2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Evet ya 2 haftadir evdeyim disari ciksam komur kokusu mahfediyor. Resmen gunesin hayali i kuruyorum ben de
akşam eşim beni koltuktan kazıyarak cıkardı dısarı gittiğimiz yerde aynı sokaktaki fırın en fazla 5 dk gitmeyelim nolur cok soguk dedm dinlemedi

bu havalarda insan kıpırdamak dahi istemiyo bide üstüne hamilelik..

Ben de göya tatildeyim memlekette ama soğuk ve halsizlikten sürekli evdeyim çocuğuma da yazık evde sıkıldı ne yapayım iyi değilim

Ya evet canim aynen. Ama sanki de oturdukca daha cok boyle oluyoruz gibi geliyor. Sabah saglik ocagina gittim geldim gayet acildim ama eve bir girdim aninda hasta gibi hissettim yine. Nolcak boyle bilmem

ayyy herkes aynı sanırım, ben de evden çıkmaya üşeniyorum, sürekli yatayım istiyorum, mutfağa gidip yemek yapmak bile zor geliyor. tatilim harika geçiyor yani :) ailemin yanına da gidemedim ilk aylar yolculuk sıkıntılı olur diye

Herkese merhaba kızlar. Ben de aranıza katıldım :) Allah'ın izniyle ben de eylül annesi olacağım.
Beni de listeye ekleyebilir misiniz?
SAT 24 Aralık, 28 yaşındayım, ilk bebeğim, tahmini doğum tarihim 30 Eylül ve Ankara'dayım.
Benim bundan önce iki tane kaybım var ve dolayısıyla çok korkuyorum ve tedirginim. SAT'a göre şuan 5+3 günlüğüz. Geçen hafta 4+2 iken gittiğimde hoca keseyi göremedi halbuki BHCG değerim 2400tü. Beni tedirgin etti ve ertesi gün tekrar gel dedi. Tekrar gittim ve bu sefer gördü şükür. İki gün sonra tekrar çağırdı yani 4+5 te ve keseyi de daha büyümüş olarak gördü. 10 gün sonra tekrar gel dedi. Pazartesi günü tekrar gideceğim bakalım. O zaman 6+1 olmuş olacak inşallah. Umarım her şey yolundadır.

Ya evet canim aynen. Ama sanki de oturdukca daha cok boyle oluyoruz gibi geliyor. Sabah saglik ocagina gittim geldim gayet acildim ama eve bir girdim aninda hasta gibi hissettim yine. Nolcak boyle bilmem
evet yürüyüş cok iyi geliyo evdeykn hastalıklı gibi yatıyorum bende ama mesela hafta sonu camları fln acıp evi havalandırdıgımda keyfim yerine geliyo kapalı yer yaramıyo bize sanırmmm

aslında günün belli bi saati yürüyüşe cıkabiliriz 10 dk da olsa belki iyi gelicektir :)
ben yemekte yapamıyorum 2 haftadır eşim yapıyo bide ana ayrı kendine ayrı yapıyo

umarım sornsuz saglıcakla alırsın kucagına bebeğini
su an 5 haftalık dimi ne güzel minicik daha

aslında günün belli bi saati yürüyüşe cıkabiliriz 10 dk da olsa belki iyi gelicektir :)
ben yemekte yapamıyorum 2 haftadır eşim yapıyo bide ana ayrı kendine ayrı yapıyo
oyy işte en korktuğum mide bulantısından mutfağa girememek, çok zor olsa gerek, inşallah geçer kısa süre sonra. yürüyüş kesinlikle önemli, böyle sürekli yatınca doğumda zor olur derler hep

oyy işte en korktuğum mide bulantısından mutfağa girememek, çok zor olsa gerek, inşallah geçer kısa süre sonra. yürüyüş kesinlikle önemli, böyle sürekli yatınca doğumda zor olur derler hep
senin mide blantıları başlamadı mı daha ? umarım hiç başlamaz mutlu shuzurlu geçirirsin hamileliğini ziraa cok kötü gercekten bu sogukta sürekli ev havalandrıyorm her koku midemi bulandırıyo

Ben ilk kızımda çok hareketliydim. Hatta doğumdan önceki gün 5 km yol yürümüştük eşimle, doğumum da çok kolay oldu Allahın izniyle. Son zamanlarımız güzel tarihe gelecek ğnşallah bol bol yürürüz

senin mide blantıları başlamadı mı daha ? umarım hiç başlamaz mutlu shuzurlu geçirirsin hamileliğini ziraa cok kötü gercekten bu sogukta sürekli ev havalandrıyorm her koku midemi bulandırıyo
Aynı şekilde

Bir de küçük kızım var mecbur yumurta haşlıyorum ona, Erzurumun soğuğunda mutfak camı sürekli açık rvde

Aynı şekilde

Bir de küçük kızım var mecbur yumurta haşlıyorum ona, Erzurumun soğuğunda mutfak camı sürekli açık rvde
haslama yumurtaya daha cesaret edemedim bi denesem yiyebiliyosam hergn yicem cünkü kahvaltım peynir ekmek oluyo hep

erzruum cok soguktur şimdi minnoş hasta olmasın bide

mide bulantım var ama hafif, çok şükür daha hiç kusmadım ama tüm gün midemde rahatsızlık hissediyorum, en ufak şeyler kokuyor, özellikle su içerken çok zorlanıyorum ilk 3 ayı atlatsak rahatlıycaz inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…