- 6 Ocak 2018
- 924
- 732
- 23
- 45
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #7.241
Oh mis canım ben de kadın alacam kendim yapamıyorum çünkü ev çık kirlendi.en derdi yemek yapmak zaten Allah kolaylık versin bizlereSelam herkese bugün kadın vardı evde çocuklarla tüm gün dışardaydık geldim tabii pert neyseki ev mis gibi uzandım yarında pazar dışarda olurus yemek yapmamrahatım aha Bjk gol atmış çocuklar diğer odada maç izliyo
Bulanık sanki ben çok emin olamadım hayırlısı olsun diyelimKızlar muayene oldum bebeğim hep geriden gelirken bu hafta ileri girmiş 10+3 üz normalde ama ultrasonda 11+0 çıktı 4.03 cm olmuşuz. Hareket ediyordu nubuna baktım bana kız gibi geldi bide siz bakın bakalım
Biz hamam çok severiz karı koca geçen diyorum gidelim yok hasta olurmuşum ya olmam ben kendimi biliyorum diyorum yok götürmedi bu hafta yine deneyeyim şansımıDoktorum dünkü kontrolümüzde havuz hamam serbest dedi,çok sıcak suya girmedikçe sakıncası yok demekki
YapmıyoruzzzKızlar ev işlerini nasıl yapıyorsunuz ben zorlanıyorum çok yorgun hissediyorum kendimi hiç bir işe yetişemiyorum
Çocuklar ne yapıyor siz dip köşe yaparken?günlük işlerımı rahat yapıyorum
Bugün eşimle 2 odayı temizledik çoğunu esim yaptı halılarda yıkamaya gıttı cam perde dip köse yaptık yarında 2 odayı yapıcaz inşallah
Aynen günlük yemek derdi yetiyo zaten yap yedir topla iki çocuk dersleri kıyafeti, kavgaları bezdirdi zaten ıyykk Doğumdan sonra yatılı birini alıcam yada günlük yardımcı bakalımOh mis canım ben de kadın alacam kendim yapamıyorum çünkü ev çık kirlendi.en derdi yemek yapmak zaten Allah kolaylık versin bizlere
Sat 29 kasım benim cnmCanım sehir sat ve kaçıncı çocuk?
Aynen canım benim oğlan çok nazlı pinpirik onunla ilgilen yemek yap yedir bir de benim okul var zor gidiyorum zaten dersler dersleri offfAynen günlük yemek derdi yetiyo zaten yap yedir topla iki çocuk dersleri kıyafeti, kavgaları bezdirdi zaten ıyykk Doğumdan sonra yatılı birini alıcam yada günlük yardımcı bakalım
Çok üzüldüm canım senin için, sen hiç ara verme kürtajdan sonra daha kolay olur hamilelik. Demekki sağlıksızmış üzülme sağlıkla yeni bebeğini kucakla bizede müjde vermeyi unutmaKızlar şimdi doktordan geldim. Bebegimin kalbi durmuş. 2 haftadan fazladır. Ve ben o kadar kustum ve her şeyi dibine kadar yaşadım ama yavrumun kalbi durmuş. Bugün radyolog olmadığı için alamadılar. Son kez radyolog bakması gerekiyormuş. Pazartesi kürtaj olacağım. Berbat durumdayım. Benlik bir şey olmadığını bebekten kaynaklı olduğunu söyledi doktor. Ne hevesle gitmiştim oysa ki offf
3marta kadar bi ara git gör başka doktorda zor bişey mi beklemesanırım dediğin gibi girip okumamak en iyisi, ben de çok etkilendim, ağladım bilesenin az kalmış inşallah pıtpıt atan kalbi yine sağlıkla görürsün pazartesi, benim daha çok var 3 mart
Bunlar hayatın gerçekleri canım bu kadar etkilenme sen rahat ol herşey olacağına varırAynen canim, zaten tüp bebekle zar zor hamile kalabildim o yüzden cok korkuyorum ben de. Öyle seyler okudukça da daha fazla etkileniyorum. Rabbim korktuğumuzu yasatmasın , Allah kayıp yaşayanlara sabır versin. Ama bugün benim psikoloji baya etkilendi.
