- 7 Haziran 2011
- 21.760
- 33.183
- 798
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #52.041
Çok güzel şehir yazın tabi yine bol sıcak günler sizi bekler orada hem muglada bol bol gezebilirsiniz iyi gelir orası açılır bebek ortamlaraAh evet buzdolabında magnetler var onları çıkarıp geri takıyordu kIzım da ama o kapağın ardında bir dünya olduğunu farketti ve kapağını da açabiliyor artıkmagnetlere olan merakı gitti böylece ama daha farklı şekiller ve hayvanları denemekte fayda var, teşekkür ederim öneri için. Pankek bir türlü yapamıyorum ben denemediğim tarif kalmadı. Elinde tutup ısırarak yemeyi seviyor bir de. Geçen hafta bişi yapmıştım onu yemek için çırpındı durdu tam bir haftadır pankek yapmaya çalışıyorum yiyebilsin diye ama yok. Bugün de mücver denedim. Dökülüyordu. Yine de yedi biraz.
Muğla’ya çıktı eşimin tayini. Bizim buradaki ev eşyalı kiralanmıştı. Bebeğin ve bizim birkaç parça eşyamız var taşınacak. Araç tutacak kadar yok ama kendimiz de götüremeyiz bakalım ne yapacağız. Hava karardıktan sonra çıkıyoruz biz yürüyüşe ya da işlerimizi halletmeye burda yine de çok sıcak oluyor
Canım üç saat arayla diyorsun ya o arada ek gıda da alıyor mu ben sürekli birşey vermeye çalışıyorum tiksiniyor mu anlamıyorum birberonu görünce öğüruyor resmenMama alımı güzel ama düzenli sayılmaz. Bazen 5 saat arayla içiyor bazen de 3 saat. 180cc hazırlıyoruz genelde, gece 210 veriyorum. Günlük toplamda 700-800 arası içiyor günde galiba hiç hesaplamamıştım.
Ah aynen. Uyanıkken hiçbir şey yapamıyorum uyduğu zaman ne yapacağımı şaşırıyorum.
Yapılması gereken her şey onun uyumasını bekliyor evde
Zeytinli pankek kızım severek yiyor 1 yumurta sarısı 2-3 zeytin bir parça lor biraz peynir altı suyu 1 dolu yemek kaşığı tam buğday unu koydum çok lezzetli oldu kalanı yedimAh evet buzdolabında magnetler var onları çıkarıp geri takıyordu kIzım da ama o kapağın ardında bir dünya olduğunu farketti ve kapağını da açabiliyor artıkmagnetlere olan merakı gitti böylece ama daha farklı şekiller ve hayvanları denemekte fayda var, teşekkür ederim öneri için. Pankek bir türlü yapamıyorum ben denemediğim tarif kalmadı. Elinde tutup ısırarak yemeyi seviyor bir de. Geçen hafta bişi yapmıştım onu yemek için çırpındı durdu tam bir haftadır pankek yapmaya çalışıyorum yiyebilsin diye ama yok. Bugün de mücver denedim. Dökülüyordu. Yine de yedi biraz.
