• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
E Elasu canim ben kahvaltıdan önce bir şey vermiyorum. Su içiyor uyanınca biraz kitap okuyup kahvaltı hazırlamaya geçiyoruz. Öncesinde bir şeyler atıştırırsa kahvaltıda sadece salatalık domates falan yiyor oğlum
Canım benim 9glum hemen mama istiyor siknti burda ama denicem bnde zaten bizim kahvalti ogunumiz yok ogle yemegi var direk belki mamayi birakinca kahvakti da eklenir su yumurtayı her çeşit denedim bi türlü sevemedi bu çocuk önüne koyuyorum kendi yesin due yok kahvaltı hiç yok yani ne zormus inat bi çocukla uğraşmak buara sadece makarna pilav bulgur yiyor başka hiç bisey istemiyor

Akşam uykuya dalmadan önce bir şey yiyip içiyor mu?
Benimkinde mama içmeyi bıraktıktan sonra kahvaltılara daha istekli oldu gibi geliyor. Biraz da alışkanlıklarından dolayı istiyorlar sanki.
günaydınnn 😃 seti merak ettim, paylaşabilir misin 🙈
Hafıza kartları almıştım ben de ama amacına uygun oynayamıyor tabi şuan. Normal eşleştirme kartı olarak oynuyorlar bilmediği kelimeleri öğreniyor. Bu neee? Marulll. Kendi kendine soru cevap yapıyor. Benle oynamıyor, benim dokunmama bile izin yok. Babasına her şey serbest. Freud demişmiş bunun böyle olacağını te yıllar önce 😂
Sabah uyanınca da beni es geçiyor babasını uyandırıp salona götürüyor.
Meyve bisküvi falan yiyordu canım baktım doymuyor sütlaç yapıyorum 4 5 kase çıkıyor her akşam bi tane yedirip uyutuyodum yada yogurt

Adeda 2 Yaş Zeka Ve Dikkat Güçlendirme Seti | Trendyol Bundan aldım canım. 3 tane kitap çıkıyor içinden. Birinci kitabı bitirdik ama daha kavramları pekiştirsin diye geçmedim diğer kitaba. Büyük resimler var dikkatini cekiyor sabah uyanınca hemen o kitabı getiriyor. Kendi kendine açıp okuyor çoğu zaman.
Freud insan gelişimi konusunda bir çok konuda haklı 😀
Teşekkür ederimm canım bakayım bir ona da 😃
Meyve bisküvi falan yiyordu canım baktım doymuyor sütlaç yapıyorum 4 5 kase çıkıyor her akşam bi tane yedirip uyutuyodum yada yogurt
çok zor bu bebekler
İnatları tuttu mu tutuyor

Adeda 2 Yaş Zeka Ve Dikkat Güçlendirme Seti | Trendyol Bundan aldım canım. 3 tane kitap çıkıyor içinden. Birinci kitabı bitirdik ama daha kavramları pekiştirsin diye geçmedim diğer kitaba. Büyük resimler var dikkatini cekiyor sabah uyanınca hemen o kitabı getiriyor. Kendi kendine açıp okuyor çoğu zaman.
Freud insan gelişimi konusunda bir çok konuda haklı 😀
Canım bende sipariş verdim bu setten bakalım benim cadı pek kitap elletmez genelde yırtmaya çalışır ama inşilllah beğenir🤣🤣🤣

Biz hep enteresanız , evde yemeyen çocuk bahceye inince kahvaltı yapıyor, iki gündür bahcede yedirip eve çıkarıyorum hemen, mama sabah akşam devam, ama kesinlikle meyve yemiyor karpuzu kavunu eline veriyorum yalayıp atıyor, erik veriyorum çiğneyip çıkarıyor, elma armut asla yemez, zorla muz yediriyorum evde dolaşırken, akşam kaç gibi yemek yediriyorsunuz, biz 7.30 8 gibi yiyoruz, yemek önerisi verir misiniz birde, ne yapacağımı şaşırıyorum, dün yeşil mercimekli bulgur pilavı yaptım birkaç kaşık sonrası istemedi yemek, çorba olarak yogurt tarhana başka sevdiği yok

Canım bende sipariş verdim bu setten bakalım benim cadı pek kitap elletmez genelde yırtmaya çalışır ama inşilllah beğenir🤣🤣🤣
Benimki baya sevdi sabah uyanır uyanmaz hemen getiriyor kitabı anlatacakmışız 😀 ilk kitabı bitirdik ama daha pekişsin diye ikinciye geçmedim hemen güzel hazırlanmış kitap.

