2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Doktorum pınar hanım istedi onu, devlette para ödemiyorsun zübeyde hanıma gidiyorum ben. Bursa.

Selamlar iyi akşamlar daha öncede yazmıştım sanırım ama listede yokum benide eklermisiniz yaş 32 sat 06 Aralık Adana ikinci bebişim 5yasinda bir oğluşum var
Hayırlı olsun ben de listede yokum daha önce de yazmıştım sat 29 aralık 29 yaşındayım 30a az kaldı ama :) benimde bir kızım var 5 yaşında. Antalyadayz. Bugun 8+0 ız. 9. Haftamıza girdik çok şükür. 1 kg aldım gibiydi ama dün bir anda mide bulantısı kusma derken elden ayaktan düşürdü beni aldığımı da geri verdim sanırım kusmam durdu ama midem hassas kokular beni mahvediyor 1 km uzaktı kokuyu bile alabiliyorum güzel sayılan kokulara bile tahammülüm yok.

Ya ne güzel bak herşeyi denedikten sonra bile kendiliğinden olmuş rabbimin hikmeti işte hayırlı olsun bebişin güzelce tutunsun

Hiç duymadım ücreti ne kadarmış öğrendiniz mi? Yine mi kandan bakılıyor

selam bende antalyadayım hangi doktora gidiyorsunuz

Bende senin gibiyim agiz kurulugu istahsizlik suya kanmiyorum

Bende duymadım daha kalp atışını doktor kalp atışını gördüm dedi. Benim 23 haftalık bi kaybım var özel hastane mağduruyum o yüzden çapaya gidiyorum bunda. Ameliyat falan oldum ben benim durumlar karışık anlayacağın açtığım konulara bakabilirsin

Kızlar merhaba 7 haftalık olduk 2 haftadır midemin kazıntısı hiç geçmiyor yemek yiyorum 5 dk sonra yememişim gibi açım üstüne üstlük bu halsizlik de yapıyor. benim gibi olanlar var mı ?
Benim de oyle ama ben yemek yiyemiyorum genellikle meyve, pirinç patlağı, yoğurtlu ekmek falan

Benimde hashimoto troditim var düşük riski 2.5 kat fazlaymış tsh ta 4.80 çıktı bugün ilacımı 50 mg a çıkardı doktorum
Canim bu duruma uzulmene gerek yok onemli olan fark edilip kontrol altina alinmasi vakitlice. Ama dahiliye degil endokrinologa gorunmeni tavsiye ederiz bu isin uzmani onlar.

Canım hayırlı olsun teşekkürler güzel dileklerin için ben de senin gibi 2 aşılama ve 1 tüp bebekten sonra kendiliğinden hamile kaldım inşallah sağlıkla kucaklarız bebeklerimizi

Herkese iyi akşamlar.arkadaslar cuma sabahı doktora inşallah gidecegim.6+6 haftalık gebeyim.insallah bebek görünür dualarınızı eksik etmeyin.hamilelerin duası kabul olurmuş.hakkimda hayırlısını dilemeniz yeterli.

hiç duymadım canım sorarım bende burada acıbademe devam edicem ilk kontrolden sonra inşallah burada da yapıyorlardır belki
Yaparlar tabi heryerde. Ama tüp bebekte belki gerek olmayabilir bu testlere. Zaten yerleşmeden önce genetik testler yapılmıyor mu tüp bebekte? Arkadaşımdan öyle biliyorum.

Her sabah yumurta,peynir,zeytin,1 dilim ekmek,tahin pekmez ve ceviz yiyorum :) yanındada bazen süt bazen portakal suyu. Çok pis yiyiciyimdir

Yaparlar tabi heryerde. Ama tüp bebekte belki gerek olmayabilir bu testlere. Zaten yerleşmeden önce genetik testler yapılmıyor mu tüp bebekte? Arkadaşımdan öyle biliyorum.

Hayır canım genetik test yani pgt farklı bir test embriyoya ayrıca incelenip yapılan birşey ama bikaç kere negatif deneme ya da düşüklerde uygulanıyor sadece labaratuarda döllendirme ve rahime tutunma aşamasına gelene kadar bakıyorlar bölünmesine ve transfer oluyor aynı normal hamilelik testleri bize de yapılıyor

Doktorum pınar hanım istedi onu, devlette para ödemiyorsun zübeyde hanıma gidiyorum ben. Bursa.
Bende bursadayım ama şuan istanbuldayım istanbulda bi doktora gidiyorum yani devlettemi bakıldı renkli ultrasonla çünkü bn devlette bakılmıyo diye biliyorum renkli ultrasonla ama senin için çok sevindim ben zaten 7+4 falan olucam gittiğimde inşallah görürüm bu sefer miniğim annesine sımsıkı tutunmuştur sabırla bekliyorum pazartesi gününü

Her sabah yumurta,peynir,zeytin,1 dilim ekmek,tahin pekmez ve ceviz yiyorum :) yanındada bazen süt bazen portakal suyu. Çok pis yiyiciyimdir

ohh maşallah eh bende bir dilim krem peynirli ekmek portakal suyu içiorum tatlı zaten o saatte içim almıyor ama işe gidince de poğaça.yiyorum ayrıca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…