Muğla’ya çıktı eşimin tayini. Bizim buradaki ev eşyalı kiralanmıştı. Bebeğin ve bizim birkaç parça eşyamız var taşınacak. Araç tutacak kadar yok ama kendimiz de götüremeyiz bakalım ne yapacağız. Hava karardıktan sonra çıkıyoruz biz yürüyüşe ya da işlerimizi halletmeye burda yine de çok sıcak oluyor
Bende kutlamayı kendi aramızda yapmak istiyorum zaten büyüdükçe canımıza okuyacak yok pastası hediyesi bu günlerin tadını çıkarmak istiyorum ama kısmetSelam kızlar ek gıdayı bende sorucaktım kaç saat arayla besliyorsunuz bebişlerinizi be herhalde saati 2 saat tutuyorum sonra yemek istemiyor sinirleniyorum,,,, aslında 3 öğün vermeye çalışıyorum o da fazla geliyor en iyisi 2 öğüne düşüreyim
Sabah kahvaltı yumurta peynir zeytin yiyor arada patates kızartması varsa zorla istiyor azıcık veriyorum versem daha yer ama devamını sağlıksız yaaa o cezbediyor
Öğle uyku öncesi cicibebe ve yoğurt kızım çok seviyor küçükken bende çokkkk yermişim ( gerçi hala geceleri kızım uyuyunca cicibebe. VE cola ikilisini bayıla bayıla yiyorum))
Akşam da köfte yoğurt çorba vereyim o zaman
Benim kızım çok bi meyve sevmiyor yaaaa anlamadım sabah uykudan uyanınca yiyor başka zaman istemiyor
Bu arada azı dişlerimiz çıkıyor sürekli yoğurt yemek istiyor yavrum canı yanıyor demek ki
Yürüme arkadaşıyla bayağı bi evin içini dolaşıyor artık daha temkinli düşeceğini anlayınca yavaşça oturuyor
Bu arada doğumgünlerine az kaldı ne yapmayı düşünüyorsunuz
Aalında ben sadece kendi aramızda kutlamak istiyorum ama büyük kızım akrabalar da olsun diyor,,,, zaten bişey anlamayacak ki boşyere kalabalık olucak bi de benim kızım kalabalığı hiç sevmiyor sürekli ağlıyor o yüzden strese girmek istemiyorum
Ailecek eğlence oyun yerine gider yemek yeriz diye düşünüyorum şimdilik
Ah Şırnak’tan sonra çok iyi gelecek bizeÇok güzel şehir yazın tabi yine bol sıcak günler sizi bekler orada hem muglada bol bol gezebilirsiniz iyi gelir orası açılır bebek ortamlara
Değişiyor canım düzensiz bir Bebek gerçekten. Ben ek gıda iki max üç kere verebiliyorum. Kahvaltı fix bir de akşam yemeğinde bizle yiyor. Gün içinde yoğurt ve meyve ancak verebiliyorum. Mamayı uykuya dalarken içiyor genelde bir de sabah uyandığında.Canım üç saat arayla diyorsun ya o arada ek gıda da alıyor mu ben sürekli birşey vermeye çalışıyorum tiksiniyor mu anlamıyorum birberonu görünce öğüruyor resmen ☹ biz hala alerji maması kullanıyoruz değiştirmeye şansım da yok malesef
İyi dileklerin ve pankek tarifi için teşekkür ederimZeytinli pankek kızım severek yiyor 1 yumurta sarısı 2-3 zeytin bir parça lor biraz peynir altı suyu 1 dolu yemek kaşığı tam buğday unu koydum çok lezzetli oldu kalanı yedimYeni yeriniz hayırlı olsun zor işler ama Allah kolaylık verir inşaallah
Ayyyyy az kaldı yaaaaa zaman ne kadar çabuk geçiyorKmsl Hnd bendr doğum günü düşünmekteyim aile arasi bi kutlama planlıyorum kafe yada parti evi ayarlamak icin erken bence. Evde malzemeler alıp süslerim hazırlık yaparım bi de guzel bi pasta yaptırırım diye düşündüm ama parti malzemeleri konseptini nasıl yapsam bilemedim
Balon bir yas alicam bi de bas harfi olarak alicam. İyi ki dogdun yazisi fa alicam ama şekilli sukelali oluyor ya simdi onlar yok safari yok ayicik konseptli falan kullan at tabaklarını da alicam birlikte takım olsun diye. Doğum günü pastası 2 katlı da yaptırabilirim onlar da sık duruyor iste cok kararsız kaldimAyyyyy az kaldı yaaaaa zaman ne kadar çabuk geçiyor❤❤❤❤❤
Pastasını 1 şeklinde yaptırabilirsin
Balonlar filan baş harfi ile büyük balonlar var ya ondan alabilirsin,,, iyi ki doğdun yazısı da olsa tamamdır herhalde
