2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Merhaba kizlar ben 2 gun once keseyi gordum ama iki gundur acik kahve akintim var progestona basladm cok korkyorm
İnşallah birşey olmaz canım dikkat et kendine dinlen bol bol. Doktorlar kahverengi akıntıyı normal karşılıyorlar kırmızı olmadığı sürece korkma sakin olmaya bak. Kaç+kaç da keseyi görmüş oldun

Benim de oyleydi cnm 56 dan 211 e yukselmisti gayet iyi sonralari takip edersen iki kati devam edeck normal seyrinde hayirli olsun
Maşallah çok güzel sağlıkla hep böyle ilerlesin inşallah ben en son 9 gün önce baktırmıştım değere 25 ti bir dahada ölçtürmedim strese girmeyeyim diye

Haber ver ama burdan haberleselim her durumu kizlar ben kalp atisini duyup uc ayi tamamlayana kdar heralde diken uzeeinde olcam adet sancisi gibi sancim bar bi de ya
Benim de öyle canim adet sancısı gibi bir sanci var yalnız kan değeri ilk zamanlar diye mi böyle arttı birden acaba birde dr çok önceden progestan yazmıştı kullansam mi onu bende

Benim kan pihtilasmasi cikti canim smdiher gun sabah igne vurulyorum clexan 6000

Benim de öyle canim adet sancısı gibi bir sanci var yalnız kan değeri ilk zamanlar diye mi böyle arttı birden acaba birde dr çok önceden progestan yazmıştı kullansam mi onu bende
Hic dusuk yasadin mi canim benm doktorm 3 ay once kurtaj oldgm icin bu kdar arttigini soyledi ikiz de olabilr dedi ama neyse ki tek kese gorduk tabi tekse :)))

iyiyim canim cok sukur. bu 6.ci donem benim. yas 35 olmak uzere. o yuzden dr bu kez de olmazsa yum takibi dedi. aslinda hic o islere girmek istemiyorum bakalim kismet. insallah gerek kalmaz. benim luteal faz kisa maglum. aslina bakarsan 6 gun kaldi

İnsallah gönlüne göre oluurr :)
Koca bi hafta ne uzun geliyor insana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…