2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Nerde ve kaca yaptircaksn o daha da pahaliymis

Hep bu kalorili şeyler yakacak bizi :) ben kararlıyım bu hafta vereceğim o 1 kiloyu:) ilk 3 ay kilo almamak hedefim..

Etsiz yediğin sürece sıkıntı olmaz. Bende bu akşam yemekte başlangıçlar arasında 1 porsiyon gömdüm :)

Başkangıç olarak 1 porsiyon mu gömdün kız ben onu yesem başka birşey yemem ama canım çekse de acı olduğu için yiyemiyorum hemeroidim var çünkü korkuyorum

Başkangıç olarak 1 porsiyon mu gömdün kız ben onu yesem başka birşey yemem ama canım çekse de acı olduğu için yiyemiyorum hemeroidim var çünkü korkuyorum
Başlangıçları hiç saymayayım,çiğköftenin adı geçti diye söyledim 1 porsiyondu valla yedim :) ve onun türevleri vardı 4 çeşit sonra üstüne ana yemek.. sonra tatlı.. sonrada ödemdir diye gezeyim ortada

Hep bu kalorili şeyler yakacak bizi :) ben kararlıyım bu hafta vereceğim o 1 kiloyu:) ilk 3 ay kilo almamak hedefim..

Sulu yemek hiç canım istemiyor annemde dönerken bikaç kap yemek yapmıştı nohutta yapmış orduya yapıyor sanki dün akşam yedim biraz pilav yapıp bugün canım istemedi yemedim ama dün gece 1 tabak yoğurtlu pilav gömdüm bende hamurişi olsa bu saatte de yerim

Ben zaten ev yemeği düşmanıyım,şimdi sağlıklı besleneyim diye mecbur yiyorum. Ama kahvaltıda çok fena hamurişi götürüyorum..

he he ödemdir ödem 1 kilo az bile almışsın kız ben o kadar yesem 3 kilo garanti var ya ben o kadar yesem eşim düşüp bayılır inanamadığı için amann boşver be verirsin ye canının istediğini

Orasi daha uygun demkki bn istdyim
İstanbulla çok fark yok fiyatlarda,bende ilk gebeliğimde istanbuldada gidiyordum acıbademe ama asıl doktorum bursadaydı yine. Sezeryan bu yıl 11800 mesela burda. Normali sormadım hiç ilk doğum sezeryan olduğu için.

Uni hast yaptiramaz miyim acaba yapilmamasi da ayri sacmalik maddi durumu olmayan ne yapacak illa para mi gerek boyle seyler icin anlamiyorum her kurum ayri ayri yoluncak kaz ariyor resmen tabi konu saglik oluncaelden de bsy gelmiuor
canım valla bi ultrason videosunda doktor diyodu iyice araltırılmak lazım ama devlete giden arkadaşlarım da yaptırmamış doktorlarıda isteme miş ama belki üni hastaneleri yapar duyduğum kadarıyla da üni hataneleri renkli ultrasona bakıyomuş mesela bu güzel bişey özel hastanelerde neredeyse 250 den başlıyo fiyatları

Ben zaten ev yemeği düşmanıyım,şimdi sağlıklı besleneyim diye mecbur yiyorum. Ama kahvaltıda çok fena hamurişi götürüyorum..

ay sorma kahvaltıya sabah için bişeyler hayal ediyorum yufkacı açık olsa şimdi yapıp yicem yanii ama sulu yemekte yemek zorundayız ya ben kfc seviyorum da tedaviye başladığımdan beri yemedim regliden beri yani yesem bişey olur mu ki fena götürüyorum onu

he he ödemdir ödem 1 kilo az bile almışsın kız ben o kadar yesem 3 kilo garanti var ya ben o kadar yesem eşim düşüp bayılır inanamadığı için amann boşver be verirsin ye canının istediğini
Bende normaldede fena yerim ama kilo almayan cinstenim Hamileyken alıyor ama vücut kilo,23 kilo fazla ile doğuma girmiş biri olarak konuşuyorum belkide ödemdir

Etsiz yediğin sürece sıkıntı olmaz. Bende bu akşam yemekte başlangıçlar arasında 1 porsiyon gömdüm :)
Ay rahatladım valla napim dayanamıyorum en azından azaltıyım dedim ama sürekli yediğim için canım çekiyo sende iyi yemişsin maşallah sanırım bu topiğin en kilolusu biz olacağız

Canın istiyorsa ye canım börekleri :)) Arada bikere yemekten bişey olmaz. Bende burger king delisiyim,geçen arkadaşım yedi yanımda ben yemedim çok büyük bi hareketti benim için :) ama çok canım çekersr yerim yani bişey olmaz okadardan.

Nifty testine ne fıyat verdıler, sordun mu ? Bende onu yaptırmak istiyorum.

Ay rahatladım valla napim dayanamıyorum en azından azaltıyım dedim ama sürekli yediğim için canım çekiyo sende iyi yemişsin maşallah sanırım bu topiğin en kilolusu biz olacağız
Çok sık yeme tabi ama arada ye bişey olmaz,bulgur sonuçta folik asit kaynağı :)) bakalım kaç kilo alacağız,alsamda canım sağolsun ya veriyorum ben çok çabuk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…