Söylediklerin güzel olur canım,,, rabbim böyle hazırlıklar nasip eder her zaman inşallah,,,, ben yapmayı düşünmüyorum ama büyük kız durdurmuyor küçük kızım kalabalığı hiç sevmez sürekli ağlar o yüzden onu da üzmek istemiyorum ben yapıcam bilmiyorumBalon bir yas alicam bi de bas harfi olarak alicam. İyi ki dogdun yazisi fa alicam ama şekilli sukelali oluyor ya simdi onlar yok safari yok ayicik konseptli falan kullan at tabaklarını da alicam birlikte takım olsun diye. Doğum günü pastası 2 katlı da yaptırabilirim onlar da sık duruyor iste cok kararsız kaldim
Aile arasında yapın canım ya ilk doğum günü sonuçta. Bende aile arasında evde yapicam sadece süslemesi falan onları ayarlarım. Parti evleri yada kafe ayarlamak icin erken dönem daha. Evde bi saat falan toplanilsa sıkılır mi yine bebeğin ?Söylediklerin güzel olur canım,,, rabbim böyle hazırlıklar nasip eder her zaman inşallah,,,, ben yapmayı düşünmüyorum ama büyük kız durdurmuyor küçük kızım kalabalığı hiç sevmez sürekli ağlar o yüzden onu da üzmek istemiyorum ben yapıcam bilmiyorum
Aslında bende yapmak istiyorum ama bizimkiler erkenden gelir akşama kadar gitmez bi de yemek derdi çıkar kızım benden başka kimsede durmuyor eeee yemek hazırla onun bulaşığı filan kim yapacak yine bana kalacakAile arasında yapın canım ya ilk doğum günü sonuçta. Bende aile arasında evde yapicam sadece süslemesi falan onları ayarlarım. Parti evleri yada kafe ayarlamak icin erken dönem daha. Evde bi saat falan toplanilsa sıkılır mi yine bebeğin ?
Merhaba! Canım bnde aile arasında küçük bi kutlama düşünüyorum. benim ailem eşimin abileri bi kaçta aile dostu yeterli ilk Doğum günü için zaten anlamayacaklar ama o gün onlara özel olmalı diye düşünüyorum kendi hevesim için onuda huzursuz olsun istemem açıkçası bende çaya davet Etmeyi düşünüyorum kendi aramızda Pasta kesicez derim sende öyle yapabilirsin yoksa o günün sonunda sadece yorgunluk kalırAslında bende yapmak istiyorum ama bizimkiler erkenden gelir akşama kadar gitmez bi de yemek derdi çıkar kızım benden başka kimsede durmuyor eeee yemek hazırla onun bulaşığı filan kim yapacak yine bana kalacak
Belki saatli söylesem nasıl olur acaba ayıp mı olur hani şu saatte başlayacak diye
Niye ayip olsun ki bende öyle saatli çağıracağım. Annem gelir bi erken yardim etmek için aksam uzeri 6 gibi cagirmayi düşünüyorum zaten 9 gibi oğlum yatıyor ailede herkes biliyor ona göre giderler pasta kesildikten sonra.Aslında bende yapmak istiyorum ama bizimkiler erkenden gelir akşama kadar gitmez bi de yemek derdi çıkar kızım benden başka kimsede durmuyor eeee yemek hazırla onun bulaşığı filan kim yapacak yine bana kalacak
Belki saatli söylesem nasıl olur acaba ayıp mı olur hani şu saatte başlayacak diye
Merhaba! Canım bnde aile arasında küçük bi kutlama düşünüyorum. benim ailem eşimin abileri bi kaçta aile dostu yeterli ilk Doğum günü için zaten anlamayacaklar ama o gün onlara özel olmalı diye düşünüyorum kendi hevesim için onuda huzursuz olsun istemem açıkçası bende çaya davet Etmeyi düşünüyorum kendi aramızda Pasta kesicez derim sende öyle yapabilirsin yoksa o günün sonunda sadece yorgunluk kalır
Bende o zaman saatli söyleyim inşallah gün sonunda çok yorulmam bende öğle 4 gibi söyleyeyim,,,8 gibi bizimde uyku saatimizNiye ayip olsun ki bende öyle saatli çağıracağım. Annem gelir bi erken yardim etmek için aksam uzeri 6 gibi cagirmayi düşünüyorum zaten 9 gibi oğlum yatıyor ailede herkes biliyor ona göre giderler pasta kesildikten sonra.
