- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #5.681
Kese var ölçmüşte yani tekrar bhgc istemesi çok saçma boşver sen kesen oluşmuş çoktan sen ona odaklan keseyi gördükten sonra bebeği görmek kalır sırada tekrar kana hiç gerek yani sen doktorun azizliğine uğramışsın canım şuan kaç haftalıksın bilmiyorum ama 6 haftanın sonu yada 7 haftanda git ve bebişini gör derim
Maşallah annesi büyüyor işte içini ferah tutbenim keseye gore bugün 5+1 canım düşükten sonra adet gormeden hamile kaldığım için sat yok keseye gore hesaplıycax
Bu hafta kendi doktoruma gidecek bakalım ne diyecek sağol canımMasal canım uzunlamasına kese sıkıntılı olsaydı soylerdı doktorun
Bulantı için cubuk kraker, leblebi ye. Büyük ihtimalle öksürük Bulantidan kaynaklaniyor.rkadaşlar çok öksürüğüm var çok şiddetli karnıma kramp giriyor artık . Ayrıca bulantimda olunca oksururken
5+1 canım keseye gore bu hafta değil öbur hafta bebişin görünmesi gerekir bakalım inşallahKese var ölçmüşte yani tekrar bhgc istemesi çok saçma boşver sen kesen oluşmuş çoktan sen ona odaklan keseyi gördükten sonra bebeği görmek kalır sırada tekrar kana hiç gerek yani sen doktorun azizliğine uğramışsın canım şuan kaç haftalıksın bilmiyorum ama 6 haftanın sonu yada 7 haftanda git ve bebişini gör derim
senın kese kaç haftalık göründü ne zaman gittinBu hafta kendi doktoruma gidecek bakalım ne diyecek sağol canım
Benim kusmam yok ama midem sürekli kötümide bulantılarınız ne durumda kızlar. akşamları çok kötü oluyorum ben yemekten sonra. afedersiniz ama çok fena geyirti oluyor. doktorum dramamine adlı bulantı ilacı yazmıştı ihtiyaç duyarsan kullan diye. bu ilacı kullanan var mı hiç?
Ben de bugün yazıcıdan çıktı ayarlamak için 1-2 saat oturdum sol kasığımdan bacağıma ağrı indi. Hemen uzandım geçti sonra :/ ama hiç bel ağrım olmadı şimdiye dek. Bir de karnımın gerildiğini hissediyorum eğilirken dikkatli davranıyorum yine de geriliyor. Normaldir sanırımKızlar bende de. Uzun oturunca bel ağrısı oluyor sizde de oluyor mu
mide bulantılarınız ne durumda kızlar. akşamları çok kötü oluyorum ben yemekten sonra. afedersiniz ama çok fena geyirti oluyor. doktorum dramamine adlı bulantı ilacı yazmıştı ihtiyaç duyarsan kullan diye. bu ilacı kullanan var mı hiç?
doktorum da çok zor durumda kalırsan kullan demişti ama hiç cesaret edemiyorum, kullanmam herhalde, zaten ilaç kullanmayı seven biri değilimBenim Dr um hiçbir bulantı hapını önermedigini söyledi . Kullanma kesinlikle dedi . Bende metpamit kullaniyordum bıraktım . Bulantiya maden suyu çok iyi geliyor bana , tuzlu leblebi ve patlamış mısır da başarılı :)
Canım ölçülerini bilmiyorum arkadaşım çocuğunun öksürüğü icin yapıyordu tereyağına biraz pekmez koyup hafif kaynatıyordu kabarcık oluşacak şekilde onu içiriyordu. Her zaman söyler öksürüğe bire bir diye. Bi de varsa ayva yaprağıyla bir elmanın kabuğunu kaynat 5 dk sonra icine ihlamur at ve 5dk demle. Bu da cok iyi geliyor. En olmadı doktorunu ara canim öksürük cok kötü bir şey çünkü. Bir an önce düzelirsin insallahArkadaşlar çok öksürüğüm var çok şiddetli karnıma kramp giriyor artık . Ayrıca bulantimda olunca oksururken kusacak gibi oluyorum . Ne keser bu öksürüğü. 5 gündür fenayim
Bebek görünmüyor muydu?sağol canım ya çok stresli bir donem saglicakla atlatırız insallah
Karabiber ile balı macun yapip yersen iyi geliyor öksürüğe birde sirke bal limon tarcin kesiyor öksürüğü bende gribim öksürük degilde hapşırmak kramplara neden oluyor bende deArkadaşlar çok öksürüğüm var çok şiddetli karnıma kramp giriyor artık . Ayrıca bulantimda olunca oksururken kusacak gibi oluyorum . Ne keser bu öksürüğü. 5 gündür fenayim
Arkadaşlar çok öksürüğüm var çok şiddetli karnıma kramp giriyor artık . Ayrıca bulantimda olunca oksururken kusacak gibi oluyorum . Ne keser bu öksürüğü. 5 gündür fenayim
yok 4+6 kese vardıBebek görünmüyor muydu?
Kızlar resmen gazdan geberiyorum içimde 1,5 cm bebek var ama 5 kilo gazım var karnım kocaman oluyor şişkinlikten aşırı rahatsız edici kocamdan bile utanıyorum ya, bi de yediklerimde gaz yapacak bişiyler değil tost yesem çatlıyor karnım
Benim kusmam yok ama midem sürekli kötübütün iştahım kapandı yediğim hiç bir şeyden tat almıyorum. Ama sürekli acıkıyorum ve mecburen bir şeyler yiyorum. Hiç keyif almadan
Bende aldım gün kurusu sabahları yiyorum akşama kadar gene bi nebze rahatım ama akşam olunca yerimde duramıyorum bolca su da içiyorum normale göre bayağı artırdım su miktarını ama gene şişiyorumHepimiz aynıyız canım benimde akşamları karnım şişiyor tuvalete de 2 güne bir ancak çıkabiliyorum artık kayısıya başlıcam kabak çekirdeğini de arttırayım birde sabah kahve içersem çıkabiliyorum yarın içerim. napalım canım eşlerimizde anlayışlı olacaklar artık bir anda oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?