- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #54.201
Bugün beni bitirdi ne yemek yedi ne mama içti, öğlen 2 de uyuyan çocuk 4.30 ta yattı bu kez akşam yatmak bilmedi az önce uyudu migren ağrım tuttu
Bugün 12 ye kadar yarım müvcer ile durdu biraz önce de bir iki dilim salatalıj tırtıkladı.
kuru üzüm, hurma, incir, gün kurusu, fındık ve yukaf lapasını blen
tavuk köftesi yaptım bir taneyi bitirebildi
Yanında yoğurt ve kızartma vardı.
Yatarken mi olcuyorsunuz yoksa ayaktayken niKızlar 18 aylık aşısında ebe 83 demişti boyuna yanlış mı ölçüyorlar şimdi evde ben ölçtüm iyice sabitleyerek 85 çıkıyor
Her iki şekilde de ölçtüm 85 86 arası çıkıyorYatarken mi olcuyorsunuz yoksa ayaktayken ni
Allah allah bir sıkıntısı mı var acabaBugün beni bitirdi ne yemek yedi ne mama içti, öğlen 2 de uyuyan çocuk 4.30 ta yattı bu kez akşam yatmak bilmedi az önce uyudu migren ağrım tuttu
MerhabaaSelam kızlar. Bizde bu sıra bol çığlık her şeye itiraz var. Kendi kişiliğini oluşturmaya başlıyor iyice. Sanırım 2 yaş sendrom zimbirtilari başladı. Çağırdığı yere gitmezsem çığlık atıp duruyor kulaklarım agridi artıkSürekli etkinlik yapmakta yorucu. Kitap okuyoruz. Resim çiziyor sonra kollarını karalıyor kinetik kum, gemi yüzdürmece dikkat eğitim seti kitapları derken vakit geçiyor ama çocuk yorulacagina ben yoruluyorum
Bizim ölçülmedi izin vermiyor. Kendimiz ölçerken de farklı farklı çıkıyor sabit durmadığı için. 85/86 civarında diye düşünüyoruzKızlar 18 aylık aşısında ebe 83 demişti boyuna yanlış mı ölçüyorlar şimdi evde ben ölçtüm iyice sabitleyerek 85 çıkıyor
Evet canım anne sütü 6 ay aldı sadece o yüzden mamaya başladıkTesekkurler cevaplar icin
Mamayi anne sutu almadiklari icin mi veriyorsunuz? Ne olur yanlis anlamayin yazdigimi?
Benim kızım da dışarda çok fena yaaaaaaaa sürekli koşuyor önceden arkasına dahi bakmadan koşardı şimdilerde bakıyorSelamlar, nasılsınız?
Dün uzun zaman sonra kızçeyi gezmeye çıkardık. Azmakta ayaklarını suya soktu bayıldı
Kedi, köpek peşinde koşturdu, yaprakları dağıttı, taş toplayıp getirdi bana sürekli
Giderken çok güzel en önden gidiyor, geri dönmüyor ama kucaklamak zorunda kalıyoruz. İmdaat imdaat diye bağırıyor bu sefer de
sabah sadece tahin pekmez yedi, sonrasında kurabiye ve portakal suyu. Şimdi de uyuyor.
Akşama köfte yapacağım öğle yemeğinde ne yapsam diye düşünüyorum.
sizlerde durumlar nasıl?
Akşam yapacağm köfteden ayırıp pişiriyorum ona ama sıkılacak gibi dün de köfte yedi çünküBenim kızım da dışarda çok fena yaaaaaaaa sürekli koşuyor önceden arkasına dahi bakmadan koşardı şimdilerde bakıyor
Ben öğlen genelde çorba filan veriyorum hazırda bir şey yoksa yoğurtla büskiviyi eziyorum öyle yiyor
2 gündür tabak tabak karpuz yiyor havalar sıcak olduğundan çorba içmek istemiyor
Komik bir görüntü en önden bebekler koşuyor arkasında anne babalarBenim kızım da dışarda çok fena yaaaaaaaa sürekli koşuyor önceden arkasına dahi bakmadan koşardı şimdilerde bakıyor
Ben öğlen genelde çorba filan veriyorum hazırda bir şey yoksa yoğurtla büskiviyi eziyorum öyle yiyor
2 gündür tabak tabak karpuz yiyor havalar sıcak olduğundan çorba içmek istemiyor
O durum bizde bir aydir var. Kendi basına vakit geçirmeyi seviyor. Odasına gidip kitap okuyor hayvan seslerini falan taklit ediyor. Bazen mutfağa gidiyor orada takılıyorKzım bugün benle aynı odada vakit geçirmiyor. Ben salondayken bırakıp odasına gidiyor, yatağında kitap okuyor, oyuncaklarını karıştırıyor vs. Ben yanına gidince beni orda bırakıp salona geliyor
Birkaç kere yaşadık bu döngüyü bugün.
