• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Bugün kahvaltıda dereotlu omletin yarısnu yemiş, biraz da peynir.
Uyanınca kıymalı krep börek yaptım ondan da biraz yedi. Kurabiye yedi sonrasında. Şimdi de çilek yiyor 😻
Elindekini bitirince gelip çilek verir misin diyor bayılıyorum😻

Çikolata dışında paket gıda girmez eve dedim ama kaju ve ayçekirdeğini unuttum. Bunlardan da yiyor kızçe. Oturup çekirdek ayıklıyorım ona 😅
Bende paketli gıda vermedim hiç bilmediği için istemiyor görse bile yada babanın annenin diyor🤭 ama kuru yemiş cok seviyor çekirdek ceviz fıstık hergün yer meyve ile arası güzel gün içinde beraber koyuyorum tabağına oyun oynarken yiyor bitince getiriyor tabağını nasıp büyüdüler ya 🥰

Bende paketli gıda vermedim hiç bilmediği için istemiyor görse bile yada babanın annenin diyor🤭 ama kuru yemiş cok seviyor çekirdek ceviz fıstık hergün yer meyve ile arası güzel gün içinde beraber koyuyorum tabağına oyun oynarken yiyor bitince getiriyor tabağını nasıp büyüdüler ya 🥰
Dedeleri çok şaşırmıştı. Kızımla markete gitmişler hiçbir şey istememiş markette 🤣 eskiden tabi bu 😅
Beraber gittiğimizde de ekmek, meyve ve top dışında hir şey istemezdi😅
Zaman farkettmedrn akıp gidiyor. Daha dün gibi agu diyecek, dönecek, emekleyecek diye başında beklediğimiz günler

Burda ni mesajda danino gördülten sonra ben evde denedim meyveli yoğurt vermeyi 😅
Tokken denediğim için galiba çok fazla yemedi ama kötü bir tepki de vermedi😄 yoğurdun içine çilek dilimledim, biraz da rendeledim renkli olsun diye.
abur cubur eline geçerse affetmiyor.Bir ara p oyuna dalmışken çayın yanında bitter çikolata yiyelim dedik geldi elimizden kaptı 4 kare yedi oracıkta 🤦🏻‍♀️ Acı da gelmedi galiba ona.
Bizim eve bitter çikolata dışında paket gıda girmiyor zaten 😅
Kurabiye yapıyorum bir de bayılıyor. Karantina döneminin bana artısı bu oldu galiba kurabiye yapmayı öğrendim 😁
Bazen sütlü tatlılar falan yaparsam veriyorum.
Teşekkür ederimm. Ben de deneyeceğim bunu 😅
Hepsini ağzına alıyor yoksa😅
Canım kemdim yapınca yemiyor illa u kapalı olanı açacak bende onun dışında bisey vermiyorum pek kahvaltı yok hala bizde makarna yaptım 3 4 kaşık yedi biraz da kavun başka bisey yok sabahtan beri

Canım kemdim yapınca yemiyor illa u kapalı olanı açacak bende onun dışında bisey vermiyorum pek kahvaltı yok hala bizde makarna yaptım 3 4 kaşık yedi biraz da kavun başka bisey yok sabahtan beri
Çok uyanıklar ya bu bebekler 😃
İştahsız bebekler elimizi kolumuuzu bağlıyor benimki yine ara ara düzeliyor ama senin gerçekten zorlu 😔
İnşallah büyüdükçe geçer 🙏

Çok uyanıklar ya bu bebekler 😃
İştahsız bebekler elimizi kolumuuzu bağlıyor benimki yine ara ara düzeliyor ama senin gerçekten zorlu 😔
İnşallah büyüdükçe geçer 🙏
Valla canım keşke arada beni de mutlu etse ama yok yani hep sıkıntı stres veriyor oğlum bana:) yemeye yemeye büyüyü:)

Valla canım keşke arada beni de mutlu etse ama yok yani hep sıkıntı stres veriyor oğlum bana:) yemeye yemeye büyüyü:)
Öyle böyle büyüyorlar canım. İşte biz üzülüyoruz kendimizi yıpratıyoruz. Kardeşim de yemezmiş annemlerin de o ara durumu yokmuş bir kutu süt bile alamazdık çaya ekmek banıp yedirirdim diye anlatırdı bize. Kocaman adam oldu gitti.
yine de üzülüyor işte anne yüreği. Şimdi her türlü imkanlar var çeşit çeşit ne istese alabiliriz ama bu sefer de yemiyorlar😊

Selam kızlar oğlum köye geldiğimizden beri temelli bıraktı yemeyi sadece sütlaç ve pilav arada bumbo danino yiyor bana tarif verebilirmisiniz ne yeteceğini sasrdim bide kendi evimde değilim daha da sıkıntı cekiyorum neyi bayıla bayıla yer çocuklarınız yazarmisiniz belki benimkide yer 2 lokma sağlıklı bisey gider karnına:(

