2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Dini boyutu isteyen karıştırır isteyen karıştırmaz ama sonuçta Allah'ın bir emri ve yasağı var.Anne için hayati tehlike arz etmeyen bir durumda aldırmak,canlı ve yaşayan bir insanı öldürmekle aynı.Ve bir insanı öldüren,tüm insanlığı öldürmüş gibidir diyor Kuran.İsteyen aldırır tabi yine de.

Var devlette evet. Insallah hayirli haberlerini bekliyorum.

ilk bebekmi sizin ben iki cocugumdada aşağı yukari sizin kilonuzdaydim 94 le kizimi 96 ile oglumu dogurdum
İlk gebeliğim ve çok zayıfken evlilikten sonra acayip kilo almaya başladım durduramadım inş daha fazla almam bol bol su iç dedi doktor sma ben bir litre bile içmediğim gün bile oluyor Peki sen Doğum sonrası yine kilo aldın mı

yok canım her doğumdan sonra eski halime dondum biraz kendi gitti biraz spor ve diyetle simdi 73 kiloyum tabi boyda önemli kiloda 1.68 boyum kemikliyim kilomu belli etmiyorum

ayni zihniyetteyim bende allah vermesin tabi ki olduktan sonrada oda senin yavrun pozitif düşünün kızlar herşey pozitif olsun kotu şeyler getirmeyin akliniza

kızlar hamile kalmak isteyenler varsa veya hamile olanlar listeye katılmak ister misniz Meryem suresi ile

Suan bulantilarinin baslamasi cok normal canim. 8.hafta daha da siddetlenir. Insallah 12.haftalarda filan azalip biter. Hayirli olsun hamileligin
Tesekkur ederim.. insallah hayirlisiyla gecer gider acikiyorum ama yemek yiyemiyorum tezatlardayim seninde hayirli olsun saglikla al kucagina insallah

Ben de kendim için öyle diyorum hayırlısı olsun ya hiç görmediğim bi kilo olacağı için biraz moralim bozuluyor sonra bebişi düşününce o düşünce geçiyor :)
yememezlik etme benim iki cocugumda 3.500 gr doğdu ve güzel geliştiler beslenme çok önemli hamur isi ve şekerden uzak durabilirsin

yememezlik etme benim iki cocugumda 3.500 gr doğdu ve güzel geliştiler beslenme çok önemli hamur isi ve şekerden uzak durabilirsin
3 gündür çok kötü üşüttüm hiç birşey titremedik ki hala yiyemiyorum midem bulanıyor ondan önce meyve madem ceviz ağırlıklı beslendim sen nasıl beslenmiştin şimdi tecrübeli olan sensin

3 gündür çok kötü üşüttüm hiç birşey titremedik ki hala yiyemiyorum midem bulanıyor ondan önce meyve madem ceviz ağırlıklı beslendim sen nasıl beslenmiştin şimdi tecrübeli olan sensin
benim hic asermem olmaz direk istahim acilir o yüzden de bu kadar kilo alıyorum
Canım sut yoğurt çok önemli senin bedenin icinde ozellikle diş kaybı yaşamamak için sebze ve meyve eksik etme eti de en az 2 kere haftada yemeye çalış balıkta önemli ama ben çok yemedim sevmem ve en önemlisi ceviz fındık badem beyin gelişimi için çok önemli kızım çok akilli artik onların etkiside var mi bilmiyorum hamur isi tatlilardan illaki yeniyor dikkat etmeye çalış 4 ayından sonrada hafif tempolu yürüyüşler yaparsın bebegin gelisimi ve senin beden sağlığın için iyi olur

Hayirli olsun canim. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip eylesin

Hayirli olsun cnm

Canım duyabildin mi Benim de 5+3 oldu bugün ilk kez doktora gittim karından kese bile görülmedi vajinal UltrAsonla görüldü
Ne yazıkki bende de aynı durum geçerli. Ama vajinal bakmadi ben de istemedim. Kan verdim yarın ona bakıp haftaya gün alacağız. Hayırlısıyla

Evet biraz erken olmuş. Bir an sanki gorecekmisiz gibi hissettim. Halbuki ilk gebelikte 8.haftada ancak gorebilmistim normal ultrasonla. .. Insan unutuyor bazen çok iyi bilse de
Merhaba siz kontrole gittiniz mi? Ben sali günü gittim kese filan yoktu tabi karından bakıldı benim de 2. Hamileliğim☺ 31 ine gün verdi dr siz ne zaman gideceksiniz?

Tavsiyelerine uymaya çalışacam:)birşey soracam benim iki gündür kasık ağrım başladı ilk günler vardı geçti iki gündür yine aynı sende de oluyor mu belki kötü üşüttüm sürekli aksırdım öksürdüm diye mi böyle anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…