- 7 Ocak 2018
- 27.431
- 79.688
- 598
- 35
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #54.181
Ayyyyyy canım benim kızım çokkkk cadı yaaaaaaa biraz önce emziği kaybettik allah ım 1 saat ağladı kimse susturamadıGece uykuya geçerken zor oldu canım sonra da gece ara ara çığlık c9gliga uyandı depresyona girdi yani ama sabrettim vermedim şimdi daha zor olurdu ıyce bağlanmaya baslamisti çünkü ve artık herşeyin daha çok farkındalar ilk zmanalar agzinda varmış gnu ediyodu uyurken :)
Canım bizde genelde 9 9 buçuk arası uyanıyoruz bazen 10 u buluyor öğle uykusuna 2 gibi yatıyorÖğle uykusuna geçmekte direniyor son zamanlarda pilim bitiyor, 9 da uyanıyorsa kaç gibi yatıyor öğlen sizin bebişler
Sabah 8 e dogru uyanıyor normalde bir kaç gündür sıcaklardan 7 de uyandi. Öğle uykusuna 1 de yatar 3 gibi uyanir sonra akşam 9-9.30 arası gece uykusuna.Öğle uykusuna geçmekte direniyor son zamanlarda pilim bitiyor, 9 da uyanıyorsa kaç gibi yatıyor öğlen sizin bebişler
Bu kızlar mı böyle acaba. Benim kızçe de emziği koltuğun arkasına düştü diye küçük kıyameti koparttı evde. Mutfktaydım aklım çıktı çığlıkları duyunca meğer emzikmiş sorun. İstese gidip alabilirdi oysaAyyyyyy canım benim kızım çokkkk cadı yaaaaaaa biraz önce emziği kaybettik allah ım 1 saat ağladı kimse susturamadı
Sağ olun kızlar cevaplarınız için, seninle uyku düzenimiz aynı nerdeyse canım bu ara bir bozuldu amaSabah 8 e dogru uyanıyor normalde bir kaç gündür sıcaklardan 7 de uyandi. Öğle uykusuna 1 de yatar 3 gibi uyanir sonra akşam 9-9.30 arası gece uykusuna.
Fark olmaz mi canim ben 81 olciyorum kizim 83 qralarinda ebat farki var. Bence seninki %25in ustunde hic kafana takmaAynıyla canım fark yok 83 bizimde
Benimde aynı cabim sabah 210 cc içti dünde aynısı akşama kadar bisey yemedi öğlen k9fte akşam tavuk yaptım yok dün evde kriz yaşadık o ağladı ven ağladım resmen artık işkence oldu bu yemek işi bizmde hc bisey yemiyir gerçketen hiç bisey sabah sebzeli omlet yaptım sadece 1 lokma zorla yedi başka yok tadına bile bakmıyor nasıl gelişecek korkuyorum artık ıyce zeyiflicak gelisemicek dyeGünaydın herkese, yiyen çocuk nasıl oluyor bilmiyorumSaat beşte 90 CC bir mama içti, kahvaltı yaptıramiyorum bir yudum çay içti, ne versem ağzından çıkarıyor sinirlerim harap oluyor ya
Aynı canım anlamıyorum mamayı da içmiyor bu ara, sinirlerim bozuldu, eşimle de geriliyorum oturup ağlıyorum, ben gerilince çocukta huzursuz, ara ara böyle olsa anlayacağım her gün aynı sıkıntı, kilo desen yerinde sayıp duruyor yüzde 50 yi hiç göremedik persentildeBenimde aynı cabim sabah 210 cc içti dünde aynısı akşama kadar bisey yemedi öğlen k9fte akşam tavuk yaptım yok dün evde kriz yaşadık o ağladı ven ağladım resmen artık işkence oldu bu yemek işi bizmde hc bisey yemiyir gerçketen hiç bisey sabah sebzeli omlet yaptım sadece 1 lokma zorla yedi başka yok tadına bile bakmıyor nasıl gelişecek korkuyorum artık ıyce zeyiflicak gelisemicek dye
Merhaba sizin alerjiniz vardi sanirim. Alerji cocuklarda istah skntisi yaratiyor diye biliyorum. Bizde agir alerjigiz. Ben takviye kullaniyorum argivit surup biraz istahina etki etti gibi. Doktorunuza sorup kullanbilirsiniz. Bir de mollers omega yida deneyebilirsiniz.Aynı canım anlamıyorum mamayı da içmiyor bu ara, sinirlerim bozuldu, eşimle de geriliyorum oturup ağlıyorum, ben gerilince çocukta huzursuz, ara ara böyle olsa anlayacağım her gün aynı sıkıntı, kilo desen yerinde sayıp duruyor yüzde 50 yi hiç göremedik persentilde
Aklıma gelmiyor değil canım evet alerjik bebeklerde iştahsızlık oluyor acaba ondan mı diyorum Dr a hep belirttim ama herhangi bir takviye vermediler 1 haftadır möllers balık yağı kullanıyorum kendim.Merhaba sizin alerjiniz vardi sanirim. Alerji cocuklarda istah skntisi yaratiyor diye biliyorum. Bizde agir alerjigiz. Ben takviye kullaniyorum argivit surup biraz istahina etki etti gibi. Doktorunuza sorup kullanbilirsiniz. Bir de mollers omega yida deneyebilirsiniz.
