- 8 Aralık 2018
- 97
- 277
- 93
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #54.221
Insallah☺Çanakkale merkezi cok güzel de biz Çan ilcesindeyiz belki duymamissinizdir eşimle tanistigimizda çanakkale nin kisaltmasi mi demistimdeniz olmadigi icin 27 yasima kadar istanbul da yasadigim icin cok zor oldu alışmam hala garipsiyorum zaman zaman ama trafik kalabalik yok o yönü güzel her yer birbirine yakin kızımın ismi de güzel ama yasli teyzeler hep ilayda anlıyor okulda karisir diye zorlanmasin diye bi de duru ekledik yanina muğla cok güzel bir sehir cok şanslısınız tatil yörelerinin hepsine yakinsiniz salgin sonrası bol bol gezersiniz kızınız icin cok güzel hiç eve girmek istemez
Inşallah bitse de rahatlasak hepimiz
Ah şu pandemi dönemi bitse de birDaha yeni geldik sayılır buraya ama tanımaya fırsat bile bulamadan pandemi başgösterdi
Bizde 2 gündğr kahvaltıda yumurta yemek istemiyor bende zorlamıyorum havalar sıcak ya ondan herhaldeGünaydınn
Kahvaltıyı yeni yapabildik bugün.
Yeşil soğanlı omlet yapmıştım uzun zaman sonra güzel güzel yedi, benim gözlerim yaşlı
Akşama balık vereceğim öğleyi düşüneceğim ama bir yandan da zaten öğlen olmuş
Yeşil zeytini çok seviyor olmalıBizde 2 gündğr kahvaltıda yumurta yemek istemiyor bende zorlamıyorum havalar sıcak ya ondan herhalde
Kahvaltımız 1 dilim karpuz,,, küçük bir kase balık kraker,,,15 yeşil zeytin
Afiyet olsun miniğe. Ben de peynirli omlet yapmıştım ama bugun cani istemedi salatalık domates peynir ekmek reçel yedi. Öğlen erişte yapicam bir de erik yer atıştırmalık. Akşama tavuk sote bulgur pilavı yanına yoğurt ya da ayran.Günaydınn
Kahvaltıyı yeni yapabildik bugün.
Yeşil soğanlı omlet yapmıştım uzun zaman sonra güzel güzel yedi, benim gözlerim yaşlı
Akşama balık vereceğim öğleyi düşüneceğim ama bir yandan da zaten öğlen olmuş
Evet canım benim kızım ım tam bir zeytin hastası sofrada zeytinden başka birşey yemek istemiyor,,,Yeşil zeytini çok seviyor olmalıBiz almayı bıraktık onu zeytinden başka bir şey yemiyor diye zeytini kendiniz mi yapıyorsunuz alıyor musunuz?
Uzun zamandır yumurta yemiyordu benimki de çok sevindim bugün soğanlıyo yemesine
Ayyyyy benim kızım tam da bana çekmiş bayılırım yeşil eriği tuza banıp banıp yemeyeAfiyet olsun miniğe. Ben de peynirli omlet yapmıştım ama bugun cani istemedi salatalık domates peynir ekmek reçel yedi. Öğlen erişte yapicam bir de erik yer atıştırmalık. Akşama tavuk sote bulgur pilavı yanına yoğurt ya da ayran.
TeşekkürlerAfiyet olsun miniğe. Ben de peynirli omlet yapmıştım ama bugun cani istemedi salatalık domates peynir ekmek reçel yedi. Öğlen erişte yapicam bir de erik yer atıştırmalık. Akşama tavuk sote bulgur pilavı yanına yoğurt ya da ayran.
Anneanne zeytini mis gibiEvet canım benim kızım ım tam bir zeytin hastası sofrada zeytinden başka birşey yemek istemiyor,,,
Annem yapıyor zeytini
Şimdi 2 tane tavuk köfte küçük
Bir kase yoğurt yedi yatacak
Akşama da kısır yapıcam acılı ekşili yeriz
Çok uyanıklar çokAyyyyy benim kızım tam da bana çekmiş bayılırım yeşil eriği tuza banıp banıp yemeye
Elimde erik kasesi görür görmez koşuyor oturup yiyor bir de bakıyor tabakta az kalmış hepsini eline dolduruyor bitti deyip bana vermiyor kendi yiyor
Canım bende başında bekliyorum ısırıyor bayağı bi küçülünce ben alıyorum elindenEriği nasıl veriyorsunuz?
