2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Insallah☺Çanakkale merkezi cok güzel de biz Çan ilcesindeyiz belki duymamissinizdir eşimle tanistigimizda çanakkale nin kisaltmasi mi demistim deniz olmadigi icin 27 yasima kadar istanbul da yasadigim icin cok zor oldu alışmam hala garipsiyorum zaman zaman ama trafik kalabalik yok o yönü güzel her yer birbirine yakin kızımın ismi de güzel ama yasli teyzeler hep ilayda anlıyor okulda karisir diye zorlanmasin diye bi de duru ekledik yanina muğla cok güzel bir sehir cok şanslısınız tatil yörelerinin hepsine yakinsiniz salgin sonrası bol bol gezersiniz kızınız icin cok güzel hiç eve girmek istemez

Ah şu pandemi dönemi bitse de bir Daha yeni geldik sayılır buraya ama tanımaya fırsat bile bulamadan pandemi başgösterdi

Günaydınn
Kahvaltıyı yeni yapabildik bugün.
Yeşil soğanlı omlet yapmıştım uzun zaman sonra güzel güzel yedi, benim gözlerim yaşlı
Akşama balık vereceğim öğleyi düşüneceğim ama bir yandan da zaten öğlen olmuş

Bizde 2 gündğr kahvaltıda yumurta yemek istemiyor bende zorlamıyorum havalar sıcak ya ondan herhalde

Kahvaltımız 1 dilim karpuz,,, küçük bir kase balık kraker,,,15 yeşil zeytin

Bizde 2 gündğr kahvaltıda yumurta yemek istemiyor bende zorlamıyorum havalar sıcak ya ondan herhalde

Kahvaltımız 1 dilim karpuz,,, küçük bir kase balık kraker,,,15 yeşil zeytin
Yeşil zeytini çok seviyor olmalı Biz almayı bıraktık onu zeytinden başka bir şey yemiyor diye zeytini kendiniz mi yapıyorsunuz alıyor musunuz?
Uzun zamandır yumurta yemiyordu benimki de çok sevindim bugün soğanlıyo yemesine

Afiyet olsun miniğe. Ben de peynirli omlet yapmıştım ama bugun cani istemedi salatalık domates peynir ekmek reçel yedi. Öğlen erişte yapicam bir de erik yer atıştırmalık. Akşama tavuk sote bulgur pilavı yanına yoğurt ya da ayran.

Evet canım benim kızım ım tam bir zeytin hastası sofrada zeytinden başka birşey yemek istemiyor,,,

Annem yapıyor zeytini

Şimdi 2 tane tavuk köfte küçük
Bir kase yoğurt yedi yatacak

Akşama da kısır yapıcam acılı ekşili yeriz

Ayyyyy benim kızım tam da bana çekmiş bayılırım yeşil eriği tuza banıp banıp yemeye
Elimde erik kasesi görür görmez koşuyor oturup yiyor bir de bakıyor tabakta az kalmış hepsini eline dolduruyor bitti deyip bana vermiyor kendi yiyor

Teşekkürler
Ne zamandır erişte yapmıyorum uyanınca ben de erişte yapayım, sever

Anneanne zeytini mis gibi
Seneye ben de deneyeceğim bu zeytin işini garantiye almak için anneme de yaptıracağım

Çok uyanıklar çok

Eriği nasıl veriyorsunuz?
Bir iki kere denedik sadece. Kırmızı erik geçen sene çok severdi yerdi ama onlar büyük oluyor baya. Yeşiller biraz küçük bazen hepsini ağzına tıkıyor boğazına kaçacak diye korkuyorum.
erik verince başında dikiliyoruz ama yine de tedirgin oluyorum ben heran yutmaya çalışacakmış gibi

Canım bende başında bekliyorum ısırıyor bayağı bi küçülünce ben alıyorum elinden

Selam kızlar baya konuşmuşsunuz anca okuyabildim bizde köye geldik dedimize oğlum burda baya stres attı gezmekten yemek hala aynı öğlen bulgur yedi akşam tavuk yaptım yemedi bulgur verdim yedi ne acayip çocuk yatmadan önce de sütlaç yesi uyudu başka da bisey yok aralarda danino yedi bide abur cuburdan iyidir yine due veriyorum sizler veriyomisunuz

Canım benim kızım pilav sevmiyor yediremiyorum abur cubura gelirsek ben vermemeye çalılıyorum ama evde büyük ablamızdan illaki görüp istiyor artık buzdolabını açabiliyor gidip alıp kendi yiyor

Yeşil sert sulu erik veriyorum onu seviyor çünkü yumuşak olunca beğenmiyor. Çekirdeğine kadar ısıra ısıra yiyor çekirdeğe gelince bırakıyor. Basinda duruyorum yine. Bi kere çekirdeği de kirmaya calisti ilk yediginde anlattım bak burası çöp yenmez diye şimdi her isiriktan sonra bakıyor çekirdek gözükünce bırakıyor

Ben çikolata daha vermedim. Çubuk kraker bir de eti bumbo yiyor. Çikolata yerine zuber kids atıştırmalık alıyorum. Evde kendim daha çok yapıyorum kurabiye sütlü tatlı pogaca falan. Meyveli yoğurt yerine evde meyveleri yogurtla karıştırıp veriyorum. Kup kup doğruyorum içine değişik oluyor.

Aynen canım.bnde vermiyorum abur cubur eti bumbo yiyor bide danino başka yok biz de

Canım benim kızım pilav sevmiyor yediremiyorum abur cubura gelirsek ben vermemeye çalılıyorum ama evde büyük ablamızdan illaki görüp istiyor artık buzdolabını açabiliyor gidip alıp kendi yiyor
Normal canım benimde ablamın kızı geldiğinde öyle oluyor o gün için yapacak bişeyim olmuyor benimde eğer günler vermiyorum

Burda ni mesajda danino gördülten sonra ben evde denedim meyveli yoğurt vermeyi
Tokken denediğim için galiba çok fazla yemedi ama kötü bir tepki de vermedi yoğurdun içine çilek dilimledim, biraz da rendeledim renkli olsun diye.
abur cubur eline geçerse affetmiyor.Bir ara p oyuna dalmışken çayın yanında bitter çikolata yiyelim dedik geldi elimizden kaptı 4 kare yedi oracıkta Acı da gelmedi galiba ona.
Bizim eve bitter çikolata dışında paket gıda girmiyor zaten
Kurabiye yapıyorum bir de bayılıyor. Karantina döneminin bana artısı bu oldu galiba kurabiye yapmayı öğrendim
Bazen sütlü tatlılar falan yaparsam veriyorum. Teşekkür ederimm. Ben de deneyeceğim bunu
Hepsini ağzına alıyor yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…