2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348

nereden aldın canım bardabas setini. E bebekte de adım adım var dün gittim almadım. Aktivite masası alıcaz. Oyuncaklardan da sıkılıyor dün döndüm durdum ne alsam diye. Aktivite için ınstagramda da sayfalar var ama düzenek kurmak lazım o iş yani.

Kızlar günaydınlar geçmiş bayramınızı kutlarım hiç bakamıyorum. Oğlum bu benimde iştahsız. Dün bakıcı çorba yapmış tarhana çok sever içine kapya biber de katmış ben gittiğimde yeni uyanmıştı yedirmeye çalıştım yemedi, sonra tekrar denedim yok, meyve püresi yedi, külah seviyor onu yedi biraz sonra eşim dışarı çıkardı çubuk kraker almış susamlı ondan 2 tane yemiş. Evde akşam yine çorbasını ısıtttım yok yok yemedi uyuyunca mama verdik. ne yapacağımı da şaşırdım hergün ne yiyecek diye düşünüyorum.

kendi sitesinden abone oldum canım adım adım biraa tuzluydu. inşallah eğlenir oğluşum da

Benimde öle.canim bugün yaptım bende tarhana çorbası çok az yedi hep mama içiyor başka bisey yok az bisey salatalık yedi o kadar yemek olaraka neler yapiyosun peki

Kızlar tarif yada fikir istiyroum akşama yemek işi bi yerde tıkanıyor siz yemek olarak neler veriyosunuz çorba olarak sıkıntı yok ama yemek bulgur pilav mercimek yemegi o kadar başka aklıma gelip ne verebilirim buarda beni tanimissunizdr biraz pimpiriliykm hala çok küçük parçalar veriyorum bogazina kaçacak diye siz bu durumu yendiniz mi ne kadar büyüklükte çiğneyebiliyolar bebekleriniz smdiden hepimize teşekkür ederim

Taze fasulye, makarna, tavuk, köfte, fırında patates ve patates yemeği, mercimek yemegi, bezelye veriyorum. Aslında yemek ayırt etmiyor akşam biz ne yersek ondan yiyor ekstra bisi yapmıyorum

İyi pişmiş kabak patates ezmeden parça olarak ver biraz çiğner çiğnemese bile Boğaz'da kalmaz olayı anlayınca zaten öğreniyorlar

Taze fasulye, makarna, tavuk, köfte, fırında patates ve patates yemeği, mercimek yemegi, bezelye veriyorum. Aslında yemek ayırt etmiyor akşam biz ne yersek ondan yiyor ekstra bisi yapmıyorum
Bezelye ve taze fasulye hiç vermedim canım diğerlerini hep yaptım bende peki ne kadar yiyo bu yemeklerden

Erken evlenince kızım büyük oluyor
Kimse kızım olduğuna inanmıyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…