2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canım hayırlı olsun teşekkürler güzel dileklerin için ben de senin gibi 2 aşılama ve 1 tüp bebekten sonra kendiliğinden hamile kaldım inşallah sağlıkla kucaklarız bebeklerimizi
Ne güzel ben de senin adina cok sevindim. Böyle ugraslardan sonra kendiliginden gelince insan inanmakta güclük cekiyor. 1 hafta olcak ögreneli hala uykularim karman corman. Ama olsun yeterki bizimle olsun bebeklerimiz.

Anladım canım. Cumartesi konuş bakalım Şahin Bey’le o ne diyecek. Bu test %99.9 doğru sonuç veriyormuş. Diğer olasılık ikili ve dörtlü testi kombine yaptırmak ondada doğruluk oranı %80’miş.

ohh maşallah eh bende bir dilim krem peynirli ekmek portakal suyu içiorum tatlı zaten o saatte içim almıyor ama işe gidince de poğaça.yiyorum ayrıca
Seninkide iyi ama hergün 1 yumurta yemeye başlamalısın.. yumurta önemli :) haşla ye,yağa kır ye,omlet yap ye,patatesli yap ye,menemen yap ye :)

Kızlar ayıp olmazsa bişey sorcam kilolarınız ne alemde. Ben 70 kiloyum gebeliğin ilerleyen dönemlerinde ne olurum bilmiyorum ama korkuyorum biraz çok alıcam gibi

Kızlar ayıp olmazsa bişey sorcam kilolarınız ne alemde. Ben 70 kiloyum gebeliğin ilerleyen dönemlerinde ne olurum bilmiyorum ama korkuyorum biraz çok alıcam gibi
57 kiloyum,boyum 175cm yarışmaya bursadan katılıyorum. İlk gebeliğimde 57 ile hamile kalıp doğuma 80 kilo ile girmiştim :)

Kandan bakılıyor,harmony testin gelişmiş haliymiş bu test. Acıbadem 2650tl fiyat verdi. Özel sağlık sigortası karşılamıyor.
Fiyatı çok yüksek bence gereksizde zaten testi yaptırdığınızda 11 haftalık falan oluyo bi kaç hafta sonra zaten cinsiyeti öğreneceksiniz bununla bebeğinizin bi ihtiyacını karşılayabilirsin tabiki bu benim fikrim karar sizin

Ben de 70 canım valla boy da 1.70 ama yine de göbek çevremde biraz fazlam var çok kilo almayız inşallah ya:/

Ben 59 kiloyum boyum 1.67. Yasim 30. Kismetse 31 olmama bikac hafta kala dogcak bebegim hep diyodum 30 yasindayken ilki olsa ne iyi olur diye

Ben 69la hamile kaldım boyum 1.66 şuan 70im önce sağlıklı gebelik önemli olan ama kiloda tedirgin etmiyor değil
Boşver canım hiç takma kafana. Doğumdan 40 gün sonra 20 kiloyu vermiş biri olarak konuşuyorum :) gidiyor kilolar,emzirmek muciZevi bişey..

Canım cinsiyet için değil bu test,kromozom incelemesi. Zekayla ilgili testler yapılıyor,down testi vs. Kromozomlara baktığı için cinsiyette belli oluyor sadece.

Boşver canım hiç takma kafana. Doğumdan 40 gün sonra 20 kiloyu vermiş biri olarak konuşuyorum :) gidiyor kilolar,emzirmek muciZevi bişey..
Sen maşallah dostum şanslı hatun grubundaymışsın ben az kilo aldım ki 10-12 kadar 3-4 kilo kaldı zorla verdim ki sürpriz yumurta hop diye düşüverdi hayatıma
Ama ben hamile kalmadan önce çok iştahlıydım şimdi iştahım azaldı diğer hamilelikte çok yemedim karnımda küçüktü son aylar bebeğin az kilosu var diye zorla yedim nitekim 2.770 doğdu

Benim iştah normaldede açık zaten,hamilelikte fena açılıyor :) inşallah yine verebilirim kiloları,bu sefer hedefim 12 kilo :)

Bu arada burası baya kalabalıklaştı kim kimdi unutuyorum okumaya çalışıyorum deli gibi uyku dışında belirti Yok
meraklı kadın grubları ilk hamilelikte hemen anlamıştı bunda daha anlayan Yok bakalım anlayan olacak mı
Bu arada kaybı olup hamile kalanları okuyorum çok üzülüyorum benimde ilk bebeğim 12 haftada kalbi durmuştu ikinci sağlıklı iki yaşına girecek 10 gün sonra şimdi bundada kendimi alıştırmasan falan diyorum ama insan alışıyor mesela burası okuyorum İngilizce bi forum daha takip ediyorum
Bi de tüp bebekliler maşallah hepinize zor bi imtihanla hamile kalıyorsunuz inş çok güzel gebelikleriniz olur bide tedavi olup kendi kendine hamiş kalanlar o da ayrı bi mucize
Burası güzel ya bi de kızlar nacizane tavsiyem kanamalar normal de olabiliyor sıkıntıda ama her türlü kanama kontrol edilmeli ihmal etmeyin derim arkadaşım 6 aylık doktor anlayamadı erken doğum yaptı iki doktora görünmekte fayda var stres Yok ama temkinli olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…