2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kese var ölçmüşte yani tekrar bhgc istemesi çok saçma boşver sen kesen oluşmuş çoktan sen ona odaklan keseyi gördükten sonra bebeği görmek kalır sırada tekrar kana hiç gerek yani sen doktorun azizliğine uğramışsın canım şuan kaç haftalıksın bilmiyorum ama 6 haftanın sonu yada 7 haftanda git ve bebişini gör derim

5+1 canım keseye gore bu hafta değil öbur hafta bebişin görünmesi gerekir bakalım inşallah

Benim kusmam yok ama midem sürekli kötü bütün iştahım kapandı yediğim hiç bir şeyden tat almıyorum. Ama sürekli acıkıyorum ve mecburen bir şeyler yiyorum. Hiç keyif almadan

Kızlar bende de. Uzun oturunca bel ağrısı oluyor sizde de oluyor mu
Ben de bugün yazıcıdan çıktı ayarlamak için 1-2 saat oturdum sol kasığımdan bacağıma ağrı indi. Hemen uzandım geçti sonra :/ ama hiç bel ağrım olmadı şimdiye dek. Bir de karnımın gerildiğini hissediyorum eğilirken dikkatli davranıyorum yine de geriliyor. Normaldir sanırım

Benim Dr um hiçbir bulantı hapını önermedigini söyledi . Kullanma kesinlikle dedi . Bende metpamit kullaniyordum bıraktım . Bulantiya maden suyu çok iyi geliyor bana , tuzlu leblebi ve patlamış mısır da başarılı :)

doktorum da çok zor durumda kalırsan kullan demişti ama hiç cesaret edemiyorum, kullanmam herhalde, zaten ilaç kullanmayı seven biri değilim çubuk kraker yemekten bi hal oldum. nane limon çayını deniycem, iyi geliyormuş hamilelikteki bulantılara da

Arkadaşlar çok öksürüğüm var çok şiddetli karnıma kramp giriyor artık . Ayrıca bulantimda olunca oksururken kusacak gibi oluyorum . Ne keser bu öksürüğü. 5 gündür fenayim
Canım ölçülerini bilmiyorum arkadaşım çocuğunun öksürüğü icin yapıyordu tereyağına biraz pekmez koyup hafif kaynatıyordu kabarcık oluşacak şekilde onu içiriyordu. Her zaman söyler öksürüğe bire bir diye. Bi de varsa ayva yaprağıyla bir elmanın kabuğunu kaynat 5 dk sonra icine ihlamur at ve 5dk demle. Bu da cok iyi geliyor. En olmadı doktorunu ara canim öksürük cok kötü bir şey çünkü. Bir an önce düzelirsin insallah

Arkadaşlar çok öksürüğüm var çok şiddetli karnıma kramp giriyor artık . Ayrıca bulantimda olunca oksururken kusacak gibi oluyorum . Ne keser bu öksürüğü. 5 gündür fenayim
Karabiber ile balı macun yapip yersen iyi geliyor öksürüğe birde sirke bal limon tarcin kesiyor öksürüğü bende gribim öksürük degilde hapşırmak kramplara neden oluyor bende de

Canım elma kabuğu kaynat iç, elma dilimleri de koy hatta suya. Hatta varsa elma ve ayva kabuğunu kaynatıp bir bardağa koy içine bal karıştır iç
Bu iyi gelmezse bir tatlı kaşığı bala bir miktar karabiber ekip ye
Öksürüğüne iyi gelecektir

Kızlar resmen gazdan geberiyorum içimde 1,5 cm bebek var ama 5 kilo gazım var karnım kocaman oluyor şişkinlikten aşırı rahatsız edici kocamdan bile utanıyorum ya, bi de yediklerimde gaz yapacak bişiyler değil tost yesem çatlıyor karnım

Hepimiz aynıyız canım benimde akşamları karnım şişiyor tuvalete de 2 güne bir ancak çıkabiliyorum artık kayısıya başlıcam kabak çekirdeğini de arttırayım birde sabah kahve içersem çıkabiliyorum yarın içerim. napalım canım eşlerimizde anlayışlı olacaklar artık bir anda oluyor

Kizlar esim gribe yakalanmisti ve bende bugün oksurup hapsirmya basladm napsam bilemedim cok korkuyorm hasta olcm diye

Benim kusmam yok ama midem sürekli kötü bütün iştahım kapandı yediğim hiç bir şeyden tat almıyorum. Ama sürekli acıkıyorum ve mecburen bir şeyler yiyorum. Hiç keyif almadan

bende hep açlık hissediyorum ama hiç canım istemiyor zayıf olduğum için biraz zorluyorum ama aperatif daha çok yemek hiç canım istemiyor

Bende aldım gün kurusu sabahları yiyorum akşama kadar gene bi nebze rahatım ama akşam olunca yerimde duramıyorum bolca su da içiyorum normale göre bayağı artırdım su miktarını ama gene şişiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…