Rica ederim . Yeşil kullandım ben yeşili annem yapmıştı o yüzden. Köfteyi parçalardan sende minik minik ağzına verebilirsin ben öyle yapıyorum biraz ben biraz o yemiş sayılıyor.Ah Şırnak’tan sonra çok iyi gelecek bize
Değişiyor canım düzensiz bir Bebek gerçekten. Ben ek gıda iki max üç kere verebiliyorum. Kahvaltı fix bir de akşam yemeğinde bizle yiyor. Gün içinde yoğurt ve meyve ancak verebiliyorum. Mamayı uykuya dalarken içiyor genelde bir de sabah uyandığında.
Sabah 150cc mama 08.00
Kahvaltı (saati belirsiz)
11 civarı mama ve öğle uykusu
15 civarı tekrar mama ve uyku
18 de mama
19 civarı akşam yemeği
Uyumadan önce mama 210cc
Genelde bu şekilde rutini uyanma saatine göre oynamalar olabiliyor.
Ara öğünü her zaman veremiyorum öğle yemeği de öyle.
İyi dileklerin ve pankek tarifi için teşekkür ederim
Zeytin siyah mo yeşil mi acaba
Bugün köfte yaptım akşam için yesin diye eline verdim incelerken parçaladı sonra da ağladı
Başka bir tane verince yine aynı şeyi yaşadık.
Minik cadı
Söylediğin gibi arada kendim de vererek destekliyorum ama kendisi tutup yemeyi istiyor daha çokRica ederim . Yeşil kullandım ben yeşili annem yapmıştı o yüzden. Köfteyi parçalardan sende minik minik ağzına verebilirsin ben öyle yapıyorum biraz ben biraz o yemiş sayılıyor.
Benimki canımO zaman seninki de yakında yürür denemelere başlamış. Bi kişinin daha yürüyordu bebegi yanlış hatırlamıyorsam. Artık iyice hareketlendiler ben tekine zor yetiyorum bütün gün peşindeyimiki tane olsa düşünemiyorum halimi
Üzün küçüklerden alıyorum direkt veriyorum çiğniyor zeytin de ayni sekilde çekirdeği çıkarıp veriyorum çiğniyor kendiBenimki canımtek yaptığı şey yürümek yaramazlık ek guda sıfır ne versem yemiyor üzümü ezerek mi veriyosun canım zeytini falan
Hayırlı olsun ilk yasi bebeğinin zaman su gibi ya geçen sene bu sıralar doğum telaşları vardı şimdi parti telaşı.Kızlar ben 4 ağustosta kutladım bizim erken doğum olduğu için erkenden girdik yaşımıza1 yaş pastası yaotrdgim masayı süsledim balonlar oğlumun resmini afis olarak yaotrdim kucuk kafe sekkinde ama halili falan sira gecesinu andiran biryerde yaptim cokta gzuel oldu oglumda rakat rahat yurudu ama coj uykusu gekdigi icin biraz mizirdadi ben ogleen yaptim 1 gbi 3 te bitti cok guzeldi hediye olarak da resmli anahtarlik arkasu acacak olanlardan yaptrdim biz 40 kişiydik sormak isteyen olursa detaylı anlatabildim yada fikir verebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?