2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ne söylüyosun yemek sepetinden, ben de bazen dışardan yiyelim istiyorum ama sonra şunun içinde bu var bunun içinde bu var yapan adamın elinde kıl var gözünün üstünde kaş var ,,, blablabla vazgeçip kendim yapıyorum.

Yazdan dondurucumu doldurmuştum onlar çok işe yaradı elhamdülillah

Benimkiler türünün son örneği kesin kavgasız patırtısız gün yok, evde bi iş olsa ayak altındalar kardeşleri olunca düzelirler belki
her çocuk farklı canım kimi daha aktif kimi daha sakin canları sağ olsun benimkiler beni yormadılar ve yalniz büyüttüm hic kimsem yok yaşadığım yerde aileler uzak çok şükür bu güne

Vslla benim için farketmiyor yemek olsun da öğlene kadar aramıyorum ama öğleden sonra eyvahlar olsun

Ben 4/5gündür tartıya çıkmıyorum
Bizim restoranımız war oranın hesap işleri bende ödemeler krediler, reklamları tanıtımları zartı zurtu evdeyim ama benim çocuklar peşpese doğdu 1kız1erkek. Birazda şımarttık tabi evde hırgür eksik değil zorla ders zorla yemek zorla uyku tahammülüm kalmıyor haftada 2hün yüzmeye götür, 2gün jimnastiğe götür evde zaten hücum borusu hazır sürekli nasıl anlatsam ki idare ediyorum yine arada bi bağırıp delirip susturuyorum bi süre neyseki

Allah kolaylık versin

Sizin ev tam şenlik ha Allahım ne güzel olsun sağlık olsun da şimdi srnin üçüncü ben de üçlüyorum belki iyice çurcuna bizde artık

İyi işte canım bulantı zor oluyor
Hem de çok zor. Tam 1 ayı geçti. Saniye geçmiyordu bulantım. Boğazım tahriş oldu, karın kaslarım bi değişik oldu baklava yaptım kusmaktan. Ama 2 gündür çok azaldı. 9+3 şuanda takvim yanlış oldu. Sanırım 10. hafta azalması normaldir. İnşallah yani

Oh maşallah canım azalır artık senin rahatlarsın

güzel başladım aslında 50 kiloydum şimdi 52 küsür. Kiloyu sonra veririm de ben çatlamaktan korkuyorum kızçemde çatlaksız 12 kiloyla atlattım bunda ne olacak bakalım:)
50 kilo çok iyi. Ben şuan 62 kiloyum 1.5 yıllık evliyim. 48 kilodan 62 ye çıktım.. hamilelikte bi 90 yaraşır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…