- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #3.621
Var devlette evet. Insallah hayirli haberlerini bekliyorum.Bende bursadayım ama şuan istanbuldayım istanbulda bi doktora gidiyorum yani devlettemi bakıldı renkli ultrasonla çünkü bn devlette bakılmıyo diye biliyorum renkli ultrasonla ama senin için çok sevindim ben zaten 7+4 falan olucam gittiğimde inşallah görürüm bu sefer miniğim annesine sımsıkı tutunmuştur sabırla bekliyorum pazartesi gününü
İlk gebeliğim ve çok zayıfken evlilikten sonra acayip kilo almaya başladım durduramadım inş daha fazla almam bol bol su iç dedi doktor sma ben bir litre bile içmediğim gün bile oluyor Peki sen Doğum sonrası yine kilo aldın mıilk bebekmi sizin ben iki cocugumdada aşağı yukari sizin kilonuzdaydim 94 le kizimi 96 ile oglumu dogurdum
yok canım her doğumdan sonra eski halime dondum biraz kendi gitti biraz spor ve diyetle simdi 73 kiloyum tabi boyda önemli kiloda 1.68 boyum kemikliyim kilomu belli etmiyorumİlk gebeliğim ve çok zayıfken evlilikten sonra acayip kilo almaya başladım durduramadım inş daha fazla almam bol bol su iç dedi doktor sma ben bir litre bile içmediğim gün bile oluyor Peki sen Doğum sonrası yine kilo aldın mı
ayni zihniyetteyim bende allah vermesin tabi ki olduktan sonrada oda senin yavrun pozitif düşünün kızlar herşey pozitif olsun kotu şeyler getirmeyin aklinizaDini boyutu isteyen karıştırır isteyen karıştırmaz ama sonuçta Allah'ın bir emri ve yasağı var.Anne için hayati tehlike arz etmeyen bir durumda aldırmak,canlı ve yaşayan bir insanı öldürmekle aynı.Ve bir insanı öldüren,tüm insanlığı öldürmüş gibidir diyor Kuran.İsteyen aldırır tabi yine de.
Tesekkur ederim.. insallah hayirlisiyla gecer gider acikiyorum ama yemek yiyemiyorum tezatlardayimSuan bulantilarinin baslamasi cok normal canim. 8.hafta daha da siddetlenir. Insallah 12.haftalarda filan azalip biter. Hayirli olsun hamileligin
Aynı boydayız kilo da aynı bakalım kaç kilo alacaz:)yok canım her doğumdan sonra eski halime dondum biraz kendi gitti biraz spor ve diyetle simdi 73 kiloyum tabi boyda önemli kiloda 1.68 boyum kemikliyim kilomu belli etmiyorum
ben kesin 100 e yaklasirim ve bunu sıkıntı etmiyorum sağlıkla dogsunlarda o kilolar kolay gidiyorAynı boydayız kilo da aynı bakalım kaç kilo alacaz:)
Ben de kendim için öyle diyorum hayırlısı olsun ya hiç görmediğim bi kilo olacağı için biraz moralim bozuluyor sonra bebişi düşününce o düşünce geçiyor :)ben kesin 100 e yaklasirim ve bunu sıkıntı etmiyorum sağlıkla dogsunlarda o kilolar kolay gidiyor
yememezlik etme benim iki cocugumda 3.500 gr doğdu ve güzel geliştiler beslenme çok önemli hamur isi ve şekerden uzak durabilirsinBen de kendim için öyle diyorum hayırlısı olsun ya hiç görmediğim bi kilo olacağı için biraz moralim bozuluyor sonra bebişi düşününce o düşünce geçiyor :)
yememezlik etme benim iki cocugumda 3.500 gr doğdu ve güzel geliştiler beslenme çok önemli hamur isi ve şekerden uzak durabilirsin
3 gündür çok kötü üşüttüm hiç birşey titremedik ki hala yiyemiyorum midem bulanıyor ondan önce meyve madem ceviz ağırlıklı beslendim sen nasıl beslenmiştin şimdi tecrübeli olan sensinyememezlik etme benim iki cocugumda 3.500 gr doğdu ve güzel geliştiler beslenme çok önemli hamur isi ve şekerden uzak durabilirsin
benim hic asermem olmaz direk istahim acilir o yüzden de bu kadar kilo alıyorum3 gündür çok kötü üşüttüm hiç birşey titremedik ki hala yiyemiyorum midem bulanıyor ondan önce meyve madem ceviz ağırlıklı beslendim sen nasıl beslenmiştin şimdi tecrübeli olan sensin
