2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Insallah ya.. kizim sordu anne gordunmu benisi dedi evet dedim sen kardesine bol bol dua et dedim. Ama cok kotuyum su an

Canımm,dua et bol bol.Bende okurum istersen.Okudugun bisy fln varsa onu da okurum.
Ne diyeyim bilemedim.
Insallah gecici birseydir goruseceginiz doktor olumlu konusur❤

Cok sagol canim.. rabbim insallah yardimci olur....
Cnm gecmıs olsun hep okudum ama ne dıcegımı bılemedıgım ıcın bısey yazamadım bız ne desekte senın ıcın ıcını yıcek ama ıns carsamba hersey yanlıs anlasılmıs bı sorun yok cümlesını duycagını dusunuyorum bunun ıcın hepımız sana dua edıcez

gözünaydın canım, harika bi duygu :)

Çok teşekkür ederim canım, dünyanın en güzel sesi :)

Gözün aydın canım :)

Benim idrarımdada öyle yazıyo ama 2,3 diyo bakalım doktor ne dicek haberdar et ben antibiyotik kullanmak istemiyorum artık daha yeni kullandım maf oldum
Dr eğer yanma vs bi şikayetin yoksa ilaca gerek yok dedi bazan bi damla akıntı dan falan bol bakteri çıkıyor dedi, bende yoktu ama varsa suya katılan bi ilaç veririm dedi tek dozda atarsın bi zararı yok dedi. O zaman bol su iç dedi bi şikayetin yoksa sorun yok dedi.
Bazı drlar ın ultrasonu kaliteli oluyor detaylı bakıyorlar ikinci bi gözü tavsiye etmesi de işi garantiler büyüdükçe kaybolur inşallah ikili teste kadar yok olur dua edelim. 11/14.haftalar Arası yapılıyor

Merhaba herkese, nasılsınız umarım herkes iyidir. Sıkıntı yaşayanlara da çok çok geçmiş olsun. ben de bugün doktora gittim. İlk muayene karından baktı. Sat'a göre 6+2 ama geç döllenme olmuş. Kese gayet düzgün oluşmuş herşey yolunda görünüyor dedi. Ama geç döllenme olduğu için şuan çok küçük dedi, kalp atışı için 7-8 gün sonra yine çağırdı.... test istedi bir sürü onları yaptıracağım gitmeden önce.... folik asit devam et bu arada dedi. Çiğ et yeme kahve de tüketmemeye çalış dedi. 55 kiloyum şuan bakalım bunda kaç kilo alacağım

Valla ben cok endiselenmedim nedense d3 diye bi vitamin verdi demir için olsa gerek ondan hergün 20 damla ilac olanda antianemik demir sülfat gibi biseyler yaziyor ustunde 6.haftamda başladim 1 ay oldu bugun yine test yaptirdim yarın bakılacak degerlere neler olmus diye

Insallah dua edin lutfen

Insallah cok sagolun

Resmen pıjama gıydım yatıcam bu gece bıtsın sabah olsun ıstıyırum 2 de gercı randevum ama sabahtan oyalanırım bıseylerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…