2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Aynen canim 3asilama,1tüp bebekten sonra kendiliginden hem de hergün spor salonuna gidip saatlerce spor yaparken oldu. Allah da insallah tamamina erdirir hepimizinkini
Kafanı takmadığı zaman oluyor aslında ondan gelmiş bebeğin Allah hepimizin tamamını erdirsin inş

Evet ayakta calisiyorum ne yazikki oyüzden bacaklarim agriyor gercekten. Hatta bacaklarimin daha az agrimasi icin doktor yürüyüs önerdi. Dedim zaten tüm gün ayaktayim bide yürüyüse gitsem ne zaman oturucam hafta sonlari artik acik havada yürüyorum. Bide ben hayatimin en aktif en spor yapan döneminde hamile kaldigim icin hala sasiriyorum.nasil oldu diye
Bende haftada 3gün pilates 5gün yürüyüş yapıyordum tam sıkılaştım incelmeye başladım sürpriz yumurta çıktı meydana napalım wardır bi hayır dedim

Yok yok yok :cry: neden olmuyo bilmiyorum ama benbelirtisiz hamilelik yaşıcam sanırım böyle olunca insan acabamı diyo kendine sürekli yaa:mad:
Benimde yok bulantım ya doktorum da gayet normal diyor bu durumun ben sadece çok kilo almaktan korkuyorum midem bulanmıyor surekli yiyorum çabucak acıkıyorum falan :anneadayı:

Bende haftada 3gün pilates 5gün yürüyüş yapıyordum tam sıkılaştım incelmeye başladım sürpriz yumurta çıktı meydana napalım wardır bi hayır dedim
Doktora sordum 3. Aydan sonra başlayın gebelik sporlarına pilatese dedi hem doğumu kolaylaştırıyor falan diye konuştuk, hastanede de eğitimler oluyormuş onlara katılırsın dedi çok kilo almaktan korkuyorum 2 kilo almışım bile :(

Benimde yok bulantım ya doktorum da gayet normal diyor bu durumun ben sadece çok kilo almaktan korkuyorum midem bulanmıyor surekli yiyorum çabucak acıkıyorum falan :anneadayı:
Ayni durumdayiz canim. Ve doktor bugun en fazla 11-13 kilo alabilirsin dedi.ben simdiden 3 kilosunu aldim bileo_O

Merhaba kızlar :) klavyeme hakim olamadım 2 gündür cezalıydım. Liste için bekleyen arkadaşlar bugün sizi ekleyeceğim söz.

Eses07 Eses07 canım haberine çok sevindim inan seni her gördüğümde gıyabında dus ediyordum. Allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin :)

Teşekkür ederim canım benim

Biz naparsal yapalim, hatta tedaviler olalim onlar ne zaman nasipse o zaman geliyomus ben de bunu sonunda anlamis oldum. Insallah hep iyi haberlerini aliriz bebeklerimizin.

Doktora sordum 3. Aydan sonra başlayın gebelik sporlarına pilatese dedi hem doğumu kolaylaştırıyor falan diye konuştuk, hastanede de eğitimler oluyormuş onlara katılırsın dedi çok kilo almaktan korkuyorum 2 kilo almışım bile :KK43:
Bende aldım ya ve bu gidişle 80le Doğuma giderim diye endişeliyim:(
Biz naparsal yapalim, hatta tedaviler olalim onlar ne zaman nasipse o zaman geliyomus ben de bunu sonunda anlamis oldum. Insallah hep iyi haberlerini aliriz bebeklerimizin.
Ben yasmini yarım yamalak içersem zırt diye kalırım zaten:işsiz: offf ya bu yaz geçsin diyordum bi sürü planım wardı kocamla neyse şükür vardır bi hayır:KK68:

Ya çok iyi çok sevindim canim :) benim de pazartesi daha 2.ye :KK200:gideceğim yeni ben de çok meraktayim 9.haftasında olmuş oluyor bebiş haline gelmiş olur insallah
Kesinlikle ultrasonda tam bir bebiş göreceksin Allah’ın izniyle hazırlıklı ol canım :) hayırlısı olsun inşallsh hakkında senin de:)

