- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #54.281
Canım benim 9glum hemen mama istiyor siknti burda ama denicem bnde zaten bizim kahvalti ogunumiz yok ogle yemegi var direk belki mamayi birakinca kahvakti da eklenir su yumurtayı her çeşit denedim bi türlü sevemedi bu çocuk önüne koyuyorum kendi yesin due yok kahvaltı hiç yok yani ne zormus inat bi çocukla uğraşmak buara sadece makarna pilav bulgur yiyor başka hiç bisey istemiyor
Meyve bisküvi falan yiyordu canım baktım doymuyor sütlaç yapıyorum 4 5 kase çıkıyor her akşam bi tane yedirip uyutuyodum yada yogurtAkşam uykuya dalmadan önce bir şey yiyip içiyor mu?
Benimkinde mama içmeyi bıraktıktan sonra kahvaltılara daha istekli oldu gibi geliyor. Biraz da alışkanlıklarından dolayı istiyorlar sanki.
günaydınnnseti merak ettim, paylaşabilir misin
Hafıza kartları almıştım ben de ama amacına uygun oynayamıyor tabi şuan. Normal eşleştirme kartı olarak oynuyorlar bilmediği kelimeleri öğreniyor. Bu neee? Marulll. Kendi kendine soru cevap yapıyor. Benle oynamıyor, benim dokunmama bile izin yok. Babasına her şey serbest. Freud demişmiş bunun böyle olacağını te yıllar önce
Sabah uyanınca da beni es geçiyor babasını uyandırıp salona götürüyor.
Teşekkür ederimm canım bakayım bir ona daAdeda 2 Yaş Zeka Ve Dikkat Güçlendirme Seti | Trendyol Bundan aldım canım. 3 tane kitap çıkıyor içinden. Birinci kitabı bitirdik ama daha kavramları pekiştirsin diye geçmedim diğer kitaba. Büyük resimler var dikkatini cekiyor sabah uyanınca hemen o kitabı getiriyor. Kendi kendine açıp okuyor çoğu zaman.
Freud insan gelişimi konusunda bir çok konuda haklı
çok zor bu bebeklerMeyve bisküvi falan yiyordu canım baktım doymuyor sütlaç yapıyorum 4 5 kase çıkıyor her akşam bi tane yedirip uyutuyodum yada yogurt
Canım bende sipariş verdim bu setten bakalım benim cadı pek kitap elletmez genelde yırtmaya çalışır ama inşilllah beğenirAdeda 2 Yaş Zeka Ve Dikkat Güçlendirme Seti | Trendyol Bundan aldım canım. 3 tane kitap çıkıyor içinden. Birinci kitabı bitirdik ama daha kavramları pekiştirsin diye geçmedim diğer kitaba. Büyük resimler var dikkatini cekiyor sabah uyanınca hemen o kitabı getiriyor. Kendi kendine açıp okuyor çoğu zaman.
Freud insan gelişimi konusunda bir çok konuda haklı
Benimki baya sevdi sabah uyanır uyanmaz hemen getiriyor kitabı anlatacakmışızCanım bende sipariş verdim bu setten bakalım benim cadı pek kitap elletmez genelde yırtmaya çalışır ama inşilllah beğenir
Açık hava iştah açar ne güzel yemiş. Biz site içinde yürüyüşe çıkınca bile eline biskuvi falan istiyor hemen bazen kagit helva alıyorum geze geze bitiriyor açık havada.Biz hep enteresanız , evde yemeyen çocuk bahceye inince kahvaltı yapıyor, iki gündür bahcede yedirip eve çıkarıyorum hemen, mama sabah akşam devam, ama kesinlikle meyve yemiyor karpuzu kavunu eline veriyorum yalayıp atıyor, erik veriyorum çiğneyip çıkarıyor, elma armut asla yemez, zorla muz yediriyorum evde dolaşırken, akşam kaç gibi yemek yediriyorsunuz, biz 7.30 8 gibi yiyoruz, yemek önerisi verir misiniz birde, ne yapacağımı şaşırıyorum, dün yeşil mercimekli bulgur pilavı yaptım birkaç kaşık sonrası istemedi yemek, çorba olarak yogurt tarhana başka sevdiği yok
Ben de yarın yapacağım sizin menüyü inşallah yer, bugün ilk kez mercimek çorbası içti akşam yemeğinde şaşkınımAçık hava iştah açar ne güzel yemiş. Biz site içinde yürüyüşe çıkınca bile eline biskuvi falan istiyor hemen bazen kagit helva alıyorum geze geze bitiriyor açık havada.
