- 7 Ocak 2018
- 27.431
- 79.688
- 598
- 35
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #52.141
Benim de bugün doğumgünümHey gidi günler
Doğururken o anın hemen bitmesini ve gelecek seneye hemen zıplamak istemiştim
Bugün yani 15 Ağustos ta evlilik Yok dönümüz 6 yıl geçti yaşlanıyorum yaaa
benim oğlum iştahsızlık olayını atlattı şüküriki ay sürmüştü şimdi de çok huysuz :) ataktı dişti derken sakin huzurlu bir bebeye rastlayamayacağız hiç sanırım :))) artık aktivite bulmakta zorlanıyorum bardabas eğitim seti aldım haftaya gelecek umarım memnun kalırız
doğum günün kutlu olsun canımBenim de bugün doğumgünüm❤❤❤
Size de nice senelere canım
kendi sitesinden abone oldum canım adım adım biraa tuzluydu. inşallah eğlenir oğluşum danereden aldın canım bardabas setini. E bebekte de adım adım var dün gittim almadım. Aktivite masası alıcaz. Oyuncaklardan da sıkılıyor dün döndüm durdum ne alsam diye. Aktivite için ınstagramda da sayfalar var ama düzenek kurmak lazım o iş yani.
Benimde öle.canim bugün yaptım bende tarhana çorbası çok az yedi hep mama içiyor başka bisey yok az bisey salatalık yedi o kadar yemek olaraka neler yapiyosun pekiKızlar günaydınlar geçmiş bayramınızı kutlarım hiç bakamıyorum. Oğlum bu benimde iştahsız. Dün bakıcı çorba yapmış tarhana çok sever içine kapya biber de katmış ben gittiğimde yeni uyanmıştı yedirmeye çalıştım yemedi, sonra tekrar denedim yok, meyve püresi yedi, külah seviyor onu yedi biraz sonra eşim dışarı çıkardı çubuk kraker almış susamlı ondan 2 tane yemiş. Evde akşam yine çorbasını ısıtttım yok yok yemedi uyuyunca mama verdik. ne yapacağımı da şaşırdım hergün ne yiyecek diye düşünüyorum.
Taze fasulye, makarna, tavuk, köfte, fırında patates ve patates yemeği, mercimek yemegi, bezelye veriyorum. Aslında yemek ayırt etmiyor akşam biz ne yersek ondan yiyor ekstra bisi yapmıyorumKızlar tarif yada fikir istiyroum akşama yemek işi bi yerde tıkanıyor siz yemek olarak neler veriyosunuz çorba olarak sıkıntı yok ama yemek bulgur pilav mercimek yemegi o kadar başka aklıma gelip ne verebilirim buarda beni tanimissunizdr biraz pimpiriliykm hala çok küçük parçalar veriyorum bogazina kaçacak diye siz bu durumu yendiniz mi ne kadar büyüklükte çiğneyebiliyolar bebekleriniz smdiden hepimize teşekkür ederim
Nice seneleriniz olsun birlikteHey gidi günler
Doğururken o anın hemen bitmesini ve gelecek seneye hemen zıplamak istemiştim
Bugün yani 15 Ağustos ta evlilik Yok dönümüz 6 yıl geçti yaşlanıyorum yaaa
Doğum günün kutlu olsunBenim de bugün doğumgünüm❤❤❤
Doğum günün kutlu olsun 32 oldun değil miBenim de bugün doğumgünüm❤❤❤
İyi pişmiş kabak patates ezmeden parça olarak ver biraz çiğner çiğnemese bile Boğaz'da kalmaz olayı anlayınca zaten öğreniyorlarKızlar tarif yada fikir istiyroum akşama yemek işi bi yerde tıkanıyor siz yemek olarak neler veriyosunuz çorba olarak sıkıntı yok ama yemek bulgur pilav mercimek yemegi o kadar başka aklıma gelip ne verebilirim buarda beni tanimissunizdr biraz pimpiriliykm hala çok küçük parçalar veriyorum bogazina kaçacak diye siz bu durumu yendiniz mi ne kadar büyüklükte çiğneyebiliyolar bebekleriniz smdiden hepimize teşekkür ederim
Bezelye ve taze fasulye hiç vermedim canım diğerlerini hep yaptım bende peki ne kadar yiyo bu yemeklerdenTaze fasulye, makarna, tavuk, köfte, fırında patates ve patates yemeği, mercimek yemegi, bezelye veriyorum. Aslında yemek ayırt etmiyor akşam biz ne yersek ondan yiyor ekstra bisi yapmıyorum
Kendi tabagi var bi tabak bitiriyorBezelye ve taze fasulye hiç vermedim canım diğerlerini hep yaptım bende peki ne kadar yiyo bu yemeklerden
Teşekkür ederim canımNice seneleriniz olsun birlikte
Doğum günün kutlu olsun
Doğum günün kutlu olsun 32 oldun değil mi
Çokta küçük değilmişsin 30 a girmişsinTeşekkür ederim canım❤❤
Yok kız ne 32 si
89 doğumluyum
Erken evlenince kızım büyük oluyorÇokta küçük değilmişsin 30 a girmişsinBenle yaşıt diye hatırlıyorum seni
Aam ben de yeni 32 oldum ama senin büyük kızın varya hep büyük düşünmüştüm
Geçen sene yaşını duyunca şaşırmıştım
Güzel yanıla bu olsa gerek erken anne olmanınErken evlenince kızım büyük oluyor
Kimse kızım olduğuna inanmıyor zaten
Canım 1 tabak derken mesela yoğurt pilav ve ana yemekten mi bir tabak yoksa hepsini birleştirip mi veriyorsunKendi tabagi var bi tabak bitiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?