Biz hep enteresanız , evde yemeyen çocuk bahceye inince kahvaltı yapıyor, iki gündür bahcede yedirip eve çıkarıyorum hemen, mama sabah akşam devam, ama kesinlikle meyve yemiyor karpuzu kavunu eline veriyorum yalayıp atıyor, erik veriyorum çiğneyip çıkarıyor, elma armut asla yemez, zorla muz yediriyorum evde dolaşırken, akşam kaç gibi yemek yediriyorsunuz, biz 7.30 8 gibi yiyoruz, yemek önerisi verir misiniz birde, ne yapacağımı şaşırıyorum, dün yeşil mercimekli bulgur pilavı yaptım birkaç kaşık sonrası istemedi yemek, çorba olarak yogurt tarhana başka sevdiği yok
Açık hava iştah açar ne güzel yemiş. Biz site içinde yürüyüşe çıkınca bile eline biskuvi falan istiyor hemen bazen kagit helva alıyorum geze geze bitiriyor açık havada.
Akşam yemeği bizde hemen hemen aynı yiyoruz. Bugün taze fasulye var yanına pilav ya da makarna yapicam. Pilav yaparsam tabağının altına pilav üstüne suyunu süzdürüp fasulyelerden koyuyorum öyle yiyor. Kuru soğan da kesiyorum sumaklı limonlu yapip bir iki dilim yiyor yanında

Açık hava iştah açar ne güzel yemiş. Biz site içinde yürüyüşe çıkınca bile eline biskuvi falan istiyor hemen bazen kagit helva alıyorum geze geze bitiriyor açık havada.
Akşam yemeği bizde hemen hemen aynı yiyoruz. Bugün taze fasulye var yanına pilav ya da makarna yapicam. Pilav yaparsam tabağının altına pilav üstüne suyunu süzdürüp fasulyelerden koyuyorum öyle yiyor. Kuru soğan da kesiyorum sumaklı limonlu yapip bir iki dilim yiyor yanında
Ben de yarın yapacağım sizin menüyü inşallah yer, bugün ilk kez mercimek çorbası içti akşam yemeğinde şaşkınım 😊

Hiç kelimesi yok maalesef canım sklıyo neden konusmuyo. 😥karakter olarakta sakin burda bebeklere şaşırıyorum buara kapı acmaya basladı
Benim bebeğim de çok hareketli her söylenileni anlıyor yapıyor ama bir tane bile anlamlı kelime bizde de yok, her şeyimiz geç oldu, 1 yaşında emekledi 1.5 yaşında yürüdü sabırla bekliyorum

Kızlar günaydınnnnn😘😘😘

Ben dün bezini çıkardım bakalım zorlamadan eğlenceye dönüştürerek çişi öğretmeye başladım

Tuvalete götürünce piş pişşşş diyor bitti kalk kalk diyor sonrasında ama tabiki yapmadan🤣🤣🤣

Altına kaçırdıkları da oldu wc ye yaptığı da akşama doğru altına kaçırırken aaaaaaaa bak demeye başladı 🤪🤪🤪

Gece külot bez taktım ama 3 defa tuvalete kaldırdım 2 sinde yaptı 1 inde yapmadı👍👍

Şuanda uyuyor daha bezi kupkuru bakalım nasıl bir süreç bekliyor bizi bugün🥳🥳🥳

Kızlar günaydınnnnn😘😘😘

Ben dün bezini çıkardım bakalım zorlamadan eğlenceye dönüştürerek çişi öğretmeye başladım

Tuvalete götürünce piş pişşşş diyor bitti kalk kalk diyor sonrasında ama tabiki yapmadan🤣🤣🤣

