.
Canım ben de öğretmenim. Nöbet işini geçen hafta idare ile konuştum normalde 2 nöbetti teke düştü. Onda da çok zorlamıyorum kendimi sınıfları görebildiğim bi noktada sabit duruyorum zil Çalana kadar. Sağ olsunlar idare ediyorlar bu süreçte. Sınıftaki ağır işleri de çocuklar yardımcı oluyor aman unutma canım ihmale gelmez yormayalım kendimizi bu haftalar kritik.

Kızlar Ankara'da Keçiören eğitim ve araştırma hastanesi ne gidiyorum sürekli. doktorları gayet güzel ilgileniyor ben 12.hftaya gircem 20 Şubat ta ikili tarama testini yaptırcam. Cinsiyeti söylüyorlar mı söylemiyorlar mı bilmiyorum Ankara'da olan ve bilen var mı ?

Sanada cok gecmiş olsun canım,bende carsamba görüsücem bakalm önemli seyler olmasında
sagol.2 haftadır devam ediyor benim ki.ilk defa boyle bir şey geldi başıma ilk başta korktum ama dr bebege bi sıkıntı vermez bu durum dedi.inş senin de oyledir.hiçvajinal bi enf gecirmemiştim boyle oluyormuş demek ki :olamaz:

Kizlar bir sey danismak istiyorum size. Ben de tekirdag merkezde bir doktora gidecektim aslinda yani cok guvendigim buranin en iyi doktorlarindan biri. Biraz uzak kaliyor bize. Ama ilk haftalarda kanama olunca kendi ilcemizde baska bir doktora basladik . Simdi bu kadin doktordan cok memnun kaldik aslinda cok ilgili ama tecrubesi yok pek. Burda da daha yeni yani ilk hastalari biziz. Nasil dogum yaptirtir bilemiyorum. Kafam cok karisti siz olsaydiniz nasil dogum yaptirttiginj bilmediginiz ama cok ilgili bir hekime mi giderdinjz yoksa emin oldugunuz digerine mi:KK17:

Kizlar bir sey danismak istiyorum size. Ben de tekirdag merkezde bir doktora gidecektim aslinda yani cok guvendigim buranin en iyi doktorlarindan biri. Biraz uzak kaliyor bize. Ama ilk haftalarda kanama olunca kendi ilcemizde baska bir doktora basladik . Simdi bu kadin doktordan cok memnun kaldik aslinda cok ilgili ama tecrubesi yok pek. Burda da daha yeni yani ilk hastalari biziz. Nasil dogum yaptirtir bilemiyorum. Kafam cok karisti siz olsaydiniz nasil dogum yaptirttiginj bilmediginiz ama cok ilgili bir hekime mi giderdinjz yoksa emin oldugunuz digerine mi:KK17:
Canım ben tekirdağlıyım ailem de şuan çorlu da, hangi doktora gidiyorsun? Yardımcı olabilirim doktor tavsiyesinde

Kızlar Ankara'da Keçiören eğitim ve araştırma hastanesi ne gidiyorum sürekli. doktorları gayet güzel ilgileniyor ben 12.hftaya gircem 20 Şubat ta ikili tarama testini yaptırcam. Cinsiyeti söylüyorlar mı söylemiyorlar mı bilmiyorum Ankara'da olan ve bilen var mı ?
Anlarada oturduğum dönem Keçiörende Aşağı eğlencede oturuyorduk. Hiç keçiören devlete gitmedim gataya gidiyordum oradaki doktorum 12. Haftada kendisi söylemişti tahmin edeyim mi diye.

Ayrımtılı ultrasonu zübeyde hanım kadın doğum hastanesinde yaptırmıştım oradaki domtor da odaya girer girmez sakın cinsiyet sorma bana diye terslemişti.

İnşallah iyi bir doktara denk gelirsin de söyler gördüklerini:)

Gatadaki doktorun tahmini doğru çıkmıştı bu arada:)

Canım özel muayenehane mi, kadının oradaki ilk hastaları siz olabilirsiniz ama uzmanlık döneminde yüzlerce doğum yaptırmıştır eminim.

Anlarada oturduğum dönem Keçiörende Aşağı eğlencede oturuyorduk. Hiç keçiören devlete gitmedim gataya gidiyordum oradaki doktorum 12. Haftada kendisi söylemişti tahmin edeyim mi diye.

Ayrımtılı ultrasonu zübeyde hanım kadın doğum hastanesinde yaptırmıştım oradaki domtor da odaya girer girmez sakın cinsiyet sorma bana diye terslemişti.

İnşallah iyi bir doktara denk gelirsin de söyler gördüklerini:)

Gatadaki doktorun tahmini doğru çıkmıştı bu arada:)
Ay canım insallah valla çok merak ediyorum :) sürekli rüyamda erkek bebek görüyorum seninle aramızda 1 hafta var demi 11+5 im ben şu an

Ay canım insallah valla çok merak ediyorum :) sürekli rüyamda erkek bebek görüyorum seninle aramızda 1 hafta var demi 11+5 im ben şu an
11+1 benim de :) senin satla doğum tarihi neden uyuşmuyor geç döllenme mi dedi doktorun.

Yolun aşağı eğlenceye düşerse benden bir selam söyle oralara, öyle özledim ki :) hacıbabanın tuzsuz çekirdeğini gölbaşında kahvaltıyı moganda pikniği :)

11+1 benim de :) senin satla doğum tarihi neden uyuşmuyor geç döllenme mi dedi doktorun.

Yolun aşağı eğlenceye düşerse benden bir selam söyle oralara, öyle özledim ki :) hacıbabanın tuzsuz çekirdeğini gölbaşında kahvaltıyı moganda pikniği :)
28 Ağustos görünüyor normalde sata göre ama bebiş 8 gün geride görünüyor ultrasonda ona göre hesaplanırsa eylül başına denk geliyor malum ne zaman doğacağı belli olmuyor erkende doğuyor geç te :) dün aşağı eğlencedeydim akrabamz var orda bende senin gibi Ankara'yı çok seviyorum

Back