2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızımda soldan yumurtlamıştım:) Benim bildiğim de sağlar kuz sollar erkek oluyor tabi bizim yumurtalar cinsiyeti belirlemediği için bir hurafe olduğunu düşünüyorum. Kocaların belirlemesi ama onun da ellerinde olmaması lütuftur belki bize :)

Canım etten yapılmıyor ama içine bulyon atıyorlar. Ne kadar zararlı hele içindeki msg. Evde kendimiz yapıyoruz biz.

Merhaba bayadır takip ediyordum dedim bende uye olup aranıza katilayim heleki son yemekli mesajlari gorunce dayanamadım hepsinden bende istiyorum :) 31 yasindayim sat 28kasim istanbuldan ilk hamileligim listeye eklerseniz sevinirim
Hoşgeldin canım eklerim tabi:) rumuzumdaki sile nr oluyor merak ettim. Şile mi yoksa

Günaydın kızlar. Kızçem azı dişlerini çıkarıyor sabah skşam memede. Meme uçlarım zaten hassaslaşmıştı şimdi acıyor da sanırım yara oluyor. Bir yandan emip bir yandan kulağına vuruyor yavrum nasıl canı yanıyorsa. Çıksa da kurtulsak.

Bu arada ben mide bulantısından yiyemiyorum ama yiyebilen bolca ceviz yesin.

Benim eşim biraz pimpirikli market tavuğu yemiyoruz köy tavuğu da bulmak çok zor.

Bugün eşim nöbetçi, kahvaltıyı beraber yapacağız da ben öğlen ne yiyeceğim diye düşünüyorum şimdiden.

Günaydın canım.. Ahh o dişler,1-2 güne çıkar rahatlar inşallah kuzu..
Ben ceviZe bayılırım,salatada dahil herşeyin içine atıyorum:) Kahvaltıda 3 tane mutlaka yiyorum. İlk hamileliğimde kilolarca yedim desem yeridir :)
Benim babamda takıntılı o konularda,köye gidip alıyor:)

Enee pişi mi yiyeceksin. Ben de yattığım yerden misafirlere iş gördürüyorum bizde de pişi var :)
Dün gece pişi muhabbetinden sonra yemesem olmazdı :) Pazar kahvaltısında seviyoruz zaten dışarda olmayı,bari pişi yapan yere gidelim dedim :)
Sende yattığın yerden yaptır misafire :))
Benim midem bulanmıyor ama o evde pişerse kötü oluyorum. Kokusunu alınca tiksiniyorum gibi.

Ay yağı yakmışlar gaz alarmı çalıyor beceremediler

Ben de dışarıda kahvaltıyı seviyorum evde yemediğim şeyler bile çok lezzetli geliyor başkası hazırladığı zaman:)

Ankarada hamamönü vardı açık hava mis gibi burada daha hiç gidemedik biyerlere. Annem babam 2 kere geldi onlar benden çok yer biliyor.

Bizimkilerin tavukları var ama kıyamıyorlar yumurtlayan tavuk kesilmezmiş

Ben suya koyuyordum akşamdan sabaha soyup yiyordum ilk hamileliğimde, aynı taze ceviz gibi oluyor o zaman. Ama şimdi görünce bile ağzım acıyor

Bende kendim hazırlamadığım için çok seviyorum dışarda olmayı :)) eşimde seviyor allahtan.. yazın daha çok şehirden doğaya kaçış aslında mesele kahvaltı bahane:) şimdi soğuktur oralar çocuk hasta olmasın diye şehiriçi yerlerde takılıyoruz napalım..
Çok güzel yaptınız,tebrikler size de :) küçük mü eşinin yeğeni ?

Sen yine etsizini istiyorsun benim canım deli gibi babamın yaptığı etli çiğ köfteyi istiyor ama biliyorum yasak

Günaydın kızlar ohh kahvaltıya dışarı gitmeler biz dışarıda kahvaltı iki yıldır belki bir kere yapmışızdır eşim sevmez dışarıyı. Bugünde arkadaşlarımı davet ettim kahvaltıya ama daha kalkamadım yataktan :)

Günaydııın.. Hamile olan sensin,arkadaşların seni davet etsin :) böyle insanlara hayranım valla,annemde böyle hep birileri gelsin hep o hazırlık yapsın falan kadın mutlu oluyor.. bende tam tersi.. dışarısı en güzeli,ye kalk :) oyun alanıda varsa tadından yenmez,çocuk yanına uğramaz bile.. anne ve babada rahat rahat gıybete başlar :) yataktan hala kalkamadım,hazırlansam iyi olacak en az 1 saat sürer:)

Böyle şeyleri aklına getirmemen gerek bence ne kadar rahat olursan o kadar kolay ve rahat bi hamilelik geçirirsin, ama şöylede bişey war çok içine dert oluyorsa zor bişey değil bi hastane yada doktordan randevu alırsın görürsün bebeğini 1hafta sonra 1hafta sonrayada kontrol randevun olur sorun ortadan kalkmış olur böylece, ben tekdoktora bağlı kalmam mesela böyle riskli düşündüğüm bi gebeliğim olsaydı ki şimdiden 3doktora göründüm

Ben ilk muayenemde anlayamadım ama solda çünkü hep solum ağrıyor herşeyi orada hissediyorum gece o tarafa yatınca sol bacağım acıyor kramp giriyor kızım öı olacak acaba dersin
Kız sağdaymış genelde ama farklı durumlarında okuyoruz hiç belli olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…