Akyaka da mı oturuyorsunuz ne marmaris ne bodrum bence en guzeli akyaka cok özledim oraları azmak yazın cok sinek yapiyo ama yinede o goruntusune deger tekne turu yapsaniz ordekleri görür cok eglenirSelamlar, nasılsınız?
Dün uzun zaman sonra kızçeyi gezmeye çıkardık. Azmakta ayaklarını suya soktu bayıldı
Kedi, köpek peşinde koşturdu, yaprakları dağıttı, taş toplayıp getirdi bana sürekli
Giderken çok güzel en önden gidiyor, geri dönmüyor ama kucaklamak zorunda kalıyoruz. İmdaat imdaat diye bağırıyor bu sefer de
sabah sadece tahin pekmez yedi, sonrasında kurabiye ve portakal suyu. Şimdi de uyuyor.
Akşama köfte yapacağım öğle yemeğinde ne yapsam diye düşünüyorum.
sizlerde durumlar nasıl?
Bireyselleşiyorlar iyiceO durum bizde bir aydir var. Kendi basına vakit geçirmeyi seviyor. Odasına gidip kitap okuyor hayvan seslerini falan taklit ediyor. Bazen mutfağa gidiyor orada takılıyor
Ortaca’da oturuyoruz biz gezmek için gittik Akyaka’ya.Akyaka da mı oturuyorsunuz ne marmaris ne bodrum bence en guzeli akyaka cok özledim oraları azmak yazın cok sinek yapiyo ama yinede o goruntusune deger tekne turu yapsaniz ordekleri görür cok eglenir
Ben Mugla üniversitesinden esimle universiteden tanistik evlendik Canakkale ye yerlestik Akyaka yi cok severim öğrenciyken esimle cok giderdik en buyuk hayallerimden biri kızımla Akyaka ya gitmek bu arada aktif yazmiyorum ama 17eylul 2018 dogumlu bir kizim var yazilanlari takip ediyorum Akyaka yi gorunce dayanamadim yazdim sizeBireyselleşiyorlar iyice
Ortaca’da oturuyoruz biz gezmek için gittik Akyaka’ya.siz nerede oturuyorsunuz?
Ördekleri kıyıdan kenardan gördük hatta bir tanesi saldıracak diyr baya korktuk da
Pandemi nedeniyle kapalıydı her yer (tekne turu vs yapılmıyordu, bütün mekanlar kapalı ve bir hayli bakımsız kalmışlardı. Sezon açılınca düzelir ama)
Bu arada nickinizi aldığınız kitabı çok severim ben de.
Ah mutlaka deneyeceğim gözlemeyiBen Mugla üniversitesinden esimle universiteden tanistik evlendik Canakkale ye yerlestik Akyaka yi cok severim öğrenciyken esimle cok giderdik en buyuk hayallerimden biri kızımla Akyaka ya gitmek bu arada aktif yazmiyorum ama 17eylul 2018 dogumlu bir kizim var yazilanlari takip ediyorum Akyaka yi gorunce dayanamadim yazdim sizeotlu gozleme yemediyseniz Akyaka da orman bolge müdürlüğünün tesisi vardi orda tatmanizi tavsiye ederim Kumral Ada mavi tuna yi cok severim hep bi kızım olursa adini ada oglum olursa tuna koymak istedim ama esimle anlaşamadık İlyada da karar kıldık ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?