2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Selam kızlar gün içinde neler yiyo bebisleriniz değişik tarifler arıyorum
Merhaba canım instagramda ek gıda ile ilgili sayfaları takip ediyorum ben. Defne_ek_gida favorim bakmak istersen.
ben de hep aynı şeyleri yapmaya başladım, kendim mutfak alışverişine çıkamıyorum, eşim de sınırlı şeyler alabiliyor. Düştük bir döngüye.

Teşekkür ederim canım benimde var takip ettiklerim ama onları yemiyor oğlum bide senin dediğin yere bakayım

Canım dön dolaş aynı şeyleri yiyoruz biz farklı yemiyor, bu ara pankek yiyor aralarda hep, eline veriyorum, yogurt ve tarhana corbası, dolma içi yanına ayran, kabak yemegi, taze fasulye, makarna yediklerimiz bunlar hep.

Canım dön dolaş aynı şeyleri yiyoruz biz farklı yemiyor, bu ara pankek yiyor aralarda hep, eline veriyorum, yogurt ve tarhana corbası, dolma içi yanına ayran, kabak yemegi, taze fasulye, makarna yediklerimiz bunlar hep.
Kabak taze fasulyede yemez biber dolması da yemez benimki benimkide hep aynı şeyleri yiyor canım o yüzden tarif aradım bugün 2 yas aşısını olduk bizde

Kizlar bartu bi kac gundur kaka yapinca gelip kaka diyo acaba alistirmaya baslasam mi wc ye cişini hic soylemiyo. Normalde rahatsiz olmazdi hic kakasindan

Selam kızlar bu ara tatil falan derken epey yoruldum bir de oğlum bir hafta içinde 2 defa koşarken düştü birinde dudağını birinde gözünün kenarını yaraladı neyseki dikiş gerektirmedi toparladı kremlerle. Doktora götürdük genel muayeneye sıkıntı çıkmadı kelime sayısı falan iyi dedi.
İyice sendrom başladı bizde. İstedigi olmayınca sinirle hemen ya bir yere vuruyor ya da önüne geceni dağıtıyor. Merdiven çıkıp inmesi de ilerledi kaslar gelisti sanırım.
Yemek konusunda artık çok fazla ayrı şey pişirmiyorum. Biz genelde az tuzlu tüketiyoruz yemekleri bizimkilerden yiyor. Sadece ciğer ayrica pişiriyorum ona hafta 2-3 defa demir alsın diye.
Sabahları kefir içiyor bir bardak.

Geçmiş olsun canım bu düşmeler insanı uzuyor rabbim beterinden korusun kaç kelime söylüyor canım boy kilo nasıl peki biz asiya gittik 11.400 kilo 86 da boy cıktı

Gecmis olsun canim minige bizimde aynı gecen ilk defa markette istedigi seyi almadim diye kendini yere atti şok oldum hic huyu degildir normalde evde de yapmaya başladı teoki vermiyorum kalkiyo kendisi ama huy edinmez inşallah

Geçmiş olsun canım şimdiki bebeler çok fenaaa

Kizlar merhaba
Meme biraktirirken gogusteki sisligin illaki inmesi mi gerekli?
Ben benim miniklere biraktirmaya calisiyoruma sagiyorum ara ara ama biraz sislik olustu artik

Geçmiş olsun canım bu düşmeler insanı uzuyor rabbim beterinden korusun kaç kelime söylüyor canım boy kilo nasıl peki biz asiya gittik 11.400 kilo 86 da boy cıktı
25 kelime uzeri söylüyor canım. Boyu 92 cm kilo 12. Bizimde Eylül’de aşı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…