2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ayyyyyy canım benim kızım çokkkk cadı yaaaaaaa biraz önce emziği kaybettik allah ım 1 saat ağladı kimse susturamadı

Öğle uykusuna geçmekte direniyor son zamanlarda pilim bitiyor, 9 da uyanıyorsa kaç gibi yatıyor öğlen sizin bebişler
Sabah 8 e dogru uyanıyor normalde bir kaç gündür sıcaklardan 7 de uyandi. Öğle uykusuna 1 de yatar 3 gibi uyanir sonra akşam 9-9.30 arası gece uykusuna.

Ayyyyyy canım benim kızım çokkkk cadı yaaaaaaa biraz önce emziği kaybettik allah ım 1 saat ağladı kimse susturamadı
Bu kızlar mı böyle acaba. Benim kızçe de emziği koltuğun arkasına düştü diye küçük kıyameti koparttı evde. Mutfktaydım aklım çıktı çığlıkları duyunca meğer emzikmiş sorun. İstese gidip alabilirdi oysa

Günaydın herkese, yiyen çocuk nasıl oluyor bilmiyorum Saat beşte 90 CC bir mama içti, kahvaltı yaptıramiyorum bir yudum çay içti, ne versem ağzından çıkarıyor sinirlerim harap oluyor ya

Günaydın herkese, yiyen çocuk nasıl oluyor bilmiyorum Saat beşte 90 CC bir mama içti, kahvaltı yaptıramiyorum bir yudum çay içti, ne versem ağzından çıkarıyor sinirlerim harap oluyor ya
Benimde aynı cabim sabah 210 cc içti dünde aynısı akşama kadar bisey yemedi öğlen k9fte akşam tavuk yaptım yok dün evde kriz yaşadık o ağladı ven ağladım resmen artık işkence oldu bu yemek işi bizmde hc bisey yemiyir gerçketen hiç bisey sabah sebzeli omlet yaptım sadece 1 lokma zorla yedi başka yok tadına bile bakmıyor nasıl gelişecek korkuyorum artık ıyce zeyiflicak gelisemicek dye

Aynı canım anlamıyorum mamayı da içmiyor bu ara, sinirlerim bozuldu, eşimle de geriliyorum oturup ağlıyorum, ben gerilince çocukta huzursuz, ara ara böyle olsa anlayacağım her gün aynı sıkıntı, kilo desen yerinde sayıp duruyor yüzde 50 yi hiç göremedik persentilde

Merhaba sizin alerjiniz vardi sanirim. Alerji cocuklarda istah skntisi yaratiyor diye biliyorum. Bizde agir alerjigiz. Ben takviye kullaniyorum argivit surup biraz istahina etki etti gibi. Doktorunuza sorup kullanbilirsiniz. Bir de mollers omega yida deneyebilirsiniz.

Aklıma gelmiyor değil canım evet alerjik bebeklerde iştahsızlık oluyor acaba ondan mı diyorum Dr a hep belirttim ama herhangi bir takviye vermediler 1 haftadır möllers balık yağı kullanıyorum kendim.

Aklıma gelmiyor değil canım evet alerjik bebeklerde iştahsızlık oluyor acaba ondan mı diyorum Dr a hep belirttim ama herhangi bir takviye vermediler 1 haftadır möllers balık yağı kullanıyorum kendim.
Bize sordugum doktorlar balik yagini hic tavsiye etmediler. Yoksa hemen ben de baslayacaktim. Boyu kac cm sizin oglunuzun? Eylul kacta dogmustu?

Kizlar bebelerinize bugun ne yaptiniz ben de aksam icin bi seyler yapmak istiyorum fikir olmasi acisindan paylasir misiniz?

Bizimde aynısı cabim esinle bizde geriliyoruz sırf bu yemek işi yüzünden ben sınır oldukça evde huzur da olmuyor mamayi içiyor bende içmesin istiyorum sabah kahvaltı yapar belki due eğer öğünler de de yok hadi sabah mama içiyor da yemiyor eğer hiç bir 9gunde mama vermiyorum gene yemiyor biraz önce tartım.10.500 geldi 300 gram vermiş aldı due beklerken

Tesekkurler cevaplar icin
Mamayi anne sutu almadiklari icin mi veriyorsunuz? Ne olur yanlis anlamayin yazdigimi?

Bugün 12 ye kadar yarım müvcer ile durdu biraz önce de bir iki dilim salatalıj tırtıkladı.

kuru üzüm, hurma, incir, gün kurusu, fındık ve yukaf lapasını blen
Kizlar bebelerinize bugun ne yaptiniz ben de aksam icin bi seyler yapmak istiyorum fikir olmasi acisindan paylasir misiniz?
tavuk köftesi yaptım bir taneyi bitirebildi
Yanında yoğurt ve kızartma vardı.

Tesekkurler cevaplar icin
Mamayi anne sutu almadiklari icin mi veriyorsunuz? Ne olur yanlis anlamayin yazdigimi?
Benim kızım hiç emmedi sütüm de kesildi o yüzden canım. Sağarak tadımlık ilk altı ay verebildim sadece. Doğduğundan beri mama kullanıyor o yüzden. Şimdileri akşamları uyumadan önce içiyor sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…