- 18 Haziran 2017
- 773
- 1.167
- 113
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #3.561
Ne güzel ben de senin adina cok sevindim. Böyle ugraslardan sonra kendiliginden gelince insan inanmakta güclük cekiyor. 1 hafta olcak ögreneli hala uykularim karman corman. Ama olsun yeterki bizimle olsun bebeklerimiz.Canım hayırlı olsun teşekkürler güzel dileklerin içinben de senin gibi 2 aşılama ve 1 tüp bebekten sonra kendiliğinden hamile kaldım inşallah sağlıkla kucaklarız bebeklerimizi
Evet canim insallah bu sürec de güzel gecer de bebeklerimizi kucaklarimiza aliriz. Kismet olunca ne olursa olsun oluyo. Yeterki zamani gelsinYa ne güzel bak herşeyi denedikten sonra bile kendiliğinden olmuş rabbimin hikmeti işte hayırlı olsun bebişin güzelce tutunsun
Çok teşekkür ederimEvet Allah korusun inşallah ilaçlarla düşer ve bebeğin seninle olur Rabbim yardımcınız olsun
Anladım canım. Cumartesi konuş bakalım Şahin Bey’le o ne diyecek. Bu test %99.9 doğru sonuç veriyormuş. Diğer olasılık ikili ve dörtlü testi kombine yaptırmak ondada doğruluk oranı %80’miş.Hayır canım genetik test yani pgt farklı bir test embriyoya ayrıca incelenip yapılan birşey ama bikaç kere negatif deneme ya da düşüklerde uygulanıyor sadece labaratuarda döllendirme ve rahime tutunma aşamasına gelene kadar bakıyorlar bölünmesine ve transfer oluyor aynı normal hamilelik testleri bize de yapılıyor
Aynen canım endokrinoloji bölümünde takiplerimi yapıyorumCanim bu duruma uzulmene gerek yok onemli olan fark edilip kontrol altina alinmasi vakitlice. Ama dahiliye degil endokrinologa gorunmeni tavsiye ederiz bu isin uzmani onlar.
Seninkide iyi ama hergün 1 yumurta yemeye başlamalısın.. yumurta önemli :) haşla ye,yağa kır ye,omlet yap ye,patatesli yap ye,menemen yap ye :)ohh maşallah eh bende bir dilim krem peynirli ekmek portakal suyu içiorum tatlı zaten o saatte içim almıyor ama işe gidince de poğaça.yiyorum ayrıca
57 kiloyum,boyum 175cm yarışmaya bursadan katılıyorum. İlk gebeliğimde 57 ile hamile kalıp doğuma 80 kilo ile girmiştim :)Kızlar ayıp olmazsa bişey sorcam kilolarınız ne alemde. Ben 70 kiloyum gebeliğin ilerleyen dönemlerinde ne olurum bilmiyorum ama korkuyorum biraz çok alıcam gibi
Ben 69la hamile kaldım boyum 1.66 şuan 70im önce sağlıklı gebelik önemli olan ama kiloda tedirgin etmiyor değil57 kiloyum,boyum 175cm yarışmaya bursadan katılıyorum. İlk gebeliğimde 57 ile hamile kalıp doğuma 80 kilo ile girmiştim :)
Fiyatı çok yüksek bence gereksizde zaten testi yaptırdığınızda 11 haftalık falan oluyo bi kaç hafta sonra zaten cinsiyeti öğreneceksiniz bununla bebeğinizin bi ihtiyacını karşılayabilirsin tabiki bu benim fikrim karar sizinKandan bakılıyor,harmony testin gelişmiş haliymiş bu test. Acıbadem 2650tl fiyat verdi. Özel sağlık sigortası karşılamıyor.
Ben de 70 canım valla boy da 1.70 ama yine de göbek çevremde biraz fazlam var çok kilo almayız inşallah ya:/Kızlar ayıp olmazsa bişey sorcam kilolarınız ne alemde. Ben 70 kiloyum gebeliğin ilerleyen dönemlerinde ne olurum bilmiyorum ama korkuyorum biraz çok alıcam gibi
Boşver canım hiç takma kafana. Doğumdan 40 gün sonra 20 kiloyu vermiş biri olarak konuşuyorum :) gidiyor kilolar,emzirmek muciZevi bişey..Ben 69la hamile kaldım boyum 1.66 şuan 70im önce sağlıklı gebelik önemli olan ama kiloda tedirgin etmiyor değil
Canım cinsiyet için değil bu test,kromozom incelemesi. Zekayla ilgili testler yapılıyor,down testi vs. Kromozomlara baktığı için cinsiyette belli oluyor sadece.Fiyatı çok yüksek bence gereksizde zaten testi yaptırdığınızda 11 haftalık falan oluyo bi kaç hafta sonra zaten cinsiyeti öğreneceksiniz bununla bebeğinizin bi ihtiyacını karşılayabilirsin tabiki bu benim fikrim karar sizin
Sen maşallah dostum şanslı hatun grubundaymışsınBoşver canım hiç takma kafana. Doğumdan 40 gün sonra 20 kiloyu vermiş biri olarak konuşuyorum :) gidiyor kilolar,emzirmek muciZevi bişey..
Benim iştah normaldede açık zaten,hamilelikte fena açılıyor :) inşallah yine verebilirim kiloları,bu sefer hedefim 12 kilo :)Sen maşallah dostum şanslı hatun grubundaymışsınben az kilo aldım ki 10-12 kadar 3-4 kilo kaldı zorla verdim ki sürpriz yumurta hop diye düşüverdi hayatıma
Ama ben hamile kalmadan önce çok iştahlıydım şimdi iştahım azaldı diğer hamilelikte çok yemedim karnımda küçüktü son aylar bebeğin az kilosu var diye zorla yedim nitekim 2.770 doğdu
Hadi bakalım dostum hamilelikte hafızam şaşmazsa Doğuma giriş kilonu kontrol ederimBenim iştah normaldede açık zaten,hamilelikte fena açılıyor :) inşallah yine verebilirim kiloları,bu sefer hedefim 12 kilo :)
Hayırlı olsun ben de listede yokum daha önce de yazmıştım sat 29 aralık 29 yaşındayım 30a az kaldı ama :) benimde bir kızım var 5 yaşında. Antalyadayz. Bugun 8+0 ız. 9. Haftamıza girdik çok şükür. 1 kg aldım gibiydi ama dün bir anda mide bulantısı kusma derken elden ayaktan düşürdü beni aldığımı da geri verdim sanırım kusmam durdu ama midem hassas kokular beni mahvediyor 1 km uzaktı kokuyu bile alabiliyorum güzel sayılan kokulara bile tahammülüm yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?