- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #5.721
Kotlar koca karnı sıkmaya başladı bile aynen yaAy valla kızlar bu durum ne zamn gececek,bide kabızlık var tabi ben simdiden kot giymemeye basladım sardım taytlara:)
Bugünleri mumla aratıyorlar sonra bence rahatsızlıkların dinsinde hamileliğin tadını çıkarUyuyamiyorum bu gidişle bebek de doğunca gece 2/3'den aşağı uyumazŞişkinlik baştan beri var benim. Sanırsın 4 aylik hamileyim. Bugün de ayaklarım tam tersi alevler içinde normalde donardim. Hormonlar fena ya bugünlerde kokulardan bu havada evi havalandiriyorum her sabah. Esim yanima yaklaşamıyor midem kalkiyor. Allah'ım su zaman geçip gitse doğuma gelsek
Kız aynıyım valla bende 36 bedenim ama karnım 44 oldu:))34bedenken böyle göbeği olan var mı diyin bakemfena şiştim ya kendimi tanıyamıyorum
perşembe gördü 4+5 cumada baktı 4+6 olmuştu yinede bhcg istedi lüzumsuz
Sebebini bulduk ,dün D vitamini damlası vermişti dr birde o yapmış,dr um kullqnma dedid vitamini kullanan var mı?
Arkadaşlar çok öksürüğüm var çok şiddetli karnıma kramp giriyor artık . Ayrıca bulantimda olunca oksururken kusacak gibi oluyorum . Ne keser bu öksürüğü. 5 gündür fenayim
Kızlar hazır satılan tavuklar zararlı olur mu kızarmış olanlar canım istedi de yarın işten çıkışta akşam yemeğine alırız dedim tereddütte ettim ama evde yapılan onun gibi olmuyor
Bende komple lazerliyim,ilk hamileliğimde hiç çıkmadı. Şimdide çıkacağını sanmam. Yılda 1 kere tüm vücüt 1 seans yaptırıyorum çünkü.Epilasyonluyum miss gibihamilelikte tekrar çıkabiliyormuş ama bakalım artık çıkarsa kuaför ağda tabiisi eşime yaptıramam daaa neler
Kızlar resmen gazdan geberiyorum içimde 1,5 cm bebek var ama 5 kilo gazım var karnım kocaman oluyor şişkinlikten aşırı rahatsız edici kocamdan bile utanıyorum ya, bi de yediklerimde gaz yapacak bişiyler değil tost yesem çatlıyor karnım
Canım bildik güvendiğiniz bi yerdem alırsanız bir şey olmaz çok dikkat etKızlar hazır satılan tavuklar zararlı olur mu kızarmış olanlar canım istedi de yarın işten çıkışta akşam yemeğine alırız dedim tereddütte ettim ama evde yapılan onun gibi olmuyor
Canım kadın doğumcuyla görüştüm ateş olursa hemen doktora git dedi ateşim zaraı varmış bebeğe.bir de ateş olmasa da 1-2 güne geçmezse yine git dedi. Ama çok şükür dünden beri iyiyim ya sinüslerim boşalmaya başladı bol bol bırmım akıyor. Heralfe toparlamaya başladım diyorum o yüZden vazgeçtim. Sadece öksürük olmasın diye dua ediyorumCanım yüksek cıktı. Aile hekimi bana ilaç vermedi. Ancak kadın doğumdum enfeksiyonun bebeğe zararı olduğunu söyledi. Düşüğe bile neden olabiliyormuş. Bence kadın doğuncaya git canım. Allah şifa versin.
Doğum yapalı 1.5 yıl olmadan doğum yapıcam canım ondanNeden olmasın ki? Kaç kere sezaryen oldun? 2-3 sezaryen sonrası dahi yapan var
Ay canm
senin mesajını görmeden aynısını yazmısım hepimiz aynı durumdayız desene:)
Güvendiğin bi yerden alırsan sorun olmaz canım taze pişmiş beklememiş
Günaydınnn
Zaten yemek yiyemiyorum bir de içinde ne kadar olmaması gereken şey varsa bana denk geliyor
İnsanın kimseye muhtaç olmaması ne büyük lüksmüş Allahım. Sanki herkes pis kimsenin yaptığı yemeği yiyemiyorum, Allah ne güzel ter temiz yaratıyor elmayı al kütür kütür ye ama köftenin içinden taş çıksın
Bu gidişle kimseyi beğenmeyen misafirlikte tabağına dokunmayan pimpirikli bir kDın olup çıkacağım
Ay bunu duyduğuma çok sewindimBende komple lazerliyim,ilk hamileliğimde hiç çıkmadı. Şimdide çıkacağını sanmam. Yılda 1 kere tüm vücüt 1 seans yaptırıyorum çünkü.
Birşey olmaz canım yeterki et tavuk olsun ye aynı durumdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?