- 7 Ocak 2018
- 27.431
- 79.690
- 598
- 35
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #51.401
Yaaaaaaa sabah uğratımmmKız sen niye takıma gelmiyorsun bakıyım
Kız hamile misinnnnnnnnnnnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaaaaa sabah uğratımmmKız sen niye takıma gelmiyorsun bakıyım
Evet biraz öyle olduYaaaaaaa sabah uğratımmm
Kız hamile misinnnnnnnnnnnnn❤❤❤❤❤❤
Yaaaaaaaa çok sevindimEvet biraz öyle oldu
Süpriz yumurta canımYaaaaaaaa çok sevindim
İstiyor muydunuz kaza mı oldu
Olsun canım,,,,,, rabbim yavrularımızı korusunSüpriz yumurta canım
Amin canımOlsun canım,,,,,, rabbim yavrularımızı korusun
sizin 3. cocuk mu olcak.masallah kalabalik aile guzeldir.anneye biraz zorluk ama ona gore enerjisini de verir Allah.saglikla kucaginiza alin insallah.ilk cocuk buyukmus hic olmazsa :)Amin canım
Cnm sen sezaryen mi olmuştunAmin canım
Cnm sen diyete başladın mısizin 3. cocuk mu olcak.masallah kalabalik aile guzeldir.anneye biraz zorluk ama ona gore enerjisini de verir Allah.saglikla kucaginiza alin insallah.ilk cocuk buyukmus hic olmazsa :)
diyet olarak degil de abur cubur hamurisi ve fast foodu azaltma seklinde gidiyorum 5-6 kilo verdim simdilik.Cnm sen diyete başladın mı
Evet 3. İnşallah. Sağolun evet zaten oğlum olmasa bu bebek bile çok zorsizin 3. cocuk mu olcak.masallah kalabalik aile guzeldir.anneye biraz zorluk ama ona gore enerjisini de verir Allah.saglikla kucaginiza alin insallah.ilk cocuk buyukmus hic olmazsa :)
Evet canımCnm sen sezaryen mi olmuştun
Verdim canım hiç birini yemiyor kaşığı görünce kafasını çeviriyor dah yemeden önüne koyupta denemedim parmak şeklinde ama oda olmadı neden yemiyor bilmiyorumFormül mamayla hazirlanan muhallebi tarifleri var onları denedin mi ya da yine mamayla bebe biskuvisi karistirip verdin mu
Anladım. Cnm o zaman dikkatli ol küçük oğlanı çok fazla kucağına alma,,,, kız Çin takvimine baktın mıEvet canım
Bakmadım canım küçük hep kucağımda ben almasam kim alacak zaten çok ağır değil canımAnladım. Cnm o zaman dikkatli ol küçük oğlanı çok fazla kucağına alma,,,, kız Çin takvimine baktın mı
Anladım canım ama sen yine de dikkat et kilo almıyor mu daha oğlanBakmadım canım küçük hep kucağımda ben almasam kim alacak zaten çok ağır değil canım
8.5 oldu işte canım şimdi yürümeye çabalıyorAnladım canım ama sen yine de dikkat et kilo almıyor mu daha oğlan
Maşallah yürümeye çalışıyorsa artık daha az kilo alır aman boşver sağlıklı olsun da8.5 oldu işte canım şimdi yürümeye çabalıyor
Muhtemelen öyle canım. İnşallah çabucak toparlarÇok geçmiş olsun canım inşallah geçici bi durumdur dişten dolayı da emmiyor olabilir
Benim kızım da diş evresinde bıraktı emmeyi 1.5 aydır hiç emmiyor,,, sağdım verdim istemedi mamasına karıştırdım istemedi bıraktıMuhtemelen öyle canım. İnşallah çabucak toparlar