- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #5.521
Nerde ve kaca yaptircaksn o daha da pahaliymisİkili ve dörtlü test kombine yada kandan bakılan testlerden yapalım dedi doktorum bana. Nifty testi önerdi neredeyse yanılma payı yok. İkili ve dörtlünün doğruluk payı %87. 16 şubatta gideceğim kontrole,ozaman yaparlar heralde nifty testi.
Hep bu kalorili şeyler yakacak bizi :) ben kararlıyım bu hafta vereceğim o 1 kiloyu:) ilk 3 ay kilo almamak hedefim..Benimde canım istediği zaman kalorili şeyler istiyor biraz daha iştahım açılsa fena olurum hep hamurişi tarzı istiyorum.normalde bir anda çok fazla yiyebilen biri değilim saçma ama şimdiden bebeği besleyemiyormuşum gibi.geliyor oysa 3 ay hiçbişey yiyemeyenlerde var ama zayıfım ya ondan takıyorum gerçi bende 1 kilo almak üzereyim
Etsiz yediğin sürece sıkıntı olmaz. Bende bu akşam yemekte başlangıçlar arasında 1 porsiyon gömdüm :)
Doktorum acıbademde benim,orda fiyat aldım 2650 gibi bişey dediler. Acıbadem dışında bir genetik merkezinde 2000tl fiyat aldım oraya yaptıracağım.Nerde ve kaca yaptircaksn o daha da pahaliymis
Hangi acibademDoktorum acıbademde benim,orda fiyat aldım 2650 gibi bişey dediler. Acıbadem dışında bir genetik merkezinde 2000tl fiyat aldım oraya yaptıracağım.
Başlangıçları hiç saymayayım,çiğköftenin adı geçti diye söyledim 1 porsiyondu valla yedim :) ve onun türevleri vardı 4 çeşitBaşkangıç olarak 1 porsiyon mu gömdün kız ben onu yesem başka birşey yemem ama canım çekse de acı olduğu için yiyemiyorum hemeroidim var çünkü korkuyorum
Bursa acıbadem.Hangi acibadem
Hep bu kalorili şeyler yakacak bizi :) ben kararlıyım bu hafta vereceğim o 1 kiloyu:) ilk 3 ay kilo almamak hedefim..
Orasi daha uygun demkki bn istdyimBursa acıbadem.
Ben zaten ev yemeği düşmanıyım,şimdi sağlıklı besleneyim diye mecbur yiyorum. Ama kahvaltıda çok fena hamurişi götürüyorum..Sulu yemek hiç canım istemiyor annemde dönerken bikaç kap yemek yapmıştı nohutta yapmış orduya yapıyor sanki dün akşam yedim biraz pilav yapıp bugün canım istemedi yemedim ama dün gece 1 tabak yoğurtlu pilav gömdüm bende hamurişi olsa bu saatte de yerim
Başlangıçları hiç saymayayım,çiğköftenin adı geçti diye söyledim 1 porsiyondu valla yedim :) ve onun türevleri vardı 4 çeşitsonra üstüne ana yemek.. sonra tatlı.. sonrada ödemdir diye gezeyim ortada
İstanbulla çok fark yok fiyatlarda,bende ilk gebeliğimde istanbuldada gidiyordum acıbademe ama asıl doktorum bursadaydı yine. Sezeryan bu yıl 11800 mesela burda. Normali sormadım hiç ilk doğum sezeryan olduğu için.Orasi daha uygun demkki bn istdyim
canım valla bi ultrason videosunda doktor diyodu iyice araltırılmak lazım ama devlete giden arkadaşlarım da yaptırmamış doktorlarıda isteme miş ama belki üni hastaneleri yapar duyduğum kadarıyla da üni hataneleri renkli ultrasona bakıyomuş mesela bu güzel bişey özel hastanelerde neredeyse 250 den başlıyo fiyatlarıUni hast yaptiramaz miyim acaba yapilmamasi da ayri sacmalik maddi durumu olmayan ne yapacak illa para mi gerek boyle seyler icin anlamiyorum her kurum ayri ayri yoluncak kaz ariyor resmen tabi konu saglik oluncaelden de bsy gelmiuor
Ben zaten ev yemeği düşmanıyım,şimdi sağlıklı besleneyim diye mecbur yiyorum. Ama kahvaltıda çok fena hamurişi götürüyorum..
Yok canım etlisini verselerde yememBen doktoruma sormuştum etsiz olanından yiyebilirsin demişti canım.ama etlisinden kesinlikle hayır.
Bende normaldede fena yerim ama kilo almayan cinstenimhe he ödemdir ödem 1 kilo az bile almışsın kız ben o kadar yesem 3 kilo garanti var ya ben o kadar yesem eşim düşüp bayılır inanamadığı için amann boşver be verirsin ye canının istediğini
Ay rahatladım valla napim dayanamıyorum en azından azaltıyım dedim ama sürekli yediğim için canım çekiyo sende iyi yemişsin maşallah sanırım bu topiğin en kilolusu biz olacağızEtsiz yediğin sürece sıkıntı olmaz. Bende bu akşam yemekte başlangıçlar arasında 1 porsiyon gömdüm :)
Canın istiyorsa ye canım börekleri :)) Arada bikere yemekten bişey olmaz. Bende burger king delisiyim,geçen arkadaşım yedi yanımda ben yemedim çok büyük bi hareketti benim için :) ama çok canım çekersr yerim yani bişey olmaz okadardan.ay sorma kahvaltıya sabah için bişeyler hayal ediyorum yufkacı açık olsa şimdi yapıp yicem yanii ama sulu yemekte yemek zorundayız ya ben kfc seviyorum da tedaviye başladığımdan beri yemedim regliden beri yani yesem bişey olur mu ki fena götürüyorum onu
Nifty testine ne fıyat verdıler, sordun mu ? Bende onu yaptırmak istiyorum.İkili ve dörtlü test kombine yada kandan bakılan testlerden yapalım dedi doktorum bana. Nifty testi önerdi neredeyse yanılma payı yok. İkili ve dörtlünün doğruluk payı %87. 16 şubatta gideceğim kontrole,ozaman yaparlar heralde nifty testi.
Çok sık yeme tabi ama arada ye bişey olmaz,bulgur sonuçta folik asit kaynağı :)) bakalım kaç kilo alacağız,alsamda canım sağolsun ya veriyorum ben çok çabuk :)Ay rahatladım valla napim dayanamıyorum en azından azaltıyım dedim ama sürekli yediğim için canım çekiyo sende iyi yemişsin maşallah sanırım bu topiğin en kilolusu biz olacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?