Bir iki kere denedik sadece. Kırmızı erik geçen sene çok severdi yerdi ama onlar büyük oluyor baya. Yeşiller biraz küçük bazen hepsini ağzına tıkıyor boğazına kaçacak diye korkuyorum.
erik verince başında dikiliyoruz ama yine de tedirgin oluyorum ben heran yutmaya çalışacakmış gibi
Tamam canım teşekkür ederimCanım bende başında bekliyorum ısırıyor bayağı bi küçülünce ben alıyorum elinden
Canım benim kızım pilav sevmiyor yediremiyorum abur cubura gelirsek ben vermemeye çalılıyorum ama evde büyük ablamızdan illaki görüp istiyor artık buzdolabını açabiliyor gidip alıp kendi yiyorSelam kızlar baya konuşmuşsunuz anca okuyabildim bizde köye geldik dedimize oğlum burda baya stres attı gezmektenyemek hala aynı öğlen bulgur yedi akşam tavuk yaptım yemedi bulgur verdim yedi ne acayip çocuk yatmadan önce de sütlaç yesi uyudu başka da bisey yok aralarda danino yedi bide abur cuburdan iyidir yine due veriyorum sizler veriyomisunuz
Yeşil sert sulu erik veriyorum onu seviyor çünkü yumuşak olunca beğenmiyor. Çekirdeğine kadar ısıra ısıra yiyor çekirdeğe gelince bırakıyor. Basinda duruyorum yine. Bi kere çekirdeği de kirmaya calisti ilk yediginde anlattım bak burası çöp yenmez diye şimdi her isiriktan sonra bakıyor çekirdek gözükünce bırakıyorEriği nasıl veriyorsunuz?
Bir iki kere denedik sadece. Kırmızı erik geçen sene çok severdi yerdi ama onlar büyük oluyor baya. Yeşiller biraz küçük bazen hepsini ağzına tıkıyor boğazına kaçacak diye korkuyorum.
erik verince başında dikiliyoruz ama yine de tedirgin oluyorum ben heran yutmaya çalışacakmış gibi
Ben çikolata daha vermedim. Çubuk kraker bir de eti bumbo yiyor. Çikolata yerine zuber kids atıştırmalık alıyorum. Evde kendim daha çok yapıyorum kurabiye sütlü tatlı pogaca falan. Meyveli yoğurt yerine evde meyveleri yogurtla karıştırıp veriyorum. Kup kup doğruyorum içine değişik oluyor.Selam kızlar baya konuşmuşsunuz anca okuyabildim bizde köye geldik dedimize oğlum burda baya stres attı gezmektenyemek hala aynı öğlen bulgur yedi akşam tavuk yaptım yemedi bulgur verdim yedi ne acayip çocuk yatmadan önce de sütlaç yesi uyudu başka da bisey yok aralarda danino yedi bide abur cuburdan iyidir yine due veriyorum sizler veriyomisunuz
Aynen canım.bnde vermiyorum abur cubur eti bumbo yiyor bide danino başka yok biz deBen çikolata daha vermedim. Çubuk kraker bir de eti bumbo yiyor. Çikolata yerine zuber kids atıştırmalık alıyorum. Evde kendim daha çok yapıyorum kurabiye sütlü tatlı pogaca falan. Meyveli yoğurt yerine evde meyveleri yogurtla karıştırıp veriyorum. Kup kup doğruyorum içine değişik oluyor.
Normal canım benimde ablamın kızı geldiğinde öyle oluyor o gün için yapacak bişeyim olmuyor benimde eğer günler vermiyorumCanım benim kızım pilav sevmiyor yediremiyorum abur cubura gelirsek ben vermemeye çalılıyorum ama evde büyük ablamızdan illaki görüp istiyor artık buzdolabını açabiliyor gidip alıp kendi yiyor
Burda ni mesajda danino gördülten sonra ben evde denedim meyveli yoğurt vermeyiSelam kızlar baya konuşmuşsunuz anca okuyabildim bizde köye geldik dedimize oğlum burda baya stres attı gezmektenyemek hala aynı öğlen bulgur yedi akşam tavuk yaptım yemedi bulgur verdim yedi ne acayip çocuk yatmadan önce de sütlaç yesi uyudu başka da bisey yok aralarda danino yedi bide abur cuburdan iyidir yine due veriyorum sizler veriyomisunuz
Teşekkür ederimm. Ben de deneyeceğim bunuYeşil sert sulu erik veriyorum onu seviyor çünkü yumuşak olunca beğenmiyor. Çekirdeğine kadar ısıra ısıra yiyor çekirdeğe gelince bırakıyor. Basinda duruyorum yine. Bi kere çekirdeği de kirmaya calisti ilk yediginde anlattım bak burası çöp yenmez diye şimdi her isiriktan sonra bakıyor çekirdek gözükünce bırakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?