2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Selin08 acaba tsh kac cikti benmde yuksek cikti. 4.0 doktorum dahiliye doktoruna yonlendirdi oda levetiron hap verdi 25mcg 2 hafta sonra tekrar kontrole gtcem bu tsh cok onemliymis allah korusun duusuge sebeb olablrmis ve bebegin beyin gelisim inde cok etkiliymis haplarini ihmal etme

Kızlar neler yaşıyorsunuz su aralar...? Mesela benim karnım şisiyor bakan hamile olduğumu anlar yani öyle halbuki gazz...:) birde çok sık acıkıyorum...agzimin tadi yok ne tatli ne eksi....tuzlu belki...

Kızlar neler yaşıyorsunuz su aralar...? Mesela benim karnım şisiyor bakan hamile olduğumu anlar yani öyle halbuki gazz...:) birde çok sık acıkıyorum...agzimin tadi yok ne tatli ne eksi....tuzlu belki...
Vallahi canım benim belim çok ağrıyor. Onun dışında normalde çok ağlayan biri değilimdir buna rağmen ağlamaktan helak oluyorum. En son kapıyı kilitleyemedim diye yarım saat ağladım :) ve müthiş yorgun gözüküyorum herkes hastayım sanıyor.

Benmde aclikdan midem kaziniyor ama bisi yiyesim gelmio sanki yavasdan mide bulantilarim baslio halsizim ve surekli uykum warrr gozleri ayakta bile kapanio o kadar

kızlar aranızda yerlesme kanaması yasayan oldu mu.? adetime 1 hafta var ama kahve lekeler geldi bu kadar erken yerleşme olur mu yoksa kistim mi var? umarım yerlesmedir . dua edin bana olur mu hamişlerin dusı kabul olurmuş.

Sahra41 Rabbim gönlüne gore hayirlisini versin canim...ben yerleşme yasamadim Canim. Kizimda yasamistim adetime 3-4 gün kala gibi yalan olmasin.....2009 da dünyaya geldi kizimmm....bazi şeyleri tam hatitliyamiyorum....arkadasim yeni hamile o da yasadi yine adetine 3-4 gün kala gibi...

kızlar aranızda yerlesme kanaması yasayan oldu mu.? adetime 1 hafta var ama kahve lekeler geldi bu kadar erken yerleşme olur mu yoksa kistim mi var? umarım yerlesmedir . dua edin bana olur mu hamişlerin dusı kabul olurmuş.
Bende hamile olmadan önce hep yerleşme kanaması olur sanmıştım, hatta adetten önce ki lekelenmeleri ona yormuştum kimi zaman, ama hamilelikte yaşamadım henüz,bi arkadaş yerleşme kanamasıyla anlamış, dinleme sakın kendini, günün geçerse test yap inş bebeğin seninledir:)

Merhaba arkadaşlar 2018 nisan annesi olacaktim nasip olmadi 8 haftalikken kalbi durdu bebegimin. İnsallah bu kez Allahim tamamina erdirir. 27 aralik beklenen adet tarihimdi 28 aralikta kan testinde beta hcg 49 çıktı 30 aralıkta 171 çıktı. Değerler düşük gibi ama inşallah sorunsuz devam eder. Bayağı stresli ve pimpirikli geçiriyorum eski tecrubelerden dolayi. Rahatlatilmaya ihtiyacim var. Hepimize sorunsuz bir gebelik ve sağlıklı bebekler diliyorum.

Kızlar aranızda lekelenme yaşayan var mı geçen hafta pazartesi gecesi ilk kırmızı leke geldi aha kimyasal dedim sabah gittim dr a ama değer yükselmişti sonra pembeye döndü bir gün sürmedi bitti ertesi gün yoktu sonraki gün tekrar kahve geldi kan da yine yükselmişti yine kesildi ertesi günde yoktu cuma akşamı tekrar bi iki kere geldi yine kesildi ve dün gece bugün çok hafif yine cuma değerm 1060 dı bi hafta önceki cuma 34 dü yani değerim de sorun yoktu de progestan verdi ama yine bi işe yaramıyor galiba bu arada bu lekeler afedersiniz sildikçe gelen zor görünen lekeler hani bariz belli değil çok hafif acaba bi sorunmu var

Ayrıca kahverengi akintim var sizlerde de var mı doktor normal dedi progestan talep ettim vermedi düşeceği varsa her türlü düşecek engel olamayiz dedi

Ayrıca kahverengi akintim var sizlerde de var mı doktor normal dedi progestan talep ettim vermedi düşeceği varsa her türlü düşecek engel olamayiz dedi
Evet tatlım bende de geçen pazartesi gecesi ilk bi kırmızı geldi kesin kimyasal dedim sonra pembeye kahveye döndü hala devam ediyor ama değerim yükselince dr progestan verdi oğlumu çok kaldırıyorum kaldırma dedi ama mecburum daha bebek 8.5 aylık bu sebep olabilirmi sildikçe geliyor bi kesiliyo bi çoooook hafif geliyor sildikçe seninde böyle mi

Cok sğol canım ben 2.gebeliğimd yerleşme kanaması yasadım adete 3-4gün kala fakat bu kez adete bir hafta olunca çok erken diye düşündüm o yüzden emin olamadım

Ah canım çokkk haklısın da bi kendime söz geçirebilsem :))

Sorduğum soruya kimse cevap vermedi.Sanırım ya kimse ovülasyon testi yapmamış ya da herkes sadece kendi hamileliğinin nasıl geçtiğini anlatabileceği sorulara cevap vermeyi tercih ediyor.

Merhaba herkese ; tum hamile arkadaslara saglikli hamilelik diliyorum. Esim haric kimse bilmiyorum hamile oldugumu ; daha once iki dusuk yaptigim icin 3 ay soyleme karari aldik. Bir kizim var 3 ay soylemedim saglikcakla dogdu cok sukur.Ama tabi herkes bekledigi icin soruyor ne oldu diye zor durumda kaliyorum. Hergun dua ediyorum rabbim tamamina erdirsin diye. HERKESE MUTLU SAGLIK HUZURLU SENELER.

Hanımlar, ovülasyon testim iki gündür pozitif. Kaç günden sonra silikleşir normalde?
Canım kusura bakma gerçekten bazen bizde cevap alamıyoruz ya başka bir konu oluyor ona dalıyoruz yada arada kaynıyor bu arada yumurtlama 24 -48 saat surebiliyor

Canım kusura bakma gerçekten bazen bizde cevap alamıyoruz ya başka bir konu oluyor ona dalıyoruz yada arada kaynıyor bu arada yumurtlama 24 -48 saat surebiliyor
Ben yapıyorum ovu testi benim 12 saat çift çizgi oluyor bazen yakalayamiyorum bile ama 3 gün süren de oluyor

Yeni hamişleri tebrik ediyorum Allah sağlıkla tamamına erdirsin :)

Ovu testi hakkında hiç bir fikrim yok.

Lekelenme olmadı bende 2 gebeliğimde de, ama kıp kırmızı ve yoğun şekilde olmadığı sürece korkmaya gerek olmadığını bilyorım yerleşme kanaması olabilir.

Kasıklarımda ve belimde ağrı var, sürekli uyku hali be halsizlik ee cabası.

Mrb kızlar hayırlısıyla inş bende eylül annesi olacam. Daha kan testi yapmadım ama adetim gecikti ve pozitif çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…