Hayirli olsun canim. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip eylesinherkese merhabakk nın eski üyelerindenim,uzun zaman olmuştu foruma girmeyeli,bi kaç gündür sayfayı büyük bi merakla takip ediyorum,bugün nihayet yazmaya karar verdim öncelikle kendimi tanıtayım 36 yaşındayım,7,5 senelik evliyim ve 6 yıldır çocuk istiyoruz olmuyo,(ilk sene sanki hemen olacak gibi korunduk )benim bazı sıkıntılarım var,miyom pko,insülin direnci gibi,tabi kg problemimde yıllardır hep var,hatta diyet gruplarında bir çok kez kg alıp vermişliğim var,6 aydır diyetisyene gidiyorum yaklaşık 20 kg ya yakın verdim ve şu an 75 kg yım,geçen hafta kavitasyona başlamıştım sarkan göbeğimi toplatayım diye ama tamda adet günümde içime kurt düştü ya bişey varsa diye malum kavitasyon hamilelikte zararlı,sabah ilk idrarla test yapıp yattım beklemedim bile o kadar umutsuzum ki,kaltığımda çift çizgi gördüm ama hiç sevinmedim çünki olamazdı kesin test bozuktu,işe gelirken sağlık ocağına kan verdim,öğleden sonra çıkacak sonuç tabi ben o saate kadar bi test daha yaptım,ilk başta silik çıkan sonra gittikçe koyulaşan çift çizgi yine çıktı, ve ardından kan sonucu betahcg 165 çıktı,doktor çok yeni çokta sevinmeyin bi hafta sonra yine bakalım dedi tabi biz dayanamadık 2 gün sonra yine baktırdık bu sefer 477 çıktı hala üzerimizdeki şoku atamadık,tamda artık benim çocuğum olmayack fikrini kabullenmişken,bütün umudumu yitirmişken nasıl olurdu,ben tevekkül edip herşeyi rabbime bıraktım,cuma günü doktora gidicem,ne çıkacak ne olucak hiçbir fikrim yok,tek bildiğim tarif edemediğim bi mutluluk şaşkınlık,sanki içimde kelebekler uçuşuyo,Rabbim inş kucağmızı boş bırakmaz,bebeğim bana sıkı sıkı tutunur,şu an sat a göre 5+2 deyim,ne olur hakkınızı helal edin çok uzun oldu ama buraya içimi dökmeyi çok özlemişim
Hayirli olsunMinikPiranha beni de ekleyebilir misin listeye?
Yaş 30
İlk bebek
Sat: 16 aralık
İstanbul
Teşekkürler :)
Hayirli olsun cnmmeraba kızlar bende aranıza yeni katıldım..inşallah sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız bebişlerimizi
4+5 günlük hamileyim pazartesi gittiğimde kese görülmedi haftaya gel kesin görürüz dedi
inşallah bir sıkıntı çıkmaz..bundan önce bir kimyasal bir düşük yaşadım..Dua edin lütfen
Ne yazıkki bende de aynı durum geçerli. Ama vajinal bakmadi ben de istemedim. Kan verdim yarın ona bakıp haftaya gün alacağız. HayırlısıylaCanım duyabildin miBenim de 5+3 oldu bugün ilk kez doktora gittim karından kese bile görülmedi vajinal UltrAsonla görüldü
Evet biraz erken olmuş. Bir an sanki gorecekmisiz gibi hissettim. Halbuki ilk gebelikte 8.haftada ancak gorebilmistim normal ultrasonla. .. Insan unutuyor bazen çok iyi bilse desanmıyorum canım takvimine bakarak konuşuyorum 5. Haftadasın
Merhaba siz kontrole gittiniz mi? Ben sali günü gittim kese filan yoktu tabi karından bakıldı benim de 2. Hamileliğim☺ 31 ine gün verdi dr siz ne zaman gideceksiniz?Evet biraz erken olmuş. Bir an sanki gorecekmisiz gibi hissettim. Halbuki ilk gebelikte 8.haftada ancak gorebilmistim normal ultrasonla. .. Insan unutuyor bazen çok iyi bilse de
Tavsiyelerine uymaya çalışacam:)birşey soracam benim iki gündür kasık ağrım başladı ilk günler vardı geçti iki gündür yine aynı sende de oluyor mu belki kötü üşüttüm sürekli aksırdım öksürdüm diye mi böyle anlamadımbenim hic asermem olmaz direk istahim acilir o yüzden de bu kadar kilo alıyorum
Canım sut yoğurt çok önemli senin bedenin icinde ozellikle diş kaybı yaşamamak için sebze ve meyve eksik etme eti de en az 2 kere haftada yemeye çalış balıkta önemli ama ben çok yemedim sevmem ve en önemlisi ceviz fındık badem beyin gelişimi için çok önemli kızım çok akilli artik onların etkiside var mi bilmiyorum hamur isi tatlilardan illaki yeniyor dikkat etmeye çalış 4 ayından sonrada hafif tempolu yürüyüşler yaparsın bebegin gelisimi ve senin beden sağlığın için iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?