2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canım işte yarın sonuçlar çıkacak ona gore doktor yine konuşalım dedim doktora da söyledim sonuçlara gore takviye verecek herşey normal çıkarsa vermicek gibi duruyor nr zormus yemeyen inanmasan çocuk 2 senedir uğraşıyorum çok yıprandım artık çok sinirli biri oldum sakinleştirdi bitki çayları varmış onlardan kullanmayı düşünüyorum sence ise yarar mi en küçük şeyde bağırır oldum hem eşime hem ogluma

Canım benim öncelikle sen mutlu olursan bebeğin de mutlu olur. Bunu unutma en güzel en tatlı anlarını böyle üzülerek geçirme lütfen sakin ol sofrayı hazırla yerse yer yemezse üsteleme sen de çok yıpranıyorsun sinirlendiğinde al oğlunu dışarı çıkın temiz hava alın biraz

Bangır bangır iki yaş sendromunu yaşıyoruz. Bir şey yokken ağlamalar, en ufak bir şeyde öfke krizleri, asilik
bugün farklı bir çocuk olarak uyandı resmen

Bangır bangır iki yaş sendromunu yaşıyoruz. Bir şey yokken ağlamalar, en ufak bir şeyde öfke krizleri, asilik
bugün farklı bir çocuk olarak uyandı resmen
Benimki de istediği bir şeyi yapmayınca elinde o an ne varsa yere fırlatmaya başladı

Ben de çok zorlanıyorum elini beze atıyor sürekli, ahh canım bizimkiler yemeyi sevmeyen çocuklar, ben burada artış var diye yine doktora gitmeyi erteledim, bana da haber verir misin sonuçları ve doktorun tavsiyesini.
Canım kanı biraz düşük çıkmış sidefer başladık yine günde 15 damla dedi 1 kutu bitirince normale döner dedi biz yine de kontrole gidicez

Bugün benim kızçeye ilk defa zorlanmadan ıspanak yedirebildim
Hemen tarif bırakıyorum belki işine yarayan olur

makarnayı çok seviyor.
Kuskus ve ıspanağı birlikte haşladım. Sarımsaklı yoğurtla karıştırdım. Üzerine de tereyağlı bir sos yaptım.
Makarna diye diye yedi
Çok güzelmişşş diyor bi de şapşik

Afiyet olsun tatlı cadıyaaaa

Selam kızlar sicaklar artınca iştahsızlık ıyce arttı sizde nasıl durumlar neler yiyor bebisler yazarmisiniz

Selam kızlar sicaklar artınca iştahsızlık ıyce arttı sizde nasıl durumlar neler yiyor bebisler yazarmisiniz
Bol bol meyve yiyor. Bir kaç gündür köydeyiz burada tarladan toplayıp eline geçeni yiyor. Biber salatalık domates şeftali bu sıra en çok yedikleri. Dün bahçeden taze fasulye koparmış bir kac tane onları da cig cig yedi

Hadi ya maşallah canım hayranım senin oglana:) sıcak olunca yemek istemiyor galiba canları içecek meyve yiyorlar

Kızlar öğlen ne yiyor bebişler çorba yapmaktan bıktım daha doğrusu hep aynı çorba yogurt,tarhana başka birşey yok, bu ara uykusu bir tuhaf oldu 5 te uyanıyor 6 6.30 a kadar durup uyuyor 10.30 da kalkıyor bu kez öğle uykusuna geç yatıyor, meyvelerden kayısı şeftali kiraz asla yemıyor yerse erik

Canım benimkide yemiyor karpuz ve seftaliyi blenderda geçirip sulu olarak ısırıyorum başka benimkide yemiyor kendisini öyle bari alsın gıdasını diye

Benimki hep makarna yiyor canım öğlen başka bisey yemiyor dün bulgur yoğurt yedi

Bir gün önce yoğurtlu makarna (makarnaları kaynatırken ıspanak da attım içine)
Dün aynı tarifi bulgur ve semizotu ile yaptım (makarna sanarak yedi)
Bugün ben de düşünmekteyim ne yapsam diye.
kahvaltılrı çok boş geçiyor, yemiyor.

Bizim bugün kahvaltımız
10 da oldu 1 dilim tost ekmeğinden tost ve portakal suyu içti

13 de bir kase yoğurtlu şehriye çorbası içti

Uyudu

Kalkınca yoğurt yer

Akşama da bezelyeli tavuklu pirinç pilavı yaptım yine yoğurtla yer

Uyumadan yine yoğurt ve büskivi yicek

Arada da kurabiye filan yiyor bu sıralar pek meyve yemiyor yarım elma 3 erik azıcık karpuz filan geçiştiriyor

Sabah 10. 30 ta uyandı kahvaltı yaptık, şimdi yogurt çorbası içti, dün nohut haşlamıştım biraz tuz attım 10 tane falan yedi şuan uyutuyorum, meyveyle hiç aramız yok bizim, akşama etli dolma yapacağım içini yer yanına da ayran.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…