2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar bende de. Uzun oturunca bel ağrısı oluyor sizde de oluyor mu

ben oturunca illa bir yere dayanmam lazım evde koltuğun minderlerine dayanıyorum işyerinde de koltuğumda var minder var ama biraz ayakta durunca ağrıyor bugün sinemaya gittik girmeden bi rossmana girdik kasada sırada bekledim biraz çok ağrıdı.

Bende aldım gün kurusu sabahları yiyorum akşama kadar gene bi nebze rahatım ama akşam olunca yerimde duramıyorum bolca su da içiyorum normale göre bayağı artırdım su miktarını ama gene şişiyorum

Ben su fazla içmiyorum işte dün içtim bugünde çok içmedim ama artık düzene koyucam. Ama şişiliyor su da şişiriyor şu an rahat 5 aylık gibiyim

Kızlar hazır satılan tavuklar zararlı olur mu kızarmış olanlar canım istedi de yarın işten çıkışta akşam yemeğine alırız dedim tereddütte ettim ama evde yapılan onun gibi olmuyor

Aynı durumdayım canım hem gazım fazla hem bulantım bittim resmen

Aynı durumdayım canım hem gazım fazla hem bulantım bittim resmen
Daha bebeklerimiz bu kadar minnakken biz böyle gazdan çatlayacaksak son aylarımızda bebeklerimiz karnımızda daha çok yer kapladığında biz kendimizi nerelere atarız acaba merak ediyorum

Bende çok şişim özellikle akşamları gaz beni maf etti garip bir bulantı ama kusma Yok bir de hep açım ama sadece afedersiniz et yiteyim çok masraflıyım eşim Yok artık danaya girelim böyle giderse Aysonu gelmeyecek diyor

Kızlar hazır satılan tavuklar zararlı olur mu kızarmış olanlar canım istedi de yarın işten çıkışta akşam yemeğine alırız dedim tereddütte ettim ama evde yapılan onun gibi olmuyor
Birşey olmaz canım yeterki et tavuk olsun ye aynı durumdayım

Ay canm
Ben su fazla içmiyorum işte dün içtim bugünde çok içmedim ama artık düzene koyucam. Ama şişiliyor su da şişiriyor şu an rahat 5 aylık gibiyim
senin mesajını görmeden aynısını yazmısım hepimiz aynı durumdayız desene:)

Ama suyu içince wc ihtiyacına daha rahat çıkabiliyorum 2 litre falan içmeye çalışıyorum

Uyuyamiyorum bu gidişle bebek de doğunca gece 2/3'den aşağı uyumaz Şişkinlik baştan beri var benim. Sanırsın 4 aylik hamileyim. Bugün de ayaklarım tam tersi alevler içinde normalde donardim. Hormonlar fena ya bugünlerde kokulardan bu havada evi havalandiriyorum her sabah. Esim yanima yaklaşamıyor midem kalkiyor. Allah'ım su zaman geçip gitse doğuma gelsek

Kızlar ya benim karnım cok şiş,bildiginiz 5 aylık hamile gibiyim varmı sizdede böle bi durum,hic kilo almadım ama sanrm gazdan
Benim de karnım oyle ya akşam olunca hele duramıyorum evde resmen çıkıp yürüyelim falan diyorum eşime, bugün de bayağı yağmurlu çıkamadık da yürümeye çatlayacak karnım sıcak su falan koydum ayaklarıma

Canım crp değerin kaç çıktı. Benim de enfeksiyonum yüksek çıktı ama aile hekimi artarsa sinüzitin git dedi ilaç kullanmak için bebeğin çok küçüj diyor ne yapacağız böyle bilemiyorum.
Canım yüksek cıktı. Aile hekimi bana ilaç vermedi. Ancak kadın doğumdum enfeksiyonun bebeğe zararı olduğunu söyledi. Düşüğe bile neden olabiliyormuş. Bence kadın doğuncaya git canım. Allah şifa versin.

Kesinlikle canım. 2 hafta direndim yok yani hastalık gecmiyor. Ne ballı süt kaldı ne zencefil ne sarımsaklı soğanlı bal. Doktor niye daha once gelmedin deyince nasil uzuldum. Bu seferde acaba enfeksiyon bebege bir sey yapmis midir diye dusundum. Doktora gidin kizlar lütfen.

Haklisin elbette rabbim hayirlisiyla saglikla hayirli evlat nasip etsin insallah.. hic aklimda yokken doktor kendi kendine yorum yapti bakalim hayirlisi :)

Valla canm bütün dengemiz sasıyo işte,su içsek şişiyoruz

Güvendiğin bi yerden alırsan sorun olmaz canım taze pişmiş beklememiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…