• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Maşallah
Benim küçük olan kızım bicirigim oda bir iki adım atıp düşüyor ama diğeri halen bırakmıyor ellerini tutuna tutuna gidiyor
Çok temkinliler canım,,, şimdi arkadaşa geldim onun da 2 yaşında oğlu var ona vuruyor elindekileri alıyor çok cazgır yaaaaaaa🤪🤪🤪

Domates, süt, bal, yumurta beyazı vb vermeye başladınız mı?

Mama sandalyesinde tutamıyoruz artık. Ayağa kalkıp gitmeye çalışıyor sürekli. Otursa biraZ bir şeyler yiyecek ama yok. 🤦🏻‍♀️
Her gün ne yapsam diye düşünüyorum sonra kızım yemiyor 🤭

Mama sandalyesinde tutamıyoruz artık. Ayağa kalkıp gitmeye çalışıyor sürekli. Otursa biraZ bir şeyler yiyecek ama yok. 🤦🏻‍♀️
yumurta beyazina başladım yeni bugün 2. gun yine 3 gun kuraliyla gidiyorum. Domates veriyorum zaten. Daha bal denemedim

benim oğlum yine alerji oldu neden olduğunu da bilmiyoruz valla fenalardayım bu aralar ne yapacağımı şaşırdım 😔

yumurta beyazina başladım yeni bugün 2. gun yine 3 gun kuraliyla gidiyorum. Domates veriyorum zaten. Daha bal denemedim
Teşekkür ederimm. Çok tereddütteyim ben de.
benim oğlum yine alerji oldu neden olduğunu da bilmiyoruz valla fenalardayım bu aralar ne yapacağımı şaşırdım 😔
Geçmş olsunn 😔 alerji durumlrı çok zor, ne yapacaksınız peki

Back