2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ya kizlar simdi doktordan geldim moralim bozuk. Cok sukur keseyi ve kalp atisini duydum. Ama doktor bebegin beyninde kist gordu baska bir prof a yonlendirdi. Carsamba gunu ona randevu aldim. Boyle olan var mi hic. Doktor takip etmek gerekiyor dedi cok uzgunum

ne kadrlık canım bebişin

Oluyor olmaz mı atletle dolaşıyorum bazen evde. Sonra bir ara üşüyüp kazak hırka giyiyorum 2 saat sonra yine ateş basıyor çorap kazak çıkıyor... menopozlu gibi olduk ama nomalmiş bunlar.

Genelde tuzlu şeyler iyi geliyor bana da. Beyaz peynirli domatesli tost favorim.

Yanına elma götür muz götür, ben ilk gebeliğimde dershaneye gidiyordum yanıma alıyordum hep.

Küçücük bebekte nasıl görmüş onu. İnşallah bir sıkıntı yoktur yanlış teşhistir canım. Bir arkadaşımda da böyle olmuştu sanırım o kist belli bir haftadan sonra kendisi kaybolmuştu inşallah sizde de ötle olur.

Insallah cnm ya cok korkuyorum gordu doktor hatta bize bile gosterdi

Çok enteresan, benin de bugündü kontrolüm dr öyle beynine falan dikkatli bakmadı hiç bi boyunu ölçtü o kadar. Belki de göbek kordonu yada bebeğin eşi görünmüştür kafasına denk geldiyse karaltıyı kist olarak algılamıştır sonuçta 2 boyutlu bakıyorlar henüz 4 boyutlu bakmıyorlar. Sen iyi düşün iyi olsun, başka bir dr un görüşünü almak iyi olacaktır üzme kendini. Varsa bile hala gelişim aşamasında, yolun başında. BU tür kistler zamanla kayboluyor diye okumuştum biryerde ilk gebeliğimde.

Sagol cnm. Ya ultrasonla bakti keseyi gordu ama kalp atisin goremedi vajinal muayenede gosterdi kendi takip edelim dedi. Kendisi prof zaman baska prof un adini soyledi ona aldim randevuyu carsamba gidicem ya insallah zamanla kaybolur

Canım o kadar küçük bebekte nasıl farkedebildiki ama canını sıkma farklı bir doktorada git bakalım içini ferah tut sen rabbim sağlıkla verir bebeğini kucağına inşallah
Insallah ya cok kotuyum carsamba gunu gidicem

çok geçmiş olsun canım, içini ferah tut, tek doktorla sınırlı kalma ki zaten başka bir doktora da yönlendirmiş. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Insallah iyi haberler alirsin canım.
Baska birinin daha gormesi daha iyi olacaktir❤ icin rahatlar insallah
Insallah ya... bieaz internette arstirdim zamanla kist kaybolur filan doyor ama bilmiyorum ya cok kotuyum. Carsamba gunu gidecegim doktor muhtemelen aminiyosentez yaptir dicek ama o da dusuk riski car. napacam sasirdim valla

çok geçmiş olsun canım, içini ferah tut, tek doktorla sınırlı kalma ki zaten başka bir doktora da yönlendirmiş. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Insallah
Insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…