Akşam yemeği bizde hemen hemen aynı yiyoruz. Bugün taze fasulye var yanına pilav ya da makarna yapicam. Pilav yaparsam tabağının altına pilav üstüne suyunu süzdürüp fasulyelerden koyuyorum öyle yiyor. Kuru soğan da kesiyorum sumaklı limonlu yapip bir iki dilim yiyor yanında
Canım üzülme ailede geç konuşan filan var mı genetik de olabilirHiç kelimesi yok maalesef canım sklıyo neden konusmuyo.karakter olarakta sakin burda bebeklere şaşırıyorum buara kapı acmaya basladı
Benim bebeğim de çok hareketli her söylenileni anlıyor yapıyor ama bir tane bile anlamlı kelime bizde de yok, her şeyimiz geç oldu, 1 yaşında emekledi 1.5 yaşında yürüdü sabırla bekliyorumHiç kelimesi yok maalesef canım sklıyo neden konusmuyo.karakter olarakta sakin burda bebeklere şaşırıyorum buara kapı acmaya basladı
Evet oglum da gec yurudu Bi kac aydır yerden kalkıoBenim bebeğim de çok hareketli her söylenileni anlıyor yapıyor ama bir tane bile anlamlı kelime bizde de yok, her şeyimiz geç oldu, 1 yaşında emekledi 1.5 yaşında yürüdü sabırla bekliyorum
Okurken ben bir streslendim bez bıraktırma konusu beni çok korkutuyorKızlar günaydınnnnn
Ben dün bezini çıkardım bakalım zorlamadan eğlenceye dönüştürerek çişi öğretmeye başladım
Tuvalete götürünce piş pişşşş diyor bitti kalk kalk diyor sonrasında ama tabiki yapmadan
Altına kaçırdıkları da oldu wc ye yaptığı da akşama doğru altına kaçırırken aaaaaaaa bak demeye başladı
Gece külot bez taktım ama 3 defa tuvalete kaldırdım 2 sinde yaptı 1 inde yapmadı
Şuanda uyuyor daha bezi kupkuru bakalım nasıl bir süreç bekliyor bizi bugün
Teşekkür ederim canım aksine streslenmedim şuanda dün bir bugün 2 dimiOkurken ben bir streslendim bez bıraktırma konusu beni çok korkutuyor
Kolay gelsin mi denir ne denir bez bırakan bebeler için
Oyyyyyy yerim o kurabiye canavarınıııTerbiyeli erişteli yeşil mercimek çorbasını çok seviyor benim kızçe galiba. Geçenlerde yapmıştım tabak tabak yemişti. Bugün de uyumadan önce “çok güzelmiş ımmh” diyerek bir tabak bitirdi.
Kurabiye canavarına bir tepsi de kurabiye hazırladım. Haftayı kurtarır umarım.
Canım çorba ve kurabiye tarifini isterizTerbiyeli erişteli yeşil mercimek çorbasını çok seviyor benim kızçe galiba. Geçenlerde yapmıştım tabak tabak yemişti. Bugün de uyumadan önce “çok güzelmiş ımmh” diyerek bir tabak bitirdi.
Kurabiye canavarına bir tepsi de kurabiye hazırladım. Haftayı kurtarır umarım.
Canım bahçe varsa dışarda yedirmeyi denesen bir kez, evde yemeyen çocuk bahçede yiyor, dikkati dağıldığı için sanırım, balkonda denedim yemiyorCanım benim 9glum hemen mama istiyor siknti burda ama denicem bnde zaten bizim kahvalti ogunumiz yok ogle yemegi var direk belki mamayi birakinca kahvakti da eklenir su yumurtayı her çeşit denedim bi türlü sevemedi bu çocuk önüne koyuyorum kendi yesin due yok kahvaltı hiç yok yani ne zormus inat bi çocukla uğraşmak buara sadece makarna pilav bulgur yiyor başka hiç bisey istemiyor
HarikaTeşekkür ederim canım aksine streslenmedim şuanda dün bir bugün 2 dimi
Ama mesela dün altına yapıyordu farkına bile varmıyordu akşama doğru yaparken aaaaaaaa bak diyordu
Bugün tuvalet geldi diyor ama yaptıktan sonra
Birkaç defa da götürüyor yapmadan kalkıp bittiiiiii alkış diyor
Bakalım diğer günler nasıl olacak
Canım çorba ve kurabiye tarifini isteriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?