Bize sordugum doktorlar balik yagini hic tavsiye etmediler. Yoksa hemen ben de baslayacaktim. Boyu kac cm sizin oglunuzun? Eylul kacta dogmustu?Aklıma gelmiyor değil canım evet alerjik bebeklerde iştahsızlık oluyor acaba ondan mı diyorum Dr a hep belirttim ama herhangi bir takviye vermediler 1 haftadır möllers balık yağı kullanıyorum kendim.
29 Eylül doğumluyuz 83 cmBize sordugum doktorlar balik yagini hic tavsiye etmediler. Yoksa hemen ben de baslayacaktim. Boyu kac cm sizin oglunuzun? Eylul kacta dogmustu?
Bizimde aynısı cabim esinle bizde geriliyoruz sırf bu yemek işi yüzünden ben sınır oldukça evde huzur da olmuyor mamayi içiyor bende içmesin istiyorum sabah kahvaltı yapar belki due eğer öğünler de de yok hadi sabah mama içiyor da yemiyor eğer hiç bir 9gunde mama vermiyorum gene yemiyor biraz önce tartım.10.500 geldi 300 gram vermiş aldı due beklerkenAynı canım anlamıyorum mamayı da içmiyor bu ara, sinirlerim bozuldu, eşimle de geriliyorum oturup ağlıyorum, ben gerilince çocukta huzursuz, ara ara böyle olsa anlayacağım her gün aynı sıkıntı, kilo desen yerinde sayıp duruyor yüzde 50 yi hiç göremedik persentilde
Öğlen kıymalı makarna yaptım canım akşama da yoğurt çorbası yapmayı düşünüyorumKizlar bebelerinize bugun ne yaptiniz ben de aksam icin bi seyler yapmak istiyorum fikir olmasi acisindan paylasir misiniz?
Aynı canım kiloları, mama dediğin gibi bir sabah içiyor bütün gün yine bişey yemiyor, ben de yoğurt çorbası yaptım, yanına da minik köfte pişirdim.Öğlen kıymalı makarna yaptım canım akşama da yoğurt çorbası yapmayı düşünüyorum
Günaydın herkese, yiyen çocuk nasıl oluyor bilmiyorumSaat beşte 90 CC bir mama içti, kahvaltı yaptıramiyorum bir yudum çay içti, ne versem ağzından çıkarıyor sinirlerim harap oluyor ya
tavuk köftesi yaptım bir taneyi bitirebildiKizlar bebelerinize bugun ne yaptiniz ben de aksam icin bi seyler yapmak istiyorum fikir olmasi acisindan paylasir misiniz?
Benim kızım hiç emmedi sütüm de kesildi o yüzden canım. Sağarak tadımlık ilk altı ay verebildim sadece. Doğduğundan beri mama kullanıyor o yüzden. Şimdileri akşamları uyumadan önce içiyor sadeceTesekkurler cevaplar icin
Mamayi anne sutu almadiklari icin mi veriyorsunuz? Ne olur yanlis anlamayin yazdigimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?