Selam kızlar oğlum köye geldiğimizden beri temelli bıraktı yemeyi sadece sütlaç ve pilav arada bumbo danino yiyor bana tarif verebilirmisiniz ne yeteceğini sasrdim bide kendi evimde değilim daha da sıkıntı cekiyorum neyi bayıla bayıla yer çocuklarınız yazarmisiniz belki benimkide yer 2 lokma sağlıklı bisey gider karnına:KK43:
Başka evde zor oluyor alışması. Benimki ayırt etmiyor bir çok şey yazabilirim. Mercimek köftesi ciğer köfte mucver taze ve kuru fasulye nohut gibi elde ne varsa yer. Hiç olmazsa sucuklu tost yapabilirsin bi dene olmadi. Ben arada öğlen yapıyorum. Sucuklu kaşarlı minik bir tost yanına ayranla güzelce yiyor. Eline alıyor geze geze de yiyor.

Başka evde zor oluyor alışması. Benimki ayırt etmiyor bir çok şey yazabilirim. Mercimek köftesi ciğer köfte mucver taze ve kuru fasulye nohut gibi elde ne varsa yer. Hiç olmazsa sucuklu tost yapabilirsin bi dene olmadi. Ben arada öğlen yapıyorum. Sucuklu kaşarlı minik bir tost yanına ayranla güzelce yiyor. Eline alıyor geze geze de yiyor.
[/QUOT
Kofte olan hiç biseyi yemiyor canım ne denedysem yemedi ayranı görüncede yanındakini yemez kasarlili tost yapıyorum onu da yemiyor canım geçen mucver yaptım ilk defa onu da yemedi şimdi muzlu pankek yaptım yemedi 2 tane kasar yedi öğlende 3 kasik pilav gün boyunca bunlar kendi evininde olamayınca da sıkıntı oluyor

Selam kızlar oğlum köye geldiğimizden beri temelli bıraktı yemeyi sadece sütlaç ve pilav arada bumbo danino yiyor bana tarif verebilirmisiniz ne yeteceğini sasrdim bide kendi evimde değilim daha da sıkıntı cekiyorum neyi bayıla bayıla yer çocuklarınız yazarmisiniz belki benimkide yer 2 lokma sağlıklı bisey gider karnına:KK43:
Ortam değişikliği iyice etkildi desene :(
Benimki yoğurtlu çorbaları seviyor. Bugün yeşil mercimekli erişteli terbiyeli çorba yaptım çok güzel yedi.
Sarımsaklı salçalı tavuk çorbasını da seviyor. Şehriyeli tavuk çorbasının sarımsak da eklenmiş hali.
Patates kızartmasını geneld seviyorlar bir de çizgi filmden cips diye öğrendi onu çok hoşuna gidiyor cips yemek.
Kreplerden dürüm yapıyorun bazen içine elde ne varsa koyabilirsin. Peynir, tavuk, kıyma, çikolata, tahin pekmez vs
Çilek ve muz seviyor meyvelerden de.

Ortam değişikliği iyice etkildi desene :KK43:
Benimki yoğurtlu çorbaları seviyor. Bugün yeşil mercimekli erişteli terbiyeli çorba yaptım çok güzel yedi.
Sarımsaklı salçalı tavuk çorbasını da seviyor. Şehriyeli tavuk çorbasının sarımsak da eklenmiş hali.
Patates kızartmasını geneld seviyorlar bir de çizgi filmden cips diye öğrendi onu çok hoşuna gidiyor cips yemek.
Kreplerden dürüm yapıyorun bazen içine elde ne varsa koyabilirsin. Peynir, tavuk, kıyma, çikolata, tahin pekmez vs
Çilek ve muz seviyor meyvelerden de.
Sağol canim benimki tavuk çorbasını da yemiyor tavuğu yemediği için içinde küçük de olsa içmiyor pankek yaptım az az çikolata sürdüm yesin due onu da 2 lokma yedi başka yok bu gece 12 de gidiyoruz evimize inşallah yarından itibaren biraz toparlar:( 300 gr zayiflamisti şimdi ne kadar oldi bilmiyorum 10 düştü kesin

Sağol canim benimki tavuk çorbasını da yemiyor tavuğu yemediği için içinde küçük de olsa içmiyor pankek yaptım az az çikolata sürdüm yesin due onu da 2 lokma yedi başka yok bu gece 12 de gidiyoruz evimize inşallah yarından itibaren biraz toparlar:KK43: 300 gr zayiflamisti şimdi ne kadar oldi bilmiyorum 10 düştü kesin
Canım tavuğu çıtır yap öyle yer
Karpuzu dilimle ver eline
Makarnayı haşla koy tabağa kendi yesin sende yanında yoğurt ver
Kızım peyniri çok sevmez meyve püresi yapıyorum peyniri içine eziyorum öyle yiyor

Şimdilik aklıma gelenler bunlar😊😊😊

Back