Merhaba
2 aşılama 2 tüp bebek ( tüp bebek denemelerinde hamile kaldım ama düşük yaptım ömrümün en acılı zamanlariydi) derken birkaç ay sonra 3. Tüp bebek denemesini yapmaya kadar vermişken supriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim. Kendiliğinden geldi :) şu an 9 +1 ı bitiriyoruz korkularımı yenmeye çalışıyorum düşük olur mu aman yine kötü zamanlar gelir mi diye vesveselerim zaman zaman kafamı içinde çok yer kaplasa da dua edip rabbime sığınıyorum. Buraya kadar nasip etti ya bundan sonrasını da nasip eder inşallah. Hepinize güzel sağlıklı bir gebelik mis gibi evlatlar nasip etsin allahım tabi bana da ;)
Hep dua ediyorum kızlar sizler de aklınıza geldikçe dua edin isteyip de bebeğine kavuşamayan herkese allahım nasip etsin inşallah.

iyi aksamlar kızlar birgün bakmadım okuyana kadar canım çıktı:)
öncelikle kayiplri olan arkadaşlarım için çok üzgünüm Rabbim bir daha yaşatmasin tez vakitte kucaginizi doldursun
kilo konusuna takılmayın kızlar ilk doğumumda 7 kilo aldim 3.500 gr oğlum doğdu önemli olan sağlıklı ve besin değeri yüksek yiyecekler tüketmek:)

Merhaba
2 aşılama 2 tüp bebek ( tüp bebek denemelerinde hamile kaldım ama düşük yaptım ömrümün en acılı zamanlariydi) derken birkaç ay sonra 3. Tüp bebek denemesini yapmaya kadar vermişken supriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim. Kendiliğinden geldi :) şu an 9 +1 ı bitiriyoruz korkularımı yenmeye çalışıyorum düşük olur mu aman yine kötü zamanlar gelir mi diye vesveselerim zaman zaman kafamı içinde çok yer kaplasa da dua edip rabbime sığınıyorum. Buraya kadar nasip etti ya bundan sonrasını da nasip eder inşallah. Hepinize güzel sağlıklı bir gebelik mis gibi evlatlar nasip etsin allahım tabi bana da :KK66:
Hep dua ediyorum kızlar sizler de aklınıza geldikçe dua edin isteyip de bebeğine kavuşamayan herkese allahım nasip etsin inşallah.
Hayırlı ugurlu olsun canm Allah tmamanıa erdirsin bak olacagı zmaan sen naparsan yap Allah veriyo çok şükür,Allahın saglıkla kucagına almayı nasip etsin,vesvese yapmamak lazm stres bebegi etkiliyor bebeklerimizin yiyeceği ekmegi varsa Allahın izniyle gelirler,Allahım isteyen herkese nasip etsin..

Diğer iki çocuğunuz kaç yaşındalar
2010şubat ve 2011mayıs doğumlular. 2ye ve 1egidiolar
Merhaba
2 aşılama 2 tüp bebek ( tüp bebek denemelerinde hamile kaldım ama düşük yaptım ömrümün en acılı zamanlariydi) derken birkaç ay sonra 3. Tüp bebek denemesini yapmaya kadar vermişken supriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim. Kendiliğinden geldi :) şu an 9 +1 ı bitiriyoruz korkularımı yenmeye çalışıyorum düşük olur mu aman yine kötü zamanlar gelir mi diye vesveselerim zaman zaman kafamı içinde çok yer kaplasa da dua edip rabbime sığınıyorum. Buraya kadar nasip etti ya bundan sonrasını da nasip eder inşallah. Hepinize güzel sağlıklı bir gebelik mis gibi evlatlar nasip etsin allahım tabi bana da :KK66:
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın canım bak kendiliğinden gelmiş zaten gözün aydın

Back