- 27 Haziran 2019
- 1
- 0
- 1
- 35
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #51.561
Adac1 testinden geçmiş olmasına dikkat etmelisiniz besafe bir modelini aldık biz ama başka marka modellerde varKizlar oto kolrugu hala alamadik nelere dikkat etmek gerekiyor sizler hangi marka ve model tercih ettiniz menmun musunuz? Bilgi verirseniz cok sevinirim
Haha buradaki herkes gibi bazen evet, özellikle ben anneyim, çocuğuma şöyle bakıyorum böyle bakıyorum diye ahkam kesip çocuğunu kucağına alıp başını okşamaktan aciz olanlara haha
bence gayet normal konuşmalar niye takıntılı olduğunu düşündünüz
Takıntı mı bence takıntı değil kadın toplum hayrına bişiler yapmaya çalışıyor, sevgisiz cocuklar büyümesin, yattığı yerden beslenmesin, otel odalarında uyuduğu saat sayılmasın, oğlan/kız diye hitap edilmesin, anne kokusunu kucağını tatsın, anne annesini ana bilmesin diye yazıyor selammmsss selam sanaaa
Duygulara çok güzel tercüman oldunTakıntı mı bence takıntı değil kadın toplum hayrına bişiler yapmaya çalışıyor, sevgisiz cocuklar büyümesin, yattığı yerden beslenmesin, otel odalarında uyuduğu saat sayılmasın, oğlan/kız diye hitap edilmesin, anne kokusunu kucağını tatsın, anne annesini ana bilmesin diye yazıyor selammmsss selam sanaaa
Canım sen nerdesin ya hiç girmiyorsun bebeğin nasılbence gayet normal konuşmalar niye takıntılı olduğunu düşündünüz
takıntı degil bence haklı kaç aydır oglan dışinda bir kelimeyle hitap etmedi bebegine daha kötüsü bebeginin ismini bille yazmıyo oglan oglan oglan
2 çocuk,iş,ev derken çok fazla vaktim yokCanım sen nerdesin ya hiç girmiyorsun bebeğin nasıl
Bu sayfada yenisiniz ve geldiğiniz gibi negatif davraniyorsunuz normal miHaha buradaki herkes gibi bazen evet, özellikle ben anneyim, çocuğuma şöyle bakıyorum böyle bakıyorum diye ahkam kesip çocuğunu kucağına alıp başını okşamaktan aciz olanlara haha
Bebeğinin ismini paylasmak zorunda mitakıntı degil bence haklı kaç aydır oglan dışinda bir kelimeyle hitap etmedi bebegine daha kötüsü bebeginin ismini bille yazmıyo oglan oglan oglan
Belki de okuyorum uzun zamandır gözlemliyorum?Bu sayfada yenisiniz ve geldiğiniz gibi negatif davraniyorsunuz normal mi
Bebeğinin ismini paylasmak zorunda mi
Gözlemleyip direkt bu şekilde ithaf etmek dogru mu ? Annelik sorgulamak kimin haddine ki ? Evde nasıl yaşadığını mi biliyorsunuzBelki de okuyorum uzun zamandır gözlemliyorum?
Olabilir. kimse bi sayfada zorlamadi isim resim paylaşılsın diye ki böyle bir tartisma ortami da yaşanmadı neden gelip annelikten dem vuruyorsunuz buradaBelki de bebeğin ismi nüfusta “oğlan” dır
Yeni uye olup bir anda uzun suredir aci tatli burada paylaşım yapan bir üyeyi annelik konusunda uyarmak dogru mubence gayet normal konuşmalar niye takıntılı olduğunu düşündünüz
Bizim evde çok sıcak dün klimayı açtım ama direk kızıma vurmamasına rağmen sanki etkiledi hapşırdı durdu bütün gün korktum üşüttü diye bugün açmadım bu seferde sıcaktan uyuyamıyor siz nasıl kullanıyorsunuzOh bende açtım klimayı mutfağa falan gidince sıcak basıyor. Benimki de 4 e doğru uyur simdi oyun saatinde
Bence mükemmel bir anne tebrik ettim mesajımda da. Herhalde siz yetersiz olduğunu düşündünüz ki bilinçaltınızda, böyle yorumladınız? Buraların hanımağası sizsiniz sanırım yeni üye oldunuz diye devamlı yazdığınıza göre. Pardon ağam kızdırdıysak affolaOlabilir. kimse bi sayfada zorlamadi isim resim paylaşılsın diye ki böyle bir tartisma ortami da yaşanmadı neden gelip annelikten dem vuruyorsunuz burada
Haha hanimaga mi ilahiBence mükemmel bir anne tebrik ettim mesajımda da. Herhalde siz yetersiz olduğunu düşündünüz ki bilinçaltınızda, böyle yorumladınız? Buraların hanımağası sizsiniz sanırım yeni üye oldunuz diye devamlı yazdığınıza göre. Pardon ağam kızdırdıysak affola
Ben 24 derecede tutuyorum ama sürekli açamadım korktum bende ara ara açıp kapattım. Sicakta evet uyumuyor klimanin tam tersi yere yatirdim oraya vurmuyor diye uyurken de 26 derece yaptim bana biraz sicak oluyor ama en azindan uykusunda terlemiyor.Bizim evde çok sıcak dün klimayı açtım ama direk kızıma vurmamasına rağmen sanki etkiledi hapşırdı durdu bütün gün korktum üşüttü diye bugün açmadım bu seferde sıcaktan uyuyamıyor siz nasıl kullanıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?