- 7 Haziran 2011
- 21.762
- 33.183
- 798
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #52.161
Pilav ve ana yemek bi tabak yogurt ayrica bi tabak yiyor.Canım 1 tabak derken mesela yoğurt pilav ve ana yemekten mi bir tabak yoksa hepsini birleştirip mi veriyorsun
Anladım canım maşallah paşayaPilav ve ana yemek bi tabak yogurt ayrica bi tabak yiyor.
O kadar yemek anca günlük enerjisine yetiyor daha 10 kilo yoktu en son tartildigimizdaAnladım canım maşallah paşaya
Olsun canım yesin de kilo almasın boyu yeterliyse sıkıntı yok benceO kadar yemek anca günlük enerjisine yetiyor daha 10 kilo yoktu en son tartildigimizda
Boyu iyi zaten yürümeyi de ogrendi ya uyanik kalınca her yeri gezme meraklısı oldu elimden tutup oda oda gezdiriyor kendiniOlsun canım yesin de kilo almasın boyu yeterliyse sıkıntı yok bence
Ailenle birlikte nice mutlu yıllaraHey gidi günler
Doğururken o anın hemen bitmesini ve gelecek seneye hemen zıplamak istemiştim
Bugün yani 15 Ağustos ta evlilik Yok dönümüz 6 yıl geçti yaşlanıyorum yaaa
Seninde doğum günün kutlu olsun canımBenim de bugün doğumgünüm❤❤❤
Size de nice senelere canım
Artık kilo alımı çok olmaz canım hatta verebilir bile,,,, ayyyyy ne güzelBoyu iyi zaten yürümeyi de ogrendi ya uyanik kalınca her yeri gezme meraklısı oldu elimden tutup oda oda gezdiriyor kendini
Sağol canım teşekkürlerSeninde doğum günün kutlu olsun canım
Yurumeye başladımı seninkiArtık kilo alımı çok olmaz canım hatta verebilir bile,,,, ayyyyy ne güzel ❤❤❤
Yok canım daha 4 adım filan atıyor sonra düşüyor seninkiler nasılYurumeye başladımı seninki
MaşallahYok canım daha 4 adım filan atıyor sonra düşüyor seninkiler nasıl
Çok temkinliler canım,,, şimdi arkadaşa geldim onun da 2 yaşında oğlu var ona vuruyor elindekileri alıyor çok cazgır yaaaaaaaMaşallah
Benim küçük olan kızım bicirigim oda bir iki adım atıp düşüyor ama diğeri halen bırakmıyor ellerini tutuna tutuna gidiyor
Ahahh düşünemiyorummmmTek çocuk hiç çocuk ya
Ben küçüğü uyuyorum büyük odaya girip rınn rıın diye araba sürüyor
yumurta beyazina başladım yeni bugün 2. gun yine 3 gun kuraliyla gidiyorum. Domates veriyorum zaten. Daha bal denemedimDomates, süt, bal, yumurta beyazı vb vermeye başladınız mı?
Mama sandalyesinde tutamıyoruz artık. Ayağa kalkıp gitmeye çalışıyor sürekli. Otursa biraZ bir şeyler yiyecek ama yok.
Her gün ne yapsam diye düşünüyorum sonra kızım yemiyor
benim oğlum yine alerji oldu neden olduğunu da bilmiyoruz valla fenalardayım bu aralar ne yapacağımı şaşırdımDomates, süt, bal, yumurta beyazı vb vermeye başladınız mı?
Mama sandalyesinde tutamıyoruz artık. Ayağa kalkıp gitmeye çalışıyor sürekli. Otursa biraZ bir şeyler yiyecek ama yok.
Her gün ne yapsam diye düşünüyorum sonra kızım yemiyor
Teşekkür ederimm. Çok tereddütteyim ben de.yumurta beyazina başladım yeni bugün 2. gun yine 3 gun kuraliyla gidiyorum. Domates veriyorum zaten. Daha bal denemedim
Geçmş olsunnbenim oğlum yine alerji oldu neden olduğunu da bilmiyoruz valla fenalardayım bu aralar ne yapacağımı şaşırdım
Yeni denediğiniz bir şey mi oldu acababenim oğlum yine alerji oldu neden olduğunu da bilmiyoruz valla fenalardayım bu aralar ne yapacağımı şaşırdım
teşekkür ederim canım deneme yanılma yapacaksın dedi doktorTeşekkür ederimm. Çok tereddütteyim ben de.
Geçmş olsunnalerji durumlrı çok zor, ne yapacaksınız peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?