Okuyor musun? Bi de senin iki kese ne oldu?Aynen canım benim oğlan çok nazlı pinpirik onunla ilgilen yemek yap yedir bir de benim okul var zor gidiyorum zaten dersler dersleri offf
Yok canım öğretmenim ben.iki kese var en son doktora daha gitmedim salı günü gideceğim canım o zaman ne olduğu belli olur inşallahBunlar hayatın gerçekleri canım bu kadar etkilenme sen rahat ol herşey olacağına varır
Okuyor musun? Bi de senin iki kese ne oldu?
Maşallah canımSelamlar herkese bugun dr a gittim 7 haftalik olmus kalbi de atıyor dinledim güzeldi sürpriz yumurta yaaaaa
onlar oynadılar boyama yaptılar çizgi-film izlediler beni çok yormuyorlar çocuklarımBulanık sanki ben çok emin olamadım hayırlısı olsun diyelim
Biz hamam çok severiz karı koca geçen diyorum gidelim yok hasta olurmuşum ya olmam ben kendimi biliyorum diyorum yok götürmedi bu hafta yine deneyeyim şansımı
Yapmıyoruzzzher hafta kadın geliyo bnde süpürüyorum günlük çamaşır bulaşık o bile zor gelio sevmiyorum iş yapmayı
Çocuklar ne yapıyor siz dip köşe yaparken?
Kaç çocuk var Zeyno ben senin Yok sandım yani ilk hamileliğin sandımonlar oynadılar boyama yaptılar çizgi-film izlediler beni çok yormuyorlar çocuklarım
Hadi hayırlısı kanama leke bişe olmadığına göre ikizler yolda inşallahYok canım öğretmenim ben.iki kese var en son doktora daha gitmedim salı günü gideceğim canım o zaman ne olduğu belli olur inşallah
Benimkiler türünün son örneği kesinonlar oynadılar boyama yaptılar çizgi-film izlediler beni çok yormuyorlar çocuklarım
Yok şimdilik canım inşallah Allahım yardım etsin çok yemek yiyorum bir görsen bir dünya olacağımHadi hayırlısı kanama keke bişe olmadığına göre ikizler yolda inşallah
Ben de ben de bir tabak çorba 1 karnıyarık 2 tabak yeşil fasulye 1 kade yoğurt yedim akşam. Bu gidişi hiç beğenmiyorum. 2 kilo almışım gözüküyor şimdiden.Yok şimdilik canım inşallah Allahım yardım etsin çok yemek yiyorum bir görsen bir dünya olacağım
sen çalışıyor musun canım çalışıyorsan haklisin çalışmıyorsan 2 çocukla bas edilir diye düşünüyorum benim 2 cocugumla görüştüğüm 3 grup arkadaşım var günlerimiz kahvaltılarımız bende onları agirliyorum tabi çalışıyorsan zor olur haklisinAynen günlük yemek derdi yetiyo zaten yap yedir topla iki çocuk dersleri kıyafeti, kavgaları bezdirdi zaten ıyykk Doğumdan sonra yatılı birini alıcam yada günlük yardımcı bakalım
Bende aynıyım akşamları şişkinlik olmasa daha neler yerim belli değilYok şimdilik canım inşallah Allahım yardım etsin çok yemek yiyorum bir görsen bir dünya olacağım
Benim de yemek sepeti favorim hele turşu ve et türü söylemesi ayıp geceleri rüyada sofralar falan zaten 70 kiloyum sonunu bilmiyorumBende aynıyım akşamları şişkinlik olmasa daha neler yerim belli değilşimdi düşünüyorum yine yemek sepeti kankam zaten ne söylesem die düşünüyorum yada buzluktann karides çıkarıp yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?