Altına kaçırdıkları da oldu wc ye yaptığı da akşama doğru altına kaçırırken aaaaaaaa bak demeye başladı 🤪🤪🤪

Gece külot bez taktım ama 3 defa tuvalete kaldırdım 2 sinde yaptı 1 inde yapmadı👍👍

Şuanda uyuyor daha bezi kupkuru bakalım nasıl bir süreç bekliyor bizi bugün🥳🥳🥳
Okurken ben bir streslendim bez bıraktırma konusu beni çok korkutuyor 😂
Kolay gelsin mi denir ne denir bez bırakan bebeler için😅

Terbiyeli erişteli yeşil mercimek çorbasını çok seviyor benim kızçe galiba. Geçenlerde yapmıştım tabak tabak yemişti. Bugün de uyumadan önce “çok güzelmiş ımmh” diyerek bir tabak bitirdi.
Kurabiye canavarına bir tepsi de kurabiye hazırladım. Haftayı kurtarır umarım.

Okurken ben bir streslendim bez bıraktırma konusu beni çok korkutuyor 😂
Kolay gelsin mi denir ne denir bez bırakan bebeler için😅
Teşekkür ederim canım aksine streslenmedim şuanda dün bir bugün 2 dimi🤪🤪🤪

Ama mesela dün altına yapıyordu farkına bile varmıyordu akşama doğru yaparken aaaaaaaa bak diyordu

Bugün tuvalet geldi diyor ama yaptıktan sonra🤣🤣🤣

Birkaç defa da götürüyor yapmadan kalkıp bittiiiiii alkış diyor🤪🤪🤪

Bakalım diğer günler nasıl olacak🤔🤔🤔

Terbiyeli erişteli yeşil mercimek çorbasını çok seviyor benim kızçe galiba. Geçenlerde yapmıştım tabak tabak yemişti. Bugün de uyumadan önce “çok güzelmiş ımmh” diyerek bir tabak bitirdi.
Oyyyyyy yerim o kurabiye canavarınııı🥳🥳🥳🥳

Canım çorba ve kurabiye tarifini isteriz 😄

Canım benim 9glum hemen mama istiyor siknti burda ama denicem bnde zaten bizim kahvalti ogunumiz yok ogle yemegi var direk belki mamayi birakinca kahvakti da eklenir su yumurtayı her çeşit denedim bi türlü sevemedi bu çocuk önüne koyuyorum kendi yesin due yok kahvaltı hiç yok yani ne zormus inat bi çocukla uğraşmak buara sadece makarna pilav bulgur yiyor başka hiç bisey istemiyor
Canım bahçe varsa dışarda yedirmeyi denesen bir kez, evde yemeyen çocuk bahçede yiyor, dikkati dağıldığı için sanırım, balkonda denedim yemiyor 😁

Teşekkür ederim canım aksine streslenmedim şuanda dün bir bugün 2 dimi🤪🤪🤪

Ama mesela dün altına yapıyordu farkına bile varmıyordu akşama doğru yaparken aaaaaaaa bak diyordu

Bugün tuvalet geldi diyor ama yaptıktan sonra🤣🤣🤣

Birkaç defa da götürüyor yapmadan kalkıp bittiiiiii alkış diyor🤪🤪🤪

Bakalım diğer günler nasıl olacak🤔🤔🤔
Harika :KK70: hadi kolay gelsin size inşallah kolayca atlatır minnak bu süreci 😄
Canım çorba ve kurabiye tarifini isteriz 😄

hemmmen
Link paylaşmak yasak değildir umarım.🙈 Ekran görüntüsü almıştım ama linklerde videolar da var daha güzel. Kurabiye buzlukta birkaç ay saklanabiliyormuş da.

bu kurabiye (pudra şekeri olmadığı için normal şeker kullanıyorum. Ceviz, badem, fındık, damla çikolata kullanıyorum.) şeker kullanmadan yapmak istersem de kuru üzüm ve incir doğruyorum hamura)

Bu da çorbanın tarifi

Back