- 28 Ağustos 2018
- 1.279
- 1.343
- 133
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #52.181
ya şeftaliden şüpheleniyorum daha önce de vermiştim ama bu aralar onu verdim değişik olarak bir de biraz et yedi inek eti yapar mı bilemiyorum. kaşarı denedik onu sevdi diye omlete katıyordum iki günde birYeni denediğiniz bir şey mi oldu acaba
Ne gibi bir tepki verdi canım?ya şeftaliden şüpheleniyorum daha önce de vermiştim ama bu aralar onu verdim değişik olarak bir de biraz et yedi inek eti yapar mı bilemiyorum. kaşarı denedik onu sevdi diye omlete katıyordum iki günde birne güzel de iştahı açılmıştı
Oyy inşallah yoluna girer he rşeyteşekkür ederim canım deneme yanılma yapacaksın dedi doktorbir de damla verdi
vücudunda döküntü çıktı gözlerine saldırdı kaşımaya başladı canımNe gibi bir tepki verdi canım?
Ben 1 aydır falan yumurta beyazını veriyorum hatta sarısını yemeyen kızım beyazı yiyor şimdilik bir sıkıntı yok annemin bahçesinden de çiğ domates vermeye başladım daha önce sadece yemeklerin içinde pişmiş vermiştim alerjik bir bebek olmadığı için cesaret ettim aslında bal ve sütü 1 yaş sonrasına bıraktım zaten yaşımıza 1 ay kaldıDomates, süt, bal, yumurta beyazı vb vermeye başladınız mı?
Mama sandalyesinde tutamıyoruz artık. Ayağa kalkıp gitmeye çalışıyor sürekli. Otursa biraZ bir şeyler yiyecek ama yok.
Her gün ne yapsam diye düşünüyorum sonra kızım yemiyor
Geçmiş olsun Bizim de geçen haftalarda vücudunda döküntü oldu isilik gibi ama geçmedi doktor enfeksiyon vs olabilir dedi kan almak istedi ama yaptıramadık 1 haftada geçti alerjiden şüphelenmedivücudunda döküntü çıktı gözlerine saldırdı kaşımaya başladı canım
Pişmiş domates verdim pankeklerde de yumurtayı ayırmamaya başladım ama bala cesaret edemem galiba .mama sandalyesi araba koltuğuna oturmak istemiyor bizimki de 4-5 adım atıp düşüyor ama çok uğraşıyor.sürekli giyinmek istiyor ne bulursa getirip çığlığı basıyor giydirtiyor.ayakkabılarını hiç çıkarttırmıyor her istediğini bağıra çağıra yaptırıyor çok agrasif istediği olmayınca kızıyor.bu yaşta bu sinir hiç normal gelmiyor ne yapacağım bilmiyorum .Domates, süt, bal, yumurta beyazı vb vermeye başladınız mı?
Mama sandalyesinde tutamıyoruz artık. Ayağa kalkıp gitmeye çalışıyor sürekli. Otursa biraZ bir şeyler yiyecek ama yok.
Her gün ne yapsam diye düşünüyorum sonra kızım yemiyor
bize direkt alerji dedi yaklaşık on gündür var belirli yerlerinde isiliğe de benziyor ama geçmiyor bir türlüGeçmiş olsun Bizim de geçen haftalarda vücudunda döküntü oldu isilik gibi ama geçmedi doktor enfeksiyon vs olabilir dedi kan almak istedi ama yaptıramadık 1 haftada geçti alerjiden şüphelenmedi
Teşekkür ederim canım.Ben 1 aydır falan yumurta beyazını veriyorum hatta sarısını yemeyen kızım beyazı yiyor şimdilik bir sıkıntı yok annemin bahçesinden de çiğ domates vermeye başladım daha önce sadece yemeklerin içinde pişmiş vermiştim alerjik bir bebek olmadığı için cesaret ettim aslında bal ve sütü 1 yaş sonrasına bıraktım zaten yaşımıza 1 ay kaldı
Bu arada benim kızımda çok hareketli hiç bir an durmak bilmiyor meyve yiyor sürekli elinde gezerek
Teşekkür ederimm. Sadece kitaplarına bakarken oturuyor gün içinde sürekli ayakta. Mama sandalyesinde bir iki dakika sonra sarkmaya, ayağa kalkmaya başlıyor bir şey yediremiyoruz. Tabağını önüne bırakıyorum o mıncıklarken yediriyorum anca birkaç lokma. Evde sadece zıbın ile duruyor ama ı bile fazla geliyor, çekiştiriyor sürekliPişmiş domates verdim pankeklerde de yumurtayı ayırmamaya başladım ama bala cesaret edemem galiba .mama sandalyesi araba koltuğuna oturmak istemiyor bizimki de 4-5 adım atıp düşüyor ama çok uğraşıyor.sürekli giyinmek istiyor ne bulursa getirip çığlığı basıyor giydirtiyor.ayakkabılarını hiç çıkarttırmıyor her istediğini bağıra çağıra yaptırıyor çok agrasif istediği olmayınca kızıyor.bu yaşta bu sinir hiç normal gelmiyor ne yapacağım bilmiyorum .
Birkaç gündür günde tek uyku uyumaya başladı kızım, sizde durumlar nasıl?
Normalde sabah 9 gibi güne başlar 11:30 ve 15:00/16:00 gibi ikinci uykusunu uyurdu. Dört gündür falan ikinci uykuyu uyumuyor. Çok da neşesi yerinde ve hareketli aynı zamanda.
Pilav ve ana yemek bi tabak yogurt ayrica bi tabak yiyor.
Uyuyamadıklarında çok mızmkz oluyorlarbenimki de nerdeyse 1 aydır tek uyku yapıyor öğlene doğru ilk uykuyu uyuyor 12.30 falan kalkıyor daha uyumuyor 5 gibi falan biraz mızırdanmaya başlıyor o zamanda uyutmuyorum uyanıyor akşam uyumuyor bu sefer oyalıyoruz gece uyuyor ama erken yatıyor 7.30 da yatakta oluyor. 12.30 uyuyup 2 de kalktığı da oluyor ama ben eğer 12.30 1 kalkarsa 2. uykuya yatıracağım uyku sinyali almasam da denicem ama uyumyacaksa asla uyumuyor ağlıyor
Bende her zaman vermiyorum öyle ama verince de yiyor bizde hayır yok hiçbir yemeğeben daha hiç pilav ve ana yemek bir arada pek vermedim nadiren ki onda da ikisini bitirmiyor yarı yarı yiyor bu ara zaten normal yemeği bile bir tabak bitirmiyor. Dün öğlen mercimek çorbası yedi uyumuştu uyanınca 2.30 gibi 6 da da muhallebi yaptım meyve kattım güzel yedi sonra da uyudu 7.30 da yemek vermedim dün. Bugün bezelye yiyecek öğlen kıymalı yanına pilavda yaptırsa mıydım ya da akşam yapayım pilav yanına öyle yesin seviyor zaten
Benim kızda 11 aylık değişik bir şey yedirmedim ama yanakları,boynu,ensesi,kolları derken göbek-bacak kırmızı benek doldubize direkt alerji dedi yaklaşık on gündür var belirli yerlerinde isiliğe de benziyor